![]() |
Ilość załączników: 2
Cytat:
bo jakos w specyfikacji sie nie doszukalem no chyba ze bios cos zmienia Obsługiwane typy procesorów Pentium XE, Pentium D, Pentium 4, Intel Core2 Quad, Intel Core2 Extreme Quadro, Intel Core2 Extreme, Celeron Załącznik 40594 Załącznik 40595 |
@mensir
na pclabie testowali j***261; razem z e4300 :) wi***281;c raczej jest kompatybilne z nim. |
Wszystkie obsluguje na 100%. Co najwyzej bedzie co innego pisalo przy starcie biosu. Ruszy jednak na pewno ;)
|
kilka dni temu stalem sie posiadaczem x2 i c2d
x2 3800+ @2450MHz vs e4400 @2950MHz po prostu przepasc ... :O powiem tak ... amd'ek sie do niczego juz nie nadaje no chyba ze do pchania karuzeli - jesli oczywiscie wychyli przy intelu leb z beczki po sledzich :fiu: |
Cytat:
|
Ormianin@ przestan ... wystarczy odpalic na jednym i na drugim viste :]
!edit index procesorow C2D 5,7 a X2 5,1 oba maja 2GB ram'u |
Cytat:
|
Cytat:
|
@icemac pr***281;dzej zainstaluje Longhorna Server ni***380; Vist***281; ;)
|
Cytat:
E4400 kosztuje 5 stów. Za te pieniądze kupisz Brisbane + mobo na am2 i wykręcisz z palcem w d... na 2,8GHz i przepaść znika - nie do końca ale to już nie jest przepaść. |
Cytat:
a zostanę przy XP Pro i tak w nic nie gram :D |
Cytat:
A co do mnie to ja juz zupelnie nie mam ochoty jej instalowac, obecnie dokonuje calkowitej powolnej integracji przejscia na linuxa... pozostal mi tylko win 2003 serwer i na nim zamierzam juz zakonczyc swoja przygode z MS. Bledem jest moim zdaniem porownywanie mocy obliczeniowej procesorow pod wzgledem ich pracy na jednym z nowych systemow. I tak swoja droga AMD X2 jest duzo tanszy, a to przynajmniej w naszym kraju czyni go jednak duzo bardzej interesujacym wyborem niz drogi ale nieco bardzej wydajny intel. |
Cytat:
Ja takiego wlasnie kupuje. AMD juz podziekujemy :czytaj: |
czym si***281; r***243;***380;ni ten dual core za 295 z***322; http://arest.pl/index.php?inc=produkt&ID=9726&katid=1
od core 2 duo i to prawie 2x dro***380;szy jest ten proc http://arest.pl/index.php?inc=produkt&ID=8504&katid=1 to r***243;***380;ne proce ?? jak dla mnie to tak (nie patrz***261;c na cz***281;stotliwo***347;ci taktowania, bo wzi***261;***322;em pierwsze lepsze) |
Szczerze to dokladnie nie wiem czym sie roznia :szczerb: Wiem tylko tyle ze jak podkrece tego tanszego to bede mial KILLERa w PCcie :spoko:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:02. |