![]() |
Cytat:
Identyfikator (śliczna nazwa nie? :P) to "to coś" ;p przed znakiem @, to co wpisałeś to Twoj adres e-mail... Polecam lekture strony http://ludzie.tlen.pl/weron77/ :D |
dodaj jeszcze jaką masz myszke i podkładke?:-D :-D :-D
|
Cytat:
Hehe. PS A o co chodzi z tym idenfikatorem :-D :-D :-D Hehe. |
Cytat:
LOL :D :D :D PS. Wiesz jaka jest różnica pomiędzy identyfikatorem TLEN a adresem email? I zgadnij czemu pytam ;p |
Re: "Ja sie wcale nie chwale Ja poprostu mam władze :)"
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Nie napisales wszytskiego, pewnie sie wstydzisz jeszcze swojej karty graficznej :-D
|
"Ja sie wcale nie chwale Ja poprostu mam władze :)"
Zamierzem tu sprostowac kilka pomowien :):
Zarzucacie (coniektorzy) mi ze sie chwale sprzetem..:( wiec musze was rozczarowac :P, gdyz Po 1. moja konf. sprz. TO: AMD DURON 600 pł.gł. ECSK7VZA ram 384 MB PC/133 HDD 20 GB Seagate 7200 obr. CD-RW HL-DT-ST CD-RW GCE-8320B (32x10x40) + Nero 5.5.9.14 WIN 98 SE + Service pack 4in1443v. Po 2. I z pewnoscia niejest to konfig. (Wymiot.. nawet rok ani dwa lata temu niebyl wymiotem..).Ani tez jak twierdzi "Druss"(ten moj) ktorego sie wstydze, a nawet gdyby to dlaczego mnialbym sie wstydzic KOMPUTERA...? A co do "MACIO.MEN"-(tu sie musze obronic) Przeciez wcale niemusze instalowac service pack'a nonie...?? A taq w ogole to byla inna sentencja tego POSTA....szkoda ze niewszyscy ja zrozumieli (moze chcieli sie tylko wyzyc:( ...), i taq sie niezniechece.8-) |
Cytat:
może do jakiegoś uniwersalnego- używanego przez wiele osób- proponuje Windows (np.XP);) :D |
Cytat:
|
Ja mam 286 i 486 25mhz na polce lezy is ie kurzy, kiedy nadejda ciezkie czasy to uruchomie sobie ktorys z tych cacek :)
|
Cytat:
Albo teraz sledza ankiete i nie maja czasu na takie *******y. Hehe |
Tak wogóle to ten temat powinien być przeniesiony do działu Off-Topic
|
Tylko Tobie pozazdrościć.:P
|
No dobra to podam konfigurację (stary komputer, ale jeszcze chodzi)
386 SX 33 MHz firmy AMD, 4 MB SIMM RAM, karta graficzna Cirrus Logic 1 MB, Karta muzyczna Sound Blaster AWE 64. Dysk twardy 131 MB Maxtor. Dysk twardy Seagate 1,08 GB. CD ROM 4x Hitachi. Coś jeszcze dopisać?? (nadmieniam że ten komputer jest jednym z wielu posiadanych) Mogę jeszcze powiedzieć że sprzęt 8086 jest ładnym zabytkiem i już nawet nie pamiętam jego konfiguracji.:P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:15. |