Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nowy Medal Of Honor demo (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nowy-medal-honor-demo-39418/)

woitas 07.09.2004 14:18

demko faktycznie ciut za krótkie.
ale gierka może być extra.

Cytat:

Napisany przez silent22
Próbował ktos z was zainstalowac to demo jak tak to niech napisze ile miejsca potrzeba na dysku bo ja zwolnilem prawie 7gb i pisze mi dalej ze malo
Pozdro

a czy przypadkiem przed instalacją plik nie jest rozpakowywany do folderu TEMP?
sprawdź, ile masz miejsca na partycji systemowej

Air 07.09.2004 14:44

Cytat:

Napisany przez Smartek
w tym, ze pojutrze to kolejny, przereklamowany gniot :P
pozdro ;)

Skorzystam z tego co napisałeś poprzednio

Cytat:

Napisany przez Smartek
nie uwazasz, ze warto samemu wyrobic swoje, wlasne zdanie na temat 'podobania sie'

hehe

pozdrawiam

-Sid-The-Rat=> 07.09.2004 16:15

cos jeszcze o tym demku, pasjonuje mnie szukanie w nim dziur :)

sprzet: athlon 2ghz, 1gb ramu, dysk SATA, zdefragmentowany, grafika 9800xt - wszsytkie ustawienia na maks...

gra laduje sie.. uwaga uwaga.. dwie minuty! [d3 ladowal sie w ~15 sekund maks]
a do tego POTWORNIE jezdzi po dysku [ciekawe dlaczego skoro na grafice mam dosc pamieci na te srednie tekstury]

grafika ladna? jakos nie moge sie z tym zgodzic - tekstury sa niewielkie, bump maping to chyba tylko ogladali na wykresach bo zupelnie z niego nie korzystaja, efekty nazwane 'ps2' - czyli pixel shader2 - cienie lisci na postaciach, jakies odblyski, pseudo-nie-plaskie liscie itp.. hmm. wygladaja sztucznie [cienie zwlaszcza] i kompletnie psuja efekt gry - wg mnie bez ps2 gra wyglada lepiej
ogladajac wybuchy granatow i beczek radze sie uszczypnac i przypomniec ze mamy rok 2004 i takie rzeczy byly juz w duke nukem

fizyka havok - tia.. i pewnie jeszcze havok2? ciekawe w czym ja widac - jedna beczke da sie granatem poslac w sufit, ale, ale.. czterech pozostalych juz nie? to jest ten havok czy nie?

pewna odpowiedz na potworny czas ladowania daje fakt ze cala gra siedzi w jednym 500mb paku.. ktory.. uwaga uwaga - jest SKOMPRESOWANY! biedny komputer musi go za kazdym razem wypakowac [biedni bez 512mb ramu...] i potem jechac ze swapa.. kretynizm do kwadratu..

nie chce tej gry zjezdzac calkowicie, bo pomimo tego ze kocham call of duty a w battlefielda 1942 gram codziennie to zawsze medal of honor byl dla mnie kamieniem milowym w grach fps traktujacych o ww2 - niestety juz ostatni pack do mohaa byl niewypalem, a pasyfic assualt.. ciezko bedzie mu konkurowac z call of duty: united offensive... bardzo ciezko

ps. ta gra miala byc na rynku juz 2 miesiace temu, plotki mowia ze nie jest bo trzeba bylo dodac 'dowodzenie' oddzialem - dokladnie ukradzonie z brothers in arms...

woitas 07.09.2004 16:25

ostatnie odsłony są inne, bo robi je inny team.
prawie cała ekipa tworząca pierwotnego MOHAA została wyrzucona na pysk i stworzyła COD, co widać zresztą...

Smartek 07.09.2004 17:52

Cytat:

Napisany przez woitas
ostatnie odsłony są inne, bo robi je inny team.
prawie cała ekipa tworząca pierwotnego MOHAA została wyrzucona na pysk i stworzyła COD, co widać zresztą...

nie mow mi o CoD'zie.. to syf jakich malo...

@Air - zwracam honor ;)
pozdro ;)

silent22 07.09.2004 20:20

Cytat:

Napisany przez woitas
demko faktycznie ciut za krótkie.
ale gierka może być extra.

a czy przypadkiem przed instalacją plik nie jest rozpakowywany do folderu TEMP?
sprawdź, ile masz miejsca na partycji systemowej

No dzieki to pomogło ale teraz jak juz intaluje to mi wyskakuje jakis krytyczny error chyba mnie szlag trafi , zrobie wkoncu formata bo juz mam dosc tego xp'ka i zainstaluje 2000 ktory mi najbardziej pasuje
Pozdro

REi 07.09.2004 20:29

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
cos jeszcze o tym demku, pasjonuje mnie szukanie w nim dziur

sprzet: athlon 2ghz, 1gb ramu, dysk SATA, zdefragmentowany, grafika 9800xt - wszsytkie ustawienia na maks...

gra laduje sie.. uwaga uwaga.. dwie minuty! [d3 ladowal sie w ~15 sekund maks]
a do tego POTWORNIE jezdzi po dysku [ciekawe dlaczego skoro na grafice mam dosc pamieci na te srednie tekstury]

grafika ladna? jakos nie moge sie z tym zgodzic - tekstury sa niewielkie, bump maping to chyba tylko ogladali na wykresach bo zupelnie z niego nie korzystaja, efekty nazwane 'ps2' - czyli pixel shader2 - cienie lisci na postaciach, jakies odblyski, pseudo-nie-plaskie liscie itp.. hmm. wygladaja sztucznie [cienie zwlaszcza] i kompletnie psuja efekt gry - wg mnie bez ps2 gra wyglada lepiej
ogladajac wybuchy granatow i beczek radze sie uszczypnac i przypomniec ze mamy rok 2004 i takie rzeczy byly juz w duke nukem

fizyka havok - tia.. i pewnie jeszcze havok2? ciekawe w czym ja widac - jedna beczke da sie granatem poslac w sufit, ale, ale.. czterech pozostalych juz nie? to jest ten havok czy nie?

pewna odpowiedz na potworny czas ladowania daje fakt ze cala gra siedzi w jednym 500mb paku.. ktory.. uwaga uwaga - jest SKOMPRESOWANY! biedny komputer musi go za kazdym razem wypakowac [biedni bez 512mb ramu...] i potem jechac ze swapa.. kretynizm do kwadratu..

nie chce tej gry zjezdzac calkowicie, bo pomimo tego ze kocham call of duty a w battlefielda 1942 gram codziennie to zawsze medal of honor byl dla mnie kamieniem milowym w grach fps traktujacych o ww2 - niestety juz ostatni pack do mohaa byl niewypalem, a pasyfic assualt.. ciezko bedzie mu konkurowac z call of duty: united offensive... bardzo ciezko

ps. ta gra miala byc na rynku juz 2 miesiace temu, plotki mowia ze nie jest bo trzeba bylo dodac 'dowodzenie' oddzialem - dokladnie ukradzonie z brothers in arms...

LOL Widze ze zaslepil cie ten D3 i FarCry ;) ta gra to tylko engine Quake3 wiec i tak duzo z niego wyciagneli. Przyznaje - laduje sie jak cholera dlugo ale to ze doom 3 laduje sie w 15sec max... to chyba o menu ci chodzi. Ja w sumie za grami WW2 nie przepadam ale ta miala najladniejsza grafike ze wszystkich z tego gatunku.

legion 08.09.2004 16:58

no jak narazie wypasik zobaczymy jak multi bedzie smigal czy nadal tak dynamicznie jak aa i bt oraz sp

woitas 03.11.2004 18:33

jutro wychodzi wersja ***8222;Director***8217;s Edition***8221;, czyli limitowany DVD z rozmaitymi bonusami.
więc panie i panowie - odpalamy klientów torrenta i do boju :P

legion 03.11.2004 22:32

Cytat:

Napisany przez woitas
jutro wychodzi wersja ***8222;Director***8217;s Edition***8221;, czyli limitowany DVD z rozmaitymi bonusami.
więc panie i panowie - odpalamy klientów torrenta i do boju :P

TAK jest i palimy ogien w akcelatorach :D oraz maly tunning robimy kompa:D by
smigalo jak trzeba:D

Turboni 03.11.2004 22:34

no to jutro szykuje sie ssanie :)

adixo 03.11.2004 22:37

Kolejny powód aby zainstalować znowu muła 8 )

woitas 04.11.2004 16:51

no i nic. cisza... :smutny: :buu:

Smartek 04.11.2004 19:42

Cytat:

Napisany przez woitas
no i nic. cisza... :smutny: :buu:

eeee no co jest?! kiedy ma byc?! :(
pozdro ;)

woitas 04.11.2004 20:05

miało być dzisiaj http://www.eta.pl/zagmar/ik/gi.gif

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:40.