![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Indywidualista
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
Witam
![]() Wybieram się jutro lub pojutrze na giełdę na Batorego Chciałbym sobie wreszcie zmienić swojego wysłużonego GF2 na GF3Ti i w związku z tym mam pytanko: W jakiej cenie mogę dostać i nowego i urzywanego GF3Ti ![]() Tak orientacyjnie, jak się ceny kształtują właśnie na Batorego ... W sklepie to jakieś 400-500zł a to stanowczo za dużo P.S. Jakich producentów najlepiej wybrać tego GF3Ti? Dużo dobrego słyszałem o Gainwardach 8)
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Gainward - sam posiadam Gainwarda i bardzo go sobie chwale - zaskoczył mnie mile jak dałem mu sianka w postaci nowej platformy - nowy wynik w 3Dmarku 2001 to 9740 punktów pamietaj ze to Gf3 Ti 200 ale od Gainwarda a to sporo zmienia
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forumator
Data rejestracji: 22.03.2003
![]() |
Nie wiem, jak jest w Warszawie, ale w Łodzi na giełdzie ceny często są wyższe niż w sklepach, przynajmniej niektórych. Przypuszczam, że duże sklepy mogą sobie pozwolić na niższe marże, a małe sklepiki/firmy stojące na giełdzie mają marże nieco wyższe. W każdym razie zakup nowego sprzętu u nas na giełdzie najczęściej nie jest żadną wielką okazją. Między innymi dlatego ostatnio bywam bardzo rzadko. Ceny sprzętu używanego, ale takiego, który jeszcze jest dostępny nowy na rynku, często nie są znacząco niższe od sprzętu nowego. Nie liczyłbym na jakąś ekstra okazję - choć może się mylę.
O firmie Gainward też słyszałem dobre opinie; za dobrą opinią idzie też wysoka cena. O ile wiem, firma stosuje wysokiej jakości, szybkie pamięci, szybsze niż specyfikacja producenta chipa graficznego, co pozwala na fabryczne już podkręcenie taktowania pamięci.
|
|
|
#4 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zdecydowanie Gainward - nie mialem jeszcze co prawda karty tej firmy, ale slyszalem jedynie pozytywne opinie, podobnie zreszta wypadala w testach, i jesli kolejna karta, ktora kupie, bedzie jeszcze NVidia, to na pewno tej firmy
|
|
|
#5 |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
a czy to musi byc koniecznie GF3Ti
![]() za podobne pieniadze - nawet taniej - dostaniesz Radka 9100, a do tego jest on wydajniejszy od GF3Ti ![]() to tylko sugestia i nie dlatego ze sam go mam
|
|
|
#6 |
|
Internet Addict na odwyku
Data rejestracji: 03.10.2002
![]() |
Potwierdzam.
Za ok. 350zl mozna dostac Sapphire Radeon 9100 64MB - karte bardzo dobra, identyczna jak "Built by ATI". Zreszta polecam testy na www.tweak.pl i www.tomshardware.pl a dopiero potem wypad na gielde.
Duron 1600MHz@2000MHz 1.625V | Abit NF7-S rev.2.0 | 1GB Geil DDR400 | Radeon 9800 SE@PRO 380/600@450/750 | Barracuda 160GB 8MB 7.7200 | LTR-40125S | SOHW-1693S |LCD 15" Sony SDM-X52 | Chieftec Matrix HiFi + PSU 360W DF |
|
|
|
![]() |
|
|