Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nowy groźny wirus !!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nowy-grozny-wirus-36435/)

cana 26.06.2004 23:28

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
Regulamin regulaminem, natomiast działania/wypowiedzi niektórych userów bardzo często odbiegają od tematu z czego robi się śmietnik.
Użytkownik wchodzący w ten temat spodziewa się na pewno dyskusji na temat tego wirusa, a nie dyskusjiu na temat przeglądarek.
To może zrezygnujmy z nadawania tematów?
Mnie interesuje dany temat, a nie dyskusja o wyższości pzreglądarek która była maglowana. Chcesz moge przyklejić dla Ciebie ten temat.

Przepraszam, że lubie porządek i dyskusje ciakwe, na temat.

P.S.
Pomijam w tym temacie posty Adriana które wogóle są Off Topiciem tematu, ale user jest nowy.

Pozdrawiam

'
0. cuż taki już urok off topicowania
1. na pewno nie zrozumiałem i Ty mnie również a szkoda
2. nie musisz dla mnie NIC przyklejać bo jak będę czegoś potrzebował to SAM znajdę
3,. to że TY lubisz porządek i systematyczność nie znaczy że lubi to CAŁY świat
4. temat tematem, ale zauważ ze to off topic i ma on swoje prawa i zwykle tamaty główne nijak się mają to zawartości topica szczególnie zą akurat w tym wypadku ma to dużo wspólnego z tematem przewodnim mimo twojego przywiązania do IE :)
5.i naważniejsze, w czym Ci to przeszkadza?

pozdrawiam
ps a i jeszcze jedno /mode złosliwiec on/
z wielkim zainteresowaniem obserwuję transformację userów w modów i niestety alewnioski które mi się nasuwają nie sa optymistyczne ( no offence nie jest to skierowane do Ciebie, to TYLKO moje wnioski które właśnie w TYM momencie się mnie przypomniały/
/mode złosliwiec off/

Zetoxa 27.06.2004 07:26

Cytat:

Napisany przez Ziele
... I czemu w ulubionych nie da sie poustawiac linków tak jak chce tylko cały czas układają się alfabetycznie?

... dlatego m.in. porzuciłem operę dla Firefoxa, tam mozesz poukładać ulubione jak ci się podoba.

Ziele 27.06.2004 07:51

Zwracam honor... jednak sie da ustawić tak jak sie chce. Trzeba było wyłączyć sortowanie na ustawienie użytkownika. Słabo widoczna byla ta funkcja ;)

Loczek 27.06.2004 09:15

Cytat:

Napisany przez Mily666
A ja tam mam w d.... tego Vira. Najwyżej...

To masz problem... :) idz do lekaza z tym bo to moze zle sie skonczyc dla ciebie.

woitas 27.06.2004 10:11

jedno jest pewne - ie do lamusa.
dlaczego tego syfu nie da się usunąć z systemu?

gdyby nie konieczność pracy z archicad'em i autocad'em - definitywnie przeszedłbym na linuxa.

Mily_ 27.06.2004 10:52

Cytat:

Napisany przez Loczek
To masz problem... :) idz do lekaza z tym bo to moze zle sie skonczyc dla ciebie.

To była przenośnia :>

Loczek 27.06.2004 11:02

Milly zartowalem nie obrazaj sie:)

Mily_ 27.06.2004 11:43

Cytat:

Napisany przez Loczek
Milly zartowalem nie obrazaj sie:)

Nie obrażam się :> Przecież wiem że to był żart.

Loczek 27.06.2004 12:10

Mily tak odbiegajac od tematu to podpis nad avatarkiem masz podobny do mojego :)

mallow 28.06.2004 01:36

moze ktos podrzucic linka do latki ???
A ja mam
Mozilla + Norton Ineternet Security 2004 + Ad-Aware + Norton System Works 2004 + wszystkie laty na bierzaco ...
... i uwazam ak jak Ciapek - Wirusy mi moga naskoczyc :D
pozdro ;)

Mily_ 28.06.2004 07:00

Cytat:

Napisany przez Loczek
Mily tak odbiegajac od tematu to podpis nad avatarkiem masz podobny do mojego :)

Faktycznie tylko że ty masz Agnieszke Z. a ja powinienem mieć Gosie T. :>

MacGyver 28.06.2004 11:47

:haha:
Tematem przewodnim tego topiku był wirus a teraz robi nam się kącik wyznań miłosnych ;) ;p
tak trzymać 8) :spoko:

Mily_ 28.06.2004 11:57

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Tematem przewodnim tego topiku był wirus a teraz robi nam się kącik wyznań miłosnych ;) ;p

Faktycznie. Ale miłośc to też wirus. Atakuje niespodziewanie i trudno się z niego wyleczyć :>

Loczek 28.06.2004 13:41

Cytat:

Napisany przez MacGyver

Mac a moze ty tez sie podzielisz z nami taka informacja jak chociazby imie twojej jedynej :) ???

MacGyver 28.06.2004 13:58

Cytat:

Napisany przez Loczek
Mac a moze ty tez sie podzielisz z nami taka informacja jak chociazby imie twojej jedynej :) ???

... hmm moze założymy topik na ten temat ;) Każdy się wypowie 8)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:49.