![]() |
Cytat:
|
shuttle
ale teraz to już na nforce2 wykonany a co do memorek to wsadzisz takie jakie masz i tyle / najwyżej ustawisz gorsze timingi i też powinno chodzić a co do prockó to w nawet wiekowe ;) płyty na kt333 jak producent jest ok to możesz wsadzisz najszybszego możliwego amd -> najwyżej upgrade biosu moze być potrzebny/ a i jeszcze jedno nie 2GB tylko jak już coś chyba to 2GHz, a po drugie w wypadki athlonów xp to co pisze to nie jest jego realne taktowanie tylko tzw PR i tak 2200+ to jest cosik w okolicach 1800MHz a jak to nizej napisał djc 2k+ to jakieś 1.66 GHz pozdro |
Soltek
|
Nie wiem ile dokładnie. Patrzyłem na płytki od Gigabyta to za 260 chodzi już GA-7VAC. 2 GB wkładam SPOX bez wgrywania nowego BIOS'u. Magistrala 266 więc nie jest źle. tylko boje się o ramy bo pewnie cholernie drogie. Podaj mi coś o niebo lepszego albo coś co się naprawdę opłaca to wydam więcej floty ale jakiś super płytki z górnej półki nie potrzebuję
Sayonara |
ile chcesz przeznaczyc na plyte
|
Nowa płyta główna AMD?
Jaką byście polecali chodliwą płytkę główną pod ATHLONA. myślę tak do XP 2GB ale jeśli płytki np pod 1,8 albo 1,9 są wiele tańsze to mogę mieć słabszy. Chcę pod tą płytkę włożyć maksymalny możliwy proc więc nie dawajcie mi takich co mogą potem jescze do 2,6 wskakiwać. No chyba że by się bardzo opłacał. Niestety mam obraniczone funduszę więc muszę uważać.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:13. |