![]() |
tylko powoli odstawiaj,
z delirką nie ma żartów :sciana: |
Dziękuję za życzonka :-). iPhone ma się dobrze.
Moja postanowienia: - Ograniczenie słodkiego w jeszcze większym stopniu niż dotychczas (zrezygnowałem na razie z picia Coli, słodzenia herbaty i ograniczyłem łakocie :-D), - Schudnąć około 6 kilogramów (do równej liczby :-) ), - Zacząć przygotowywać się systematycznie do matur, Więcej w sumie nie chcę, trzeba coś zostawić na 2011 :-D. |
Postanowiłem nie postanawiać :)
|
Cytat:
Ile matur planujesz? |
Do Ciebie to się nie odzywam.
|
Uczynić "Wielką miotłę" największym tematem na forum.
|| |
Cytat:
|
Pobiłem swój własny rekord tego millenium - położyłem się spać przed północą :D Do tej pory to się mogło zdarzyć tylko podczas poobiedniej drzemki :P Idę z duchem swojego postanowienia...
|
Noworoczne postanowienia
Tutaj możemy wpisywać własne noworoczne postanowienia.
Mając na uwadze słowa doświadczonego męża: Jeżeli chodzi o moje postanowienia, to jakoś do tej pory sobie żadnych tego rodzaju przyrzeczeń nie składałem. Jak składam, to dotrzymuję, więc składam z pewną ostrożnością. |
zacznę się dziennie golić || to jedyne postanowienie* noworoczne na jakie mnie stać
* a nie traktuje go zbyt poważnie |
Ja postanowiłem:
-po pierwsze: paliłem, pale i będę dalej palił! -po drugie: nic nie zmieniam, dobrze mi z tym, jaki jestem. I to by było, na tyle. |
Postanawiam nic nie postanawiać.
|
tradycyjnie już rzucić palenie, no i trochę skarbonkę podtuczyć
|
W moim noworocznym postanowieniu postanowiłem rzucić palenie.
..zaraz zaraz, ja nigdy nie paliłem! Więc problem z głowy. |
Cytat:
Ale ja tak samo chyba postanowię , że nic nie postanowię ( chociaż było by co postanowić ) . Coś za dużo tych postanowień :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:45. |