![]() |
Drogi Zetoxiku :)
Mam wirtualną maszynkę Javki, ale czacik u mnie nie chodzi, jest to samo co u kolegi Taza. |
no troszkę pogadałem na czaciku z Sobalem, są małe problemy jak to na rozruchu, ale działa !!!! :cool: :) :)
|
no u mnie na mozilli nie bardzo to dziala.
po prostu wraca na strone glowna. jak wrzuce jave sun'u moze sie polepszy. pzdrwm Nikita_Bennet |
Cytat:
|
|
kurcze nie mam nadmiaru czasu - bo kończę recenzję Yamahy F1 i nie chcę się rozdrabniać, może ktos pomocny mógłby poszukać jakiegoś info o tej sytuacji na google, albo u producenta tego softu: www.jpilot.com ? Bardzo by mi/nam to pomogło...
|
Przez stary link wchodzi sie bez problemu! Przez nowy .... nie powiem, ale nie moge. VM Suna sciagnalem i d... nic z tego!
|
sprawdźcie teraz...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
dobra, większe błędy usunąłem, jeżeli chcecie to sprawdźcie jak wam się podoba taki chat, jeżeli będzie więcej głosów na plus to zamienie starego czata z tym ...
|
po prawej jest miejsce na nicka, nie zauwazylem go
Dziala! mam N7 i java by M$ & by SUN |
Działa, Działa:-D :-D
|
wydaje mi się że teraz tak na prawdę działa :)
tak więc zapraszam do dalszych testów, np. przy wspólnym śniadaniu :) jeżeli okaże się że skrypt spełnia nasze potrzeby, to za parę dni będzie dostępny ze strony głównej... http://www.cdrinfo.pl/index22.php3 |
Cytat:
Aha, VM Suna sciagnalem tak jak podal Zetoxa! Dzieki! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:44. |