![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Norton Ghost 9.0, czyli jak popsuć dobry program
Bawię się tym wynalazkiem od tygodnia (szef kupił, jego strata) i widzę same prawie wady. Po raz pierwszy w dziejach Ghosta nie mozna utworzyć boot-dyskietki, cała płyta z instalką jest bootowalna (ok. 400 MB) ale to nie to samo. Pojawiło się nowe rozszerzenie pliku obrazu, czyli .v2i plików z rozszerzeniem .gho nowy Ghost nie przeczyta
![]() ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
-=-
Data rejestracji: 24.03.2004
![]() |
![]()
Nadto 3com wycofal wsparcie dla Boot form NIC form network, w wersji corporate 8.2. Na stronie Symatcea niejasno daja do zrozumienia ze obie firmy dazy do upowszechnienia standardu RIS tworzonego przez... MS:/
Brak boot'u z dykietki? Kto tego za oceanem uzywa...gdzies wyczytalem ze cala produkcja FDD idzie na ryki "wschodnie" czytaj- bylego bloku wschodniego. Sorry, nie naprawiam tego co dziala. Szopek jakie przezylem przy przejsciu z 7.5 na 8 dlugo nie zapomne, i 8 forever... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... źle mnie zrozumiałeś, nie chodzi mi o boot z dyskietki, ale o jakikolwiek dysk ratunkowy, który ghost zawsze pozwalał robić, a obecnie nie. To, że cała instalka jest zarazem boot'em, to w/g mnie nieporozumienie. Obecnie obraz na płytce nie jest juz oczywiście boot'owalny ze wzgledów jak wyżej.
![]() |
#4 |
-=-
Data rejestracji: 24.03.2004
![]() |
Hm, to juz insza inszosc. Utworzenie pojedynczej dyskietki z 8ki tez bylo niemozliwe ze wzgledow wielkosci, 2 dyskietki przy np. 100 kompach to byla upierdliwosc co nie miara, zwlaszcza jesli byly na RTL 8029... Symantec wykonuje dziwne wolty, tworzac coraz dziwniejsze i coraz mniej przydatne megapacki, ktore i moze wygodnie obsluguje sie jednym kliknieciem myszki,ale ktorych funcjonalnosc maleje z wersji na wersje:/ 9 nie mam i mam nadzieje miec nie bede, chyba ze do CENTRALI
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|