Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nowy NFS coraz bliżej :D (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nowy-nfs-coraz-blizej-d-41445/)

Pagerus 02.11.2004 14:05

Mnie tak fajnie się prowadziło Miatę (miałem ją praktycznie opanowaną do perfekcji), że gdy w końcu odsłoniłem Skyline'a i popróbowałem nim jeździć... to wróciłem do Miaty i nią skończyłem grę :D

tengu 02.11.2004 13:11

JA miałem trochę łatwiej: Honda CIVIC COUPE -> pełna gra. :peace: A co do batmobilu to one wszystkie wyglądają niesamowicie z widebody [moja widebody takie jak ma Samantha ] ^_^ . W porównaniu z MX-5 lepsze przyspieszenie ale chyba odrobine gorsza w Top Speed więc drag wyglądał - ucieczka na poczatku i nitro na końcu || , ale za to fajnie jeździł w circuit i sprint :)

andrzejj9 02.11.2004 13:10

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Ja tam się cieszę, że udało mi się skończyć pierwszą część Mazdą MX-5 (Miata). Przyspieszenia to ona zbyt dobrego nie miała - na początku wyścigu wszyscy mnie wyprzedzali i musiałem ich gonić (najgorzej było z trybem Drag Race - niekiedy była to dla mnie prawdziwa mordęga i gdyby nie odpowiednie używanie NOSa to byłoby kiepsko...). Ale później to już tylko była ucieczka i niekiedy wręcz modlitwy (jak w przypadku tego najdłuższego wyścigu) aby nie zaliczyć pod koniec czołówki - przydawały się różnego rodzaju skróty - dzięki którym niekiedy udało się wygrać wyścig wręcz psim swędem (przykładowo - użyłem skrótu, który kończył się wyskokiem i lądowałem przed kolesiem jadącym jeszcze chwilkę przede mną i wpadałem na metę dosłownie ułamki sekundy przed nim).
Piękna gra - szkoda tylko, że ostatnio nie mam za bardzo czasu w nią grać... a już niedługo wychodzi dwójka :D
Moja Miata po całkowitym stunningowaniu przypominała pod koniec gry Batmobil :P

Najlepsze było, jak raz przekroczyłem linię mety ślizgając się na dachu i zatrzymałem się dosłownie kilka centymetrów za nią :) Przewagę na szczęście miałem wystarczającą, ale i tak wygrałem tylko ułamkami sekund. Ale dobrze, że wygrałem, bo komputer mógłby tej porażki nie przeżyć ;)

Pagerus 02.11.2004 12:59

Cytat:

Napisany przez tengu
Albo wypadanie na piątym i cały czas 1-2 sekundy przez resztę okrążeń za jednym - czasem tak mi się działo na tym 7 okrążeniowym (nawet wyłączenie wszystkiego performance na stock nie dawało efektu [lousy cheater jestem no nie :) ] tak tak niektóre wyścigi na to pozwalały i się okazywało, że goście mają te same mody [czyli w efekcie nie mieli żadnego :D ] )

P.S. JAK JA nIE NAWIDZĘ TEGO TUNELU Z JEDYNKI

Ja tam się cieszę, że udało mi się skończyć pierwszą część Mazdą MX-5 (Miata). Przyspieszenia to ona zbyt dobrego nie miała - na początku wyścigu wszyscy mnie wyprzedzali i musiałem ich gonić (najgorzej było z trybem Drag Race - niekiedy była to dla mnie prawdziwa mordęga i gdyby nie odpowiednie używanie NOSa to byłoby kiepsko...). Ale później to już tylko była ucieczka i niekiedy wręcz modlitwy (jak w przypadku tego najdłuższego wyścigu) aby nie zaliczyć pod koniec czołówki - przydawały się różnego rodzaju skróty - dzięki którym niekiedy udało się wygrać wyścig wręcz psim swędem (przykładowo - użyłem skrótu, który kończył się wyskokiem i lądowałem przed kolesiem jadącym jeszcze chwilkę przede mną i wpadałem na metę dosłownie ułamki sekundy przed nim).
Piękna gra - szkoda tylko, że ostatnio nie mam za bardzo czasu w nią grać... a już niedługo wychodzi dwójka :D
Moja Miata po całkowitym stunningowaniu przypominała pod koniec gry Batmobil :P

andrzejj9 02.11.2004 11:11

Cytat:

Napisany przez Pagerus
No tak - tylko oryginał wchodzi w grę :) A co do tych długich wyścigów - to super było jak się prowadziło przez wszystkie okrążenia a na kilku ostatnich zakrętach walnąłeś już w coś zmęczony i wyprzedzał Cię jeden albo dwaj kolesie - i trza było od nowa jechać :P

Ehhhh... mi to mów. Ja praktycznie zawsze prowadzę przez cały wyścig, a w ostatnim okrążeniu, lub też na ostatnich dosłownie stu metrach uderzam w coś czołówką tak, że zatrzymuję się zupełnie, i klnąc pod nosem patrzę, jak mnie wszyscy rywale wyprzedzają....

Ehh, świetna gra... ;)

tengu 02.11.2004 11:08

Albo wypadanie na piątym i cały czas 1-2 sekundy przez resztę okrążeń za jednym - czasem tak mi się działo na tym 7 okrążeniowym (nawet wyłączenie wszystkiego performance na stock nie dawało efektu [lousy cheater jestem no nie :) ] tak tak niektóre wyścigi na to pozwalały i się okazywało, że goście mają te same mody [czyli w efekcie nie mieli żadnego :D ] )

P.S. JAK JA nIE NAWIDZĘ TEGO TUNELU Z JEDYNKI

Pagerus 02.11.2004 09:38

Cytat:

Napisany przez tengu
Tak to ten tryb - te moje dwie wygrane to właśnie na tym moście - facet no chance, a co do jedynki to był na 7 chyba najwięcej - ale jak dla mnie najlepiej byłoby jakby ograniczyli się 3-4 bo piąte okrążenie było zawsze dla mnie krytyczne ||

Trzeba zacząć osczczędzać :kasa: :kasa: bo tym razem to się chyba szarpnę na oryginała

No tak - tylko oryginał wchodzi w grę :) A co do tych długich wyścigów - to super było jak się prowadziło przez wszystkie okrążenia a na kilku ostatnich zakrętach walnąłeś już w coś zmęczony i wyprzedzał Cię jeden albo dwaj kolesie - i trza było od nowa jechać :P

Turboni 29.10.2004 09:39

Cytat:

Napisany przez kodziu
Jak go odłączyłem z usb (tego pada) to zero zwiechy. A z nim w tym frree run to nawet ruszyć nie można :(
Sterowania również nie moge zmienić, reaguje tylko na klawiere :/

dokladnie tak jak @woitas napisal moze sa nowe stery do niego

woitas 29.10.2004 09:34

sprawdz na stronie producenta pada, czy nie wyszly zaktualizowane stery.
miałem podobnie z padem logiteh'a.

kodziu 29.10.2004 07:34

Cytat:

Napisany przez Turboni
ja mam pada manty dual shock2 i piknie sie gra :D

Jak go odłączyłem z usb (tego pada) to zero zwiechy. A z nim w tym frree run to nawet ruszyć nie można :(
Sterowania również nie moge zmienić, reaguje tylko na klawiere :/

Morris 29.10.2004 06:10

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Hmmm, chyba coś kojarzę :) Chociaż dla mnie i tak ta lista zaczyna się i kończy na Toyocie Celice, a pozostałe pozycje nie mają najmniejszego znaczenia ;)

@

Lotus na Amigę, pamiętam do dziś :) A słowo Checkpoint! było jak miód dla uszu ;)

Zwłaszcza, gdy czas się skończył, a autko hamując przejechało linię i... CHECKPOINT :D

tengu 28.10.2004 15:26

Cytat:

Napisany przez Pagerus
W jedynce był chyba nawet wyścig na 8 okrążeń :) Drift wygrałem, circuit podobnie - a outrun (o ile to to co myślę) fajnie się wygrywa jak się gościa wyprzedzi w okolicy tego wielkiego mostu - wówczas NOS i wygrana w kieszeni - o ile tylko coś nie wyleci z naprzeciwka :P

Tak to ten tryb - te moje dwie wygrane to właśnie na tym moście - facet no chance, a co do jedynki to był na 7 chyba najwięcej - ale jak dla mnie najlepiej byłoby jakby ograniczyli się 3-4 bo piąte okrążenie było zawsze dla mnie krytyczne ||

Trzeba zacząć osczczędzać :kasa: :kasa: bo tym razem to się chyba szarpnę na oryginała

Pagerus 28.10.2004 15:11

Ja tam czekam również na nowe Pirates! :) no i na Forgotten Realms: Demon Stone...

Kasprzak 28.10.2004 15:09

Cytat:

Napisany przez woitas
zauważyliście, że zazwyczaj nie są wypuszczane dema gier, które nie spełniają pokładanych w nich nadziei?
sztandarowym przykładem jest doom ]I[.
jednak coś w tym jest.

masakra - w podobnym terminie wyjdzie kilka za***...tych gier :D
coś czuję, że zarwę kilka nocek :P

ta teoria moze sie zgadzac...choc nie musi ;)

ps.jakie jeszcze gry wyjda? Oprocz HL2&CS2

Pagerus 28.10.2004 15:04

Cytat:

Napisany przez tengu
Jak przed chwilą zagrałem w demko. (coś wolno się ściągało) to bym się nastawiał na miesiąc. Apropo czy wygranie obu wyścigów coś odblokowuje? (Na razie tylko wygrany circuit i 5:2 na niekorzyść mnie w Outrunach) Ale drift jest najbardziej za***istym kawałkiem (na razie nie mogę dogonić trzeciego). Mam nadzieję, że już nie będzie wyścigów po 6 okrążeń......

W jedynce był chyba nawet wyścig na 8 okrążeń :) Drift wygrałem, circuit podobnie - a outrun (o ile to to co myślę) fajnie się wygrywa jak się gościa wyprzedzi w okolicy tego wielkiego mostu - wówczas NOS i wygrana w kieszeni - o ile tylko coś nie wyleci z naprzeciwka :P

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:38.