Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 03.11.2004, 12:03   #46
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Pagerus
Jutro ma być konferencja prasowa IDEI na której mają niby podać szczegóły na temat nowych taryf (o ile się nie mylę). Akcja oblepiania kropkami trwa... dzisiaj nawet widziałem kolesi, którzy normalnie rozdają gratisowe gazety z czymś w rodzaju "znaku" z wielką żółtą kropką Teraz tylko czekam co wymyśli IDEA - i czy podpiszę umowę z nimi czy z Plusem Fajnie tylko jakby jeszcze w Plusie mieli telefon na którym mi zależy To znaczy niby jest w promocji - ale nie ma go fizycznie...
Tak więc jeśli IDEA postara się z tą nową ofertą - to być może solidnie zastanowię się czy jednak ich nie wybrać na operatora...
Może już dzisiaj coś Wam powiem na temat tej nowej oferty. Mam zadzwonić do jednej pracowniczki, która ma mi podać więcej szczegółów.

c.d.n.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 03.11.2004, 12:05   #47
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Może już dzisiaj coś Wam powiem na temat tej nowej oferty. Mam zadzwonić do jednej pracowniczki, która ma mi podać więcej szczegółów.

c.d.n.
No to czekam na to c.d.n.
Stary 03.11.2004, 18:00   #48
epol
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz

Data rejestracji: 12.04.2002
epol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Pagerus
Teraz tylko czekam co wymyśli IDEA - i czy podpiszę umowę z nimi czy z Plusem Fajnie tylko jakby jeszcze w Plusie mieli telefon na którym mi zależy To znaczy niby jest w promocji - ale nie ma go fizycznie...
Ja Ci radze omijać Plusa z daleko. Już kilka osob wypowiadalo sie o swoich przygodach z tym opeatorem.

Ostatnio zmieniany przez epol : 03.11.2004 o godz. 18:29
epol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 03.11.2004, 18:45   #49
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Pagerus
No to czekam na to c.d.n.
Nie ma na co. Dzwoniłem do tej kobiety i nic z tego nowego nie wynikło. Nie była to jednak, wbrew temu, co wcześniej mi przekazano, propozycja na nowych warunkach, tylko dokładnie to, co było do tej pory. Dowiedziałem się jedynie, że rozmowy w sprawie tej najnowszej oferty prowadzone są jeszcze na "wysokich szczeblach" i tak naprawdę nie wiadomo, kiedy się ona pojawi. No cóż, według tego, co dowiedziałem się w zeszłym tygodniu, wygląda to trochę inaczej i osobiście sądzę, że tydzień - góra dwa to ostateczny termin wprowadzenia nowej promocji.

Tak więc na ten moment nie wiem jeszcze nic nowego, poczekajmy więc do jutrzejszej konferencji na ten temat.

Stary 03.11.2004, 19:51   #50
Pagerus

Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez epol
Ja Ci radze omijać Plusa z daleko. Już kilka osob wypowiadalo sie o swoich przygodach z tym opeatorem.
Praktycznie cała moja rodzinka jest w Plusie - ja również sam od pewnego czasu. Tak więc najbardziej opłaca mi się skorzystać mimo wszystko z oferty Plusa. A co do samego operatora to nie miałem jeszcze żadnych przykrości z ich strony - czego nie mogę natomiast powiedzieć o Erze... To oczekiwanie na nową ofertę IDEI nieco mnie już wkurza - mam nadzieję, że ta jutrzejsza konferencja prasowa wniesie coś istotnego do tematu...
Stary 04.11.2004, 12:47   #51
Pagerus

Żółte kropki to nie Idea

Info z wczoraj:
Pojawiły się tu i ówdzie spekulacje, że prowadzona reklamowa kampania teaserowa polegająca na obklejaniu różnych miejsc - głównie kiosków - żółtymi kółkami to zapowiedź reklam nowych taryf Idei. Nie jest to prawda.

Żółte kropki to kampania reklamowa gazety Metropol pod hasłem ***8222;To się czyta w mieście!***8221;.
Na reklamy nowych taryf Idei musimy jednak poczkać jeszcze do jutra.

To by mogło wyjaśnić dlaczego widziałem kolesi sprzedających Metropol ze znakami z naklejonymi żółtymi kropkami
A co do nowych taryf IDEI to znalazłem gdzieś informację, że mają się one pojawić w poniedziałek 8 listopada...
Stary 04.11.2004, 14:40   #52
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Cytat:
Napisany przez Pagerus
Info z wczoraj:
Pojawiły się tu i ówdzie spekulacje, że prowadzona reklamowa kampania teaserowa polegająca na obklejaniu różnych miejsc - głównie kiosków - żółtymi kółkami to zapowiedź reklam nowych taryf Idei. Nie jest to prawda.

Żółte kropki to kampania reklamowa gazety Metropol pod hasłem ***8222;To się czyta w mieście!***8221;.
Na reklamy nowych taryf Idei musimy jednak poczkać jeszcze do jutra.

To by mogło wyjaśnić dlaczego widziałem kolesi sprzedających Metropol ze znakami z naklejonymi żółtymi kropkami
A co do nowych taryf IDEI to znalazłem gdzieś informację, że mają się one pojawić w poniedziałek 8 listopada...
Do poniedziałku mogę jeszcze poczekać...

Natomiast te żółte kropki to chyba jedna z najbardziej chybionych strategii marketingowych ostatniego czasu. Wydawać pieniądze na reklamę innej marki. Niezłe

Stary 04.11.2004, 14:50   #53
Pagerus

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Do poniedziałku mogę jeszcze poczekać...

Natomiast te żółte kropki to chyba jedna z najbardziej chybionych strategii marketingowych ostatniego czasu. Wydawać pieniądze na reklamę innej marki. Niezłe
A do wtorku to już nie poczekasz, nie?
Stary 04.11.2004, 17:54   #54
Pagerus

Jedna IDEA - zapowiedź nowej oferty IDEI

Nieco szczegółów na temat nowej oferty IDEI można znaleźć na stronie: www.gsmonline.pl
Stary 04.11.2004, 18:49   #55
Proton
Wymiatacz

Data rejestracji: 18.06.2002
Proton zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
IDEA właśnie ogłosiła nowy plan taryfowy !!
Muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem... Wreszcie coś się ruszyło na rynku komórek.
O nowych taryfach, o cenach za połączenie po wykorzystaniu minut z abonamentu oraz o cenach za telefon możecie poczytać na:
www.gsmonline.pl
Proton jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.11.2004, 18:53   #56
Pagerus

Cytat:
Napisany przez Proton
IDEA właśnie ogłosiła nowy plan taryfowy !!
Muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem... Wreszcie coś się ruszyło na rynku komórek.
O nowych taryfach, o cenach za połączenie po wykorzystaniu minut z abonamentu oraz o cenach za telefon możecie poczytać na:
www.gsmonline.pl
A czytałeś posta przed Twoim? Czekać tylko kurde trzeba do poniedziałku w sprawie telefonów... bo żadnych szczegółów na ten temat (oprócz tych reklamówek na których są same Nokie) nie widziałem...
Stary 04.11.2004, 19:07   #57
Proton
Wymiatacz

Data rejestracji: 18.06.2002
Proton zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Pagerus
A czytałeś posta przed Twoim? Czekać tylko kurde trzeba do poniedziałku w sprawie telefonów... bo żadnych szczegółów na ten temat (oprócz tych reklamówek na których są same Nokie) nie widziałem...
No coś jest jednak o telefonach. Może nie ma ich dużo w ofercie, bo AŻ 6 modeli (3 Siemens'y i 3 Nokie) ale całkiem fajne. Masz podane ceny telefonów w zależności od wysokości abonamentu.
http://www.gsmonline.pl/news/?link=s...s.php?id=10273

Ostatnio zmieniany przez Proton : 04.11.2004 o godz. 19:14
Proton jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.11.2004, 20:37   #58
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
lol podoba mi sie to a "Specjalnie dla klientów Idea POP już niedługo zostanie zaprezentowana promocja świąteczna, która jeszcze bardziej zwiększy atrakcyjność prepaida Idei." podoba mi sie jeszcze bardziej
na razie nie oplaca sie przechodzic z Popa na Jedna Idee na karte bo jak mam tylko 5gr taniej a musze zaplacic chyba (?) dyche, to kiedy ja to niby odrobie?
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.11.2004, 21:24   #59
epol
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz

Data rejestracji: 12.04.2002
epol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Jestem pod wrazeniem
Stary 24.09.2006, 23:24   #60
pops
Zdezorientowany
Zlotowicz

Data rejestracji: 08.05.2005
pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
wykopuję bo: http://www.heyah.pl/zerogroszy
ktoś wie o co chodzi ?
pops jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: