![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.10.2003
![]() |
Nokia N 70
Witam mam pytanie zapomoca jakiego programwu moge zgrac muzek na Nokie N70 i zapomoca jakiego programu zgrac zdjecia z niej. Takze mam z nia jeszcze jeden problem, ona mi sie wylanacz a i po chwili znowu sam uruchamia czy to jest normalne czy to jakis blad w niej jest??
Z gory dzieki za pomoc. |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mo***380;e w symbianie jest syf?
Spr***243;buj go sformatowa***263;. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
![]() |
Jesli moge wiedzec co to jest ten symbian iajak go sformatowac gdzy telefon mam od niedawna i zabardzo nie wiem.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Symbian tak jak by system operacyjny komorki , tak jak linux lub windowsna PC ;]
I jak kazdy system operacyjny po pewnym czasie sie zasmieca co owocuje zamuleniem komorki lub np tak jak piszesz dzieja sie z nia rozne dziwne rzeczy ;]
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
![]() |
Aha rozumiem, czyli to foramtowanie jest umieszczone gdzis w opcjach a czy on rowniez kasuje wszystkie nr telefonow??
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
hmm formatowanie to tak jak z windowsem traci sie wszystko i trzeba to robi***263; w serwisie ? ( mowie o ponownym wgraniu oprogramowania)
![]() Bartek i Smartek mieli fony z symbianami moze beda cos wiecej wiedzie***263; ;]
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
dzieki za linka Mich@ł. A nie wiecie jak zgrac muze na ten fon i jak zgrac zdjecia bo kabel do niej mam i wszystko tylko z oprogramowaniem jest problem.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Jezeli sie sama wylacza to moze byc syf w systemie fakt. Ale nie jest to takie do konca normalne zachowanie.
Choc mialem tak w SX1 kilka razy ze soft padał to musialem formata robic... Nie wiem jak sie program komunikuje w Nokii N70. Ale nic sie niedzieje podczas podlaczenia telefonu. Masz obok zegarka taki probgram jak mRouter/ looknij: http://www.komforum.net http://www.symbianos.pl http://www.fkn.pl/forum ps. do telefonów z symbianem trzeba sie przyzwyczaic, to juz nie jest zwyczajny telefon, trzeba dbac o wnetrze jak o system w kompie, nie mozna smiecic i wogole wgrywac co dusza zapragnie. Poczytaj troche o sofcie zanim wgrasz cokolwiek
Ostatnio zmieniany przez Kasprzak : 19.04.2006 o godz. 22:15 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Nowy na forum
![]() |
Dzieki, bede musial sie tym pobawic, ale nadal mam problem z polaczeniem jej zeby wgrac na nia ta muze i zdjecia z niej zgrac. Jakby ktos wiedzial jak mozna to zrobic bylbym wdzieczny.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chcesz się dostać na pamięć wewnętrzną?
Dostałeś jakieś oprogramowanie? Jaki to kabel? Oryginalny? --update-- Kliknij TUTAJ Ostatnio zmieniany przez Mich@ł : 20.04.2006 o godz. 11:10 |
|
|
|
![]() |
|
|