![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
![]()
Witam!
Będę miał niebawem możliwość wymiany komórki na nową prosto z Salonu Plusa. Na komórke z promocji mogę max. przeznaczyć 100 zł. Wiem, że do tej ceny np. właśnie w Plusie mogę mieć całkiem niezły telefon jaki mnie satysfakcjonuje. Zastanawiam się nad Siemensem M55+Aparat, Siemens MC60 ale niezwykłe kusi mnie SonyEriccson T610 (Siemensy z przyzwyczajenia, a Eryk bo wiem, że chwalony telefon). Na czym mi zależy? Chodzi głównie o użyteczność i łatwość wykonywania poszczególnych usług. Mianowicie... głównie połączenie z PC co daje duże możliwości chociażby od kwestii graficznej telefomu czy wymiany dzwonków importu zdjęć do kompa. Chyba żaden z tych telefonów w zestawie nie posiada kabla czy portu IRDA do transmisji danych, a pamieci wewnętrzne tez pozostawiają wiele do życzenia. Z tego co mi wiadomo kabel do tych Siemensów jest drogi koło 50 zł. Do SonyEricssona port IRDA to wydatek tylko koło 20 zł. Co z oprogramowaniem do PC? Możliwość personalizacji telefonu...? Każdy telefon z tych posiada aparat, skoro już ma ten aparat chciacłbym żeby te zdjęcia jakoś wyglądały. Siemens M55 ma zewnętrzny aparat co sprawia, że zdaje się być lepszej jakości... czy to tylko złudzenie ![]() Chodzi mi także o sam aparat - jego funkcje, łatwość obsługi duże możliwości. Przesiadam się z Siemensa SL45i to niezły kombajn niechciałbym się teraz rozczarować ![]() A może coś innego? Może Nokia jakaś. Co mi polecicie, ale głównie chodzi mi o te 3 modele. Pozdrawiam, thx edit/ Co do T610 ludzie narzekają na klawiature i jej obsługe, podbno telefon wolno reaguje i źle się go obsługuje ![]()
![]() nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 16.06.2004 o godz. 23:55 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja bez czytanai Twojego postu (pierwsze trzy linijki) mowie odrazu, zebys bral SonyEricsson'a T610 - telefonik SUPER wypas i tyle
![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
ale powiem Wam, że chyba ten Sony Eryk - na niego padnie wybór. Przeglądam sobie stronki i wogóle myśle, że w porównaniu z tymi Siemensami Sony jest super telefonem.
Miałem kiedyś telefon Sony, ale to jeszcze kiedy Soniacz robił sam - wspominam go super. Działał jak zegarek szwajcarski.
![]() |
#5 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Bierz T610, miałem te Siemens'y i pozbyłem się ich po kilku dniach. Teraz mam Siemens'a S55 i jestem z niego zadowolony, ale we wrześniu będę brał już nowego Sony Ericsona Quick Share.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
![]()
ale wiecie co?
W Plusie to ja mogę sobie wziąść Sony Eryka za te niecałe 100 zł, ale jak sobie wezme najwyższą taryfę Plus 105 ![]() Taryfa będzie dla mamy, mama dużo niekorzysta i na pewno będzie to jakiś Plus 20, max Plus 40 a wtedy nie uśmiecha mi się dawać ponad 300 zł za tego fona. Własnie nie wiem do końca jak to jest, bo nie chce mi się wierzyć, że tyle kasy przy tych małych taryfach. Jest ktoś na bieżąco z tym?
![]() |
#7 | |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
Ja wziąłem go za 1 PLN zł ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
T610 = SYF
Wiem to z własnego doświadczenia i moich kolegów.
![]() |
![]() |
#10 | |
Ramblings of a Madman
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 | |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Kraluk może mieliście felowne modele. Mam paru znajomychibardzochwaą sobie T610. Telefon wg.bardzodobry. A ten siemens C60 to siet. Trzeszczy caly ijest do dupy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
rowniez kolega ma w klasie tego T610 i jest bardzo ciekawy model. Ladne zdjecia. Menu bardzo kolorowe. A wyszedl chyba teraz T630
![]()
![]() |
#14 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tak, moj kuzynek ma T630 - adams z tego forum
![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
ja jednak będę musiał jeszcze troche poczekać bo te SE nieźle stoją cenowo. Od lipca wchodzi nowa promocja w Plusie - mam cichą nadzieję, że stanieją.
Tak swoją drogą widze, że dużo ludzi teraz kupuje te SonyEricssony. A czy Wy też byście wybrali SE kupując nowy telefon?
![]() |
|
|