![]() |
Dostałeś się na studia z historii, powiadasz?
Wzruszyłeś mnie do bulu lol2 Zapisz się raczej do jakiejś nowej szkoły, albo zacznij od nowa. |
Nie matura, lecz chęć szczera... :haha:
|
A ja jestem wolnym człowiekiem!
To jest dopiero radość :D |
Nie mam matury :buu:
|
A chęć szczerą chociaż masz?
|
A ja jestem absolwentem szkoły Nova i chciałem potwierdzić wyrażone tu opinie. W szkole istotnie panuje rodzinna atmosfera, nauczycielki są bardzo ładne i przyjazne i przyjacielskie i dawały nam wiele radości z przebywania w szkole Nova a z panem dyrektorem bywaliśmy na wycieczkach gdzie pokazywano nam różne rzeczy na ten przykład SŁONIA w ZOO.
|
A mieliście mundurki?
|
Mieliśmy. A higienistka rozdawała nam prezesy do kieszonek. Czuliśmy się wtedy tacy spełnieni.
|
Setki, tysiące mundurków! I Koperników u nas mnogo!
Edit: Pali mnie ubiegł. Sami widzicie - mieliśmy. Chociaż ja nie jestem absolwentem Novej, ale przecież mógłbym być ... |
A religia czy etyka?
|
Przysposobienie do życia w rodzinie.
|
chyba obronne :>
|
Poczytajcie "Referencje" tej szkoły Nova.
Sami ciągną kasę z dotacji a ich klienci instytucjonalni też płacą z dotacji. Banda pasożytów, złodziejstwo najgorszego sortu. Ja, prawicowa świnia, mówiłem Wam w 2003, żeby do UE nie wchodzić, to mnie sklęli ci sami, którzy teraz mówią to samo :D |
To taka szkoła, jak z Ciebie prawicowa świnia. :]
|
Każda szkoła może z semestru na semestr podnosić poziom cen. Tak samo jest w przypadku szkół państwowych - wyższy poziom nauczania = wyższa sumka do zapłaty. Jeśli facet wcześniej nie interesował się cennikiem na przyszłe semestry to jego gapiostwo. Co innego odwoływanie zajęć (chyba, że są później odrabiane - czyli pieniądze się nie marnują i są przekazywane na faktycznie odbywające się zajęcia). Co do dyplomów itd. - jeśli mówili mu (i ma to na piśmie), że będzie miał taki a taki certyfikat/dyplom to nic tylko należy zagrozić sądem - można się w takim wypadku domagać też oddania pieniędzy za niedotrzymanie umowy ze strony szkoły. Na przyszłość - zanim się czegoś podejmie, niech 2 razy dokładnie przeczyta co musi zrobić, ile wpłacić (uwzględniając lata następne), co mu gwarantują (dyplom czy co?) i najlepiej niech zapozna się z opiniami innych - np. przez przeglądanie neta. Ludzie są naiwni...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:55. |