![]() |
Cytat:
faktem jednak jest, iż zapyspałeś mnie lawiną słów (i to jakich), co odjęło mi mowę |
Cytat:
@ eloise... coz.. zawsze mozna to wyjasnic - wyprobowana juz metoda - albo inaczej - z tego co pamietam to ty zakonczyles rozmowe - a wlasciwie moj monolog :) |
co ciekawe, mam 2 konta na o2, a te śmieci dostaje tylko na jedno. na to samo, na które przychodziły mi z mydoom.
|
ja dostałem tylko 2 sztuki, co dziwne - po jednym tylko na konta tlena, których nikomu nie podawałem nigdy i nigdzie (chociaż... niech sobie przypomnę - założyłem konto na tlenie aby z Sidem wyjaśnić kilka kwestii, od tamtej pory nie używam komunikatora, a konta zostały)
z całym szacunkiem dla Twojej osoby - Sid, tak sobie tylko rozważam co, jak, kiedy itp., a może pamięć mam zawodną... nie traktuj wszyskiego tak serio... |
w tych mailach jest Worm.Netsky.B zamiast mydoom'a
|
Cytat:
eee tak zle nie jest... przeciez widze co kasuje i jesli mialbym maila od Ciebie na liscie to byl go nie kasowal tylko sciagnal na dysk :) ten MailWasher to naprawde super program i mozna go bardzo fajnie konfigurowac... ale najwazniejsze jest to, ze uzytkownik ma nad wszystkim pelna kontrole :) a co do OE... powiem tak... bez MailWasher'a, to bym nie uzywal OE, ale w tym przypadku bardzo dobrze sie sprawuje i akurat odpowiada mi w 100% |
@Sid taka opcja jest ale tylko do 100 wpisów. A te maile przychodzą z coraz to nowszych adresów. Poczte odpieram tylko przez www bo mi tak wygodniej. Sprawdzam nie tylko z domu. Pozatym odpada zabawa z bazami maili przy reinstalu systemu i nie musze sie obawiać wirusów.
|
Ja dostaje tego dość trochę, przynajmniej 5 dziennie. Ale od czego jest NAV:)
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
fakt oe automatyczne otwiera list ale jak mam antywirusa to mi to zwisa... bo najwyzej przychodza do mnie szczatki tego czegos... oe ma taka funkcje jak reguly wiadomosci, mozna ja sobie ciekawie skonfigurowac - nie zatrzyma to wszystkiego ale i tez nie wywali tego co nie trzeba. OE ma tez swoje plusy... |
@ziele - jakbym widział moją skrzynkę :D
|
tlen ma chyba opcje 'spam' - czesc przynajmniej by wylapal
inna sprawa ze tym automatom nie wierze - i sciagam wszystko sam a potem tylko recznie wywalam poczte sprawdzam [jesli ktos mi czegos akurat nie posyla - ale mam na to inne konto] raz dziennie - i sadze ze niewiele czasu trace wywalajac to recznie - bo niestety od spamu uciec sie nie da - metoda remixa zapewnia 100% skutecznosci - ale sporo innych listow sie traci - na co ja w tej chwili pozwolic sobie nie moge |
Coraz bardziej mnie to wku****! Naprawde nie da się nic z tym zrobić? Poprostu plaga. Było moze 2-3 dni przerwy i znowu. Dzisiaj juz skasowałem koło 70 takich maili :klnie: (( (( :buu:
http://62.233.151.50/~bartek/mail.gif |
to moze dobrze ze nigdy nie miaelm do ciebie interesu - bo bys maila nie dostal
ostra i troche paranoiczna metoda - ale kazdy ma wlasna oe? ble... |
Witam!
a mnie tam smiesza wszelkie wirusy, bo uzywam MailWasher'a i zadne niechciane maile nawet do mnie nie docieraja... sprawdzam wszystko bezposrednio na serwerze (bez sciagania czegokolwiek) i kasuje to co mi sie nie podoba, a ze wszystko oprocz ststusu Friend mi sie nie podoba, to od razu trafia na Blacklist i wiecej sie ze mna nie spotka :) dopiero, jak widze co mam i na serwie i chce to sicagnac, to odpalam OE (odpowiednio rowniez skonfigurowany) i jazda :) |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:58. |