Cytat:
Napisany przez CIAPEK
Regulamin regulaminem, natomiast działania/wypowiedzi niektórych userów bardzo często odbiegają od tematu z czego robi się śmietnik.
Użytkownik wchodzący w ten temat spodziewa się na pewno dyskusji na temat tego wirusa, a nie dyskusjiu na temat przeglądarek.
To może zrezygnujmy z nadawania tematów?
Mnie interesuje dany temat, a nie dyskusja o wyższości pzreglądarek która była maglowana. Chcesz moge przyklejić dla Ciebie ten temat.
Przepraszam, że lubie porządek i dyskusje ciakwe, na temat.
P.S.
Pomijam w tym temacie posty Adriana które wogóle są Off Topiciem tematu, ale user jest nowy.
Pozdrawiam
|
'
0. cuż taki już urok off topicowania
1. na pewno nie zrozumiałem i Ty mnie również a szkoda
2. nie musisz dla mnie NIC przyklejać bo jak będę czegoś potrzebował to SAM znajdę
3,. to że TY lubisz porządek i systematyczność nie znaczy że lubi to CAŁY świat
4. temat tematem, ale zauważ ze to off topic i ma on swoje prawa i zwykle tamaty główne nijak się mają to zawartości topica szczególnie zą akurat w tym wypadku ma to dużo wspólnego z tematem przewodnim mimo twojego przywiązania do IE :)
5.i naważniejsze, w czym Ci to przeszkadza?
pozdrawiam
ps a i jeszcze jedno /mode złosliwiec on/
z wielkim zainteresowaniem obserwuję transformację userów w modów i niestety alewnioski które mi się nasuwają nie sa optymistyczne ( no offence nie jest to skierowane do Ciebie, to TYLKO moje wnioski które właśnie w TYM momencie się mnie przypomniały/
/mode złosliwiec off/
|