Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nowa szata CDRinfo.pl - Wasze opinie (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nowa-szata-cdrinfo-pl-wasze-opinie-34505/)

Bartez 06.05.2004 18:43

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Dzieki nimal i czero, ale jeszcze jedno pytanie - jak sie zatwierdza? Bo zmieniam sobie i zmieniam, ale strona sie nie odswieza, enter tez nic nie pomaga... Dziala to chyba pod Operą?

wlasnie sprawdzilem pod Opera - dziala bez problemu

andrzejj9 06.05.2004 19:02

Cytat:

Napisany przez Bartez
wlasnie sprawdzilem pod Opera - dziala bez problemu

Ok, ja nie mowie, ze to blad, ale w takim razie, co mam zrobic? Wystarczy z tej listy wybrac nazwe stylu, czy trzeba to jeszcze jakos i gdzies zatwierdzic?

Bartez 06.05.2004 19:19

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Ok, ja nie mowie, ze to blad, ale w takim razie, co mam zrobic? Wystarczy z tej listy wybrac nazwe stylu, czy trzeba to jeszcze jakos i gdzies zatwierdzic?

klikasz, zmieniasz i automatycznie powinno sie przeladowac - sprawdz ustawienia java scriptu

andrzejj9 06.05.2004 19:27

Cytat:

Napisany przez Bartez
klikasz, zmieniasz i automatycznie powinno sie przeladowac - sprawdz ustawienia java scriptu

A no i wlasnie - to na pewno to. Wylaczylem w Operze Jave, bo mi sie co kilka sekund zamykala i nie doszedlem w koncu, czemu to robila. Ale ze wylaczenie Javy pomoglo, to tak zostalo. Dzieki za pomysl :) Style sprawdze w takim razie pod explorerem.

Remix 06.05.2004 19:52

Witam!

Mi sie podoba, chociaz nadal tlo jest czarne - jakies takie ponure :)

Air 06.05.2004 21:05

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A w Operze to wystarczy środkowy przycisk myszy nacisnąć ;)

Po pierwsze nie mam srodkowego przycisku :) a po drugie coś mi się Opera wy******yła. Ciągle się zamyka co parę minut. Może mam przeciążenie Javy w kompie bo ciagle leci Azureus również z niej korzystający :zeby:

andrzejj9 06.05.2004 21:13

Cytat:

Napisany przez Air
Po pierwsze nie mam srodkowego przycisku :) a po drugie coś mi się Opera wy******yła. Ciągle się zamyka co parę minut. Może mam przeciążenie Javy w kompie bo ciagle leci Azureus również z niej korzystający :zeby:

A bingo! Toz wlasnie mam to samo (dwa posty wyzej). Ja Jave wylaczylem, bo Opery sie pozbywac nie chce, ale chetnie rozwiazalbym ten problem jakos inaczej. A Azerua nie mam, chociaz wlasnie mialem go instalowac. Co wiec jest z ta Java i co zrobic, zeby dobrze chodzila?

Air 06.05.2004 21:29

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A bingo! Toz wlasnie mam to samo (dwa posty wyzej). Ja Jave wylaczylem, bo Opery sie pozbywac nie chce, ale chetnie rozwiazalbym ten problem jakos inaczej. A Azerua nie mam, chociaz wlasnie mialem go instalowac. Co wiec jest z ta Java i co zrobic, zeby dobrze chodzila?

Chyba nie Java nam nawala a Opera:(

andrzejj9 06.05.2004 21:33

To co zrobic, zainstalowac inna wersje? Jest szansa, ze to pomoze??

kizio 06.05.2004 21:36

Najbardziej z dostępnych styli podoba mi się Blue Navi ale wolałem stary (stary) styl.
I jeszcze jedno wygląd tabelek w tych skórkach ja bym to zrobił tak jak prezentuje poniższy obrazek

http://kizio.tanihosting.com/main/wyg_tabel.jpg

Y@nkee_PL 06.05.2004 21:38

a jaka macie wersje tej javy?

ja uzywam Opery 7.50 b3733 + Java 1.4.2_03 no i zero problemow

andrzejj9 06.05.2004 21:42

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
a jaka macie wersje tej javy?

ja uzywam Opery 7.50 b3733 + Java 1.4.2_03 no i zero problemow

Ja mam 7.21

To chyba sprobuje sciagnac i zainstalowac te wersje, o ktorej mowisz, chociaz przyznam, ze nie widzi mi sie znowu ustawianie wszyskich opcji od poczatku. Ale jesli pomoze...

andrzejj9 06.05.2004 21:44

Tfu, zle przeczytalem Twoje pytanie. To, co podalem to oczywiscie wersja Opery. Jaka mam wersje Javy to szczerze mowiac nie wiem, sciagalem razem z Opera, wiec w sumie powinna dzialac dobrze. Zreszta dzialala, bo przez prawie rok jej uzywalem. Nagle zaczely sie dziac cuda. Nie wiem czemu, bo na pewno z Java w miedzyczasie nic nie robilem ???

smolik 06.05.2004 22:22

A ja mam Opere 7.23 i jave Sun Java Runtime Environment version 1.4
i wszystko wymiata az miło!!!

andrzejj9 06.05.2004 22:27

Cytat:

Napisany przez smolik
A ja mam Opere 7.23 i jave Sun Java Runtime Environment version 1.4
i wszystko wymiata az miło!!!

No i wlasnie sprawdzilem i mam dokladnie to samo... Czyli nie w Operze jest problem, ale jakis innych konfliktach... Tylko cholera, co sie z czym gryzie i jak sie tego pozbyc?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:37.