![]() |
strasznie mnie wkurzaja osoby, ktore pojawiaja sie tu pod roznymi ksywkami:o Nie wiem dlaczego ostatnio taki wysyp
kolega Policja vel Przesladowca vel Nokia jest tego najlepszym przykladem. Fajnie by bylo, gdyby gdzies byl odnosnik do slownika ortograficznego:D |
A po ankiecie widzć, że zdania są podzielone z lekkim wskazaniem na nie. Hmmm...
|
Cytat:
jeszcze zaczekam na cos ale raczej przesadzone nowy dzial nie zostanie otworzony :(: |
Tak wogule Majonez to kiedy będzie można coś w nowym dziale pisać
|
Policja spada na psy.....
|
Cytat:
|
Cytat:
Mysle ze dzial "na wesolo" raczej sie nie sprawdzi... jestem goraco za spontanicznym smiechem na forum... a taki spontaniczny post potrafi powstac tyklko na drodze swobodnej "wolnej od kategorii" pisaniny... uwazam ze wielu podziela moje zdanie... Majonez mozesz wiec spokojnie likwidowac nowy dzial... pozdrawiam:) |
Cytat:
wiesz Pedros, znajomość ortografii na Forum jest pochodna znajomości szkolnej. To brak lektur ( dla niewtajemniczonych - to jest to co sie czyta)i zastapienie ich pismem rysunkowym powoduje, ze kolega nie wie jak sie pisze - prze samo "h" czy tez "ch". Ale wlasciwie to *****wi wszystko jedno:) |
pewnie mysli ze jak spod 997 to mu wszystko wolno !!!
a co do ankiety to wole zeby zarty byly na OT bo i tak ich tu pelno :-D :-D :-D |
Cytat:
Nawet przeklinać na piśmie nie umiesz |
Cytat:
jakbys uwaznie przeczytal ten post to zauwazylbys z pewnoscia iz NOWY DZIAL JEST TYLKO DO ODCZYTU poki co jest tylko wersja testowa aby kazdy mogl sie wypowiedziec czy potrzebuje czegos takiego i w jakiej formie i dlatego tamten dzial jest zamkniety a cala dyskusja toczy sie tutaj |
NWIEM CZY PRÓBOWALIŚCIE DODAĆ COŚ SWOJEGO.
NI **** DAJĄ NOWE DZIAŁY I NIC NIE MOŻNA ZROBIĆ MADAFAKA |
Cytat:
a ten serwis jest poswiecony nagrywaniu i poszerzanie takie pola zainteresowan spowodowaloby zbytnie zamieszanie - to moje orywatne zdanie |
jestem za. ale znajac zycie, efekt bedzie taki, ze i tak na topicu beda sie przewijalo to i owo :-D
|
Hmmmm....;) :-D :-D :-D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:02. |