![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#18 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
Witaj,1. awięc po pierwsze jak będziesz szedł po procka to musisz wiedzieć konkretnie jaką serię chciałbyś kupić, jeśli chcesz kręcić go trochę to jest bardzo ważne. Niektóre serie bardzo słabo się kręcą. ( masz linka do tematu z forum tweak.pl o prockach i poczytaj sobie 3 ostatnie strony, wcześniejsze są stare)
2. Nic nie wspominałeś o koolerku a jak chcesz skuteczne OC wekonać to jest on bardzo ważny. (np.cooler master aero 7+ lub Theraltake Volkano 9 lub zalmana ale możesz mieć problem z zamontowaniem) 3. Grafika to bardzo polecam radeon 8500le 64 MB herca (są np. w sirius.pl za troche ponad 300 tylko nie 9000 ani 9200) i raczej 8500 niż 9100 są z nimi podobno mniejsze problemy (ze sterownikami i nie tylko) generalnie ludzie zmnienają biosy z 9100 na 8500. Ewentualnie bierz jakiegoś GF TI 4200 np Gainwarda, jest wydajniejszy od radka 9100/8500le. 4.płytę główną koniecznie nforce myślę że np Epox 8rda+ lub solteka SL 75 FRN 5.dysk możesz wziąść baracude, ja sam mam ją i jest wydajna a pozatym bardzo cich Generalnie to bardzo polecam ci lektórę www.forum.tweak.pl Ostatnio zmieniany przez krzypaw : 25.08.2003 o godz. 00:35 |
![]() |
![]() |
|
|