Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 12.12.2003, 10:21   #1
adixo

Data rejestracji: 02.01.2003
adixo jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>adixo jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
sory to nie tu

ps.jak skasować własnego posta ?

Ostatnio zmieniany przez adixo : 12.12.2003 o godz. 10:34
adixo jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 12.12.2003, 10:32   #2
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
nie bardzo.
co z odciskami palcow ??

woitas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.12.2003, 10:44   #3
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
?

nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.12.2003, 11:07   #4
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
?

A o co chodzi i w czym rzecz?

w razie kontroli:

profilaktycznie nie wpuszczaj policji...
Ormianin jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.12.2003, 15:58   #5
cybermat16
Gość

Pod żadym pretekstem, nie wpuszczaj policji nawet się nieodzywaj jak pukają, mojego kolege już wczoraj chcieli skontrolować ale na dzień dobry pocałowali klamkę wprawdzie zostawilu mu kartkę że przyjda za dwa dni, ale do tego czasu zdąży ukryć kolekce płyt CDR z pirackim softem
  Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.12.2003, 16:26   #6
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez cybermat16
Pod żadym pretekstem, nie wpuszczaj policji nawet się nieodzywaj jak pukają, mojego kolege już wczoraj chcieli skontrolować ale na dzień dobry pocałowali klamkę wprawdzie zostawilu mu kartkę że przyjda za dwa dni, ale do tego czasu zdąży ukryć kolekce płyt CDR z pirackim softem
A moglbys cos na ten temat napisac wiecej? Czyli co, zaczynaja juz faktycznie po zwyklych domach chodzic?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.12.2003, 16:44   #7
cybermat16
Gość

Na to wygląda, do mojego kolegi przyszli (a nie ma żadnej firmy, ale posiada SDI chyba nie musze muwić co to jest SDI) nie wpuścił ich, nawet się nie odzywał postali pół godziny i sobie poszli i zostawili karteczkę że przyjdą za dwa dni, teraz wywozi swoją kolekcję płyt do swpojej babci. Mówił że wszystkich jego sąsiadów juz sprawdzili (oczywiście tych co wpuścili ich do domu) reszta dostała takie same krteczki jak on.
Stary 12.12.2003, 16:46   #8
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
kolega sie pewnie chcial pochwalic innym kolegom
kartke chcieli zostawic? a jakiego byli koloru ci osobnicy? i czy napewno mieli dwi nozki, diwe raczki i glowe?

bzdura
Stary 12.12.2003, 17:07   #9
cybermat16
Gość

Wieżysz lub nie. Faktem jest że trzeba mieć się na baczności

Ostatnio zmieniany przez cybermat16 : 12.12.2003 o godz. 17:16
Stary 12.12.2003, 17:14   #10
cana
Łaskobójca

Data rejestracji: 24.04.2001
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a piracki soft jest jak hiv i trzeba płytki znim jeszcze w "gumowce" pakować 8)

pozdrófka
cana jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.12.2003, 17:16   #11
cybermat16
Gość

Każdy ma jakiś soft piracki niekażdego stać na drogie gry lub programy które aktualnie są mu niezbędne
Stary 12.12.2003, 17:16   #12
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
jasne ze nie wierze - czytalem ostatnio na necie kolekcje fake'owych komentarzy umieszczanych w necie przez niedorobionych gowniarzy - tysiace skasowanych kompow, jakeis heroiczne czyny obrony i bicia policjantow - wszsytko jak napisane rpzez 12 latka ktorego nikt nie kocha

no i wszedzie bylo cale mnostwo zwrotow 'wiadomosc potwierdzona' [przez kogo?], autentyczne [tia...] i tak dalej... zenada
Stary 12.12.2003, 17:17   #13
cybermat16
Gość

Może i tak, nie twierdzę że mój kolega mówi prawdę, faktem jest że trzeba mieć się na baczności
Stary 12.12.2003, 20:41   #14
KarolluZ
Guru

Data rejestracji: 29.06.2002
KarolluZ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a ma ktoś może oryginalnego XP, bo chciałem sobie licencje odbić na xero... a jakby się coś tego czepiali to bym powiedział, że mi wyblakła ^_^. A cikawe jakby zareagowali na to, że pożyczyłem koledze winde z licencją ^_^. A tak BTW czy w licencji jest mowa o nie pożyczaniu jej kolegom !? Przecież ta kontrola to bezsens... No i co, że masz pirata windeXP, a co z resztą softu i oryginalnym inaczej choćby nero oraz office'm.... a jakby ich ciekawiło skąd mam tyle płytek to bym powiedział, że to tylko archiwizacja danych bo na kompie tego nie będę trzymał ^_^. Ja póki co się tym nie przejmuje...
Stary 12.12.2003, 20:56   #15
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez KarolluZ
a jakby ich ciekawiło skąd mam tyle płytek to bym powiedział, że to tylko archiwizacja danych bo na kompie tego nie będę trzymał ^_^. Ja póki co się tym nie przejmuje...
Ja w czasie swiat zainstaluje Windowsa 2003 triala, bo i tak mialem zamiar to zrobic. Nie bede juz tez instalowac Microsoft Office'a, tylko Open Office, bo ostatnio zrobilem na nim caly projekt, z tworzeniem tabelek, roznych rownan, edytorze tekstu i grafiki i wyszlo to bardzo dobrze. Plus bylo o wiele przyjemniejsze niz w produkcie Microsoftu.

A oprocz tego, to wszystkie (no niech bedzie, ze prawie wszystkie, teraz mam Window Blindsa i Adobe Photo Shop (ale jego rowniez sie pozbede) pirackiego. Z tym, ze tego pierwszego kiedys sobie kupie (w sensie zaplace autorom), bo programik naprawde mi sie podoba i dzieki niemu moja praca przy komputerze jest przyjemniejsza) programy mam oryginalne. Moze nie najnowsze, ale najnowsze nie sa mi potrzebne. Np nero, ktore dostalem z nagrywarka. Nawet nie wiem, jaka to jest wersja, na pewno w kazdym razie ma z dwa lata, a dla moich zastosowan wystarczy w zupelnosci. Podobnie jest z innymi programami.

Jedyne pirackie rzeczy, jakie bede mial na twardzielu to mp3. Z tym nic nie zrobie, chociaz i tak sporo z nich mam rowniez na plytach audio. Ogolnie moj komputer oprocz Windowsa i Office'a (w tym momencie) jest w miare czysty i nie widze wiekszego problemu w takim funkcjonowaniu.

Jest wiele darmowych programow. Rownie dobrych, a czasami nawet lepszych od drogich i komercyjnych produkcji. Trzeba tylko chciec je znalezc. Moge jeszcze zrozumiec piractwo spowodowane checia nauki, czy koniecznoscia pracy (co nie zmienia faktu, ze w panstwie prawa, ktorym jednak Polska teraz nie jest w najmniejszym stopniu, lamanie prawa to lamanie prawa bez wzgledu na przyczyny), ale dyktowane jedynie lenistwem, tudzien wygoda, jest zle.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: