![]() |
Cytat:
Milo by sie czytalo :) Pozdrawiam |
W koncu skonczylem z samsugiem... jak na razie mie sie podoba... ale zobaczymy za jakis czas... kabelek w drodze... softu tez troche zapodalem i ciekawa rzecz... konwerter gier z nokii na samsunga :) zobaczymy jak bedzie dzialac z praktyce...
dzienks za info... (najwyzej za jakis czas spyle tego samsunga ;-) ) pozdro! |
Nokia.
Samsunga nigdy nie uważałem za dobrego producenta telefonów komórkowych. Dla mnie liczy się ta trójka: Siemens :spoko:, Nokia, Sony Ericsson |
Tylko Nokia... Mam ja od pol roku, obudowa faktycznie jest troche nei zgrabna, wiec wymienilem na imitacje 7210 (telefon z wyzszej polki). Kolor, JAVA, MMS i jak to zawsze w przypadku Nokii bywa - DUZO STUFFU NA NECIE + WSPARCIE "GAZETOWE" ;-D
|
N3510i jest spox. Mam ja od roku i jestem zadowolony. Jeszcze do tego kabelek+soft i mozna powgrywac sobie bardzo duzo stuffu ;)
|
Cytat:
Fakt, że posiadam chyba jeden z pierwszych telefonów Samsunga i nie ma raczej sensu go porównywać do SGH-X100... bo może jeszcze wtedy nie mieli dopracowanej technologii, a teraz jest lepiej. No nie wiem... W każdym bądź razie ja mam problem z zasięgiem, niekiedy przerywa rozmowy, w trakcie starania się dodzwonienia gdzieś restartuje się, ma problemy z zainicjowaniem książki telefonicznej, często SMS'y nie chcą wyjśc... najgorsze jednak jest to, ze niekiedy ktoś do mnie dzwoni i nie może się dodzwonić. X100 ładnie niewątpliwie wygląda i może być dobrym aparatem, ale jak z jego niezawodnością, to się okaże po jakimś roku :) |
kolega miał 3510i i nie za bardzo był zadowolony... co prawda długo trzymała, ale obudowa mu pekła, klawisze się wytarły... no i troche duża ta 3510i, raczej bym był za samsungiem, ale może to jest jeszcze większy kicz (z żadnym samsungiem nie miałem do czynienia dlatego nie wiem)
|
Nokia 3510i, czy Samsung X-100?
Tak jak w temacie, mam dylemat ktory telefon wybrac? Wiem ze nokie sa komatybilne z roznymi softami i duzo jest do nich softu... a jak jest z samsungiem... kabelkami do nich itp? W sumie samsung mi sie bardziej podoba... co byscie polecili?
pozdro! :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:34. |