![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.08.2009
![]() |
numeracja stron w pdf-ie; ABBYY PDF Transformer 2.0
Witam!
Jak przy pomocy programu ABBYY PDF Transformer 2.0 dodać numerację stron do istniejącego już dokumentu PDF? Widzę tam przycisk z cyframi 123 (obok dwóch strzałek, jak się domyślam undo i redo), ale nie można go wcisnąć. Plik PDF stworzyłem przy pomocy konwertera on-line z html do pdf, a następnie połączyłem przy użyciu PDF Split and Merge. Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.a-pdf.com/number/a-pdf-nb.exe za free
![]() ![]() Lub trial http://www.bureausoft.com/pdfpn.exe Ostatnio zmieniany przez loki7777 : 27.08.2009 o godz. 12:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Dzięki :-)
Zainstalowałem ten darmowy program, dałem konwersję i stworzył mi plik zajmujący ok. 100 kB więcej, niż początkowy. Uruchomiłem go i wyskoczył błąd: Could not find the Extended Graphics State named 'R7'. Po wciśnięciu OK moim oczom się ukazał dokument o takiej samej ilości stron, jak początkowy dokument, tyle że... z samymi białymi stronami. Drugi program, podczas ładowania pliku: PDF Page Number v1.02: Access violation at address 7C910193 in module 'ntdll.dll'. Write of address 00323230. Pozdrawiam! Ostatnio zmieniany przez johnyjj2 : 27.08.2009 o godz. 12:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
jak mozesz wrzuc mi tego twojego pdf'a. Ja wzialem jakis kwestionariusz i poszlo bez problemu.
Sprawdzalem na jeszcze 2 pdf'ach (instrukcja z ikei i ps2 faq) i wszedzie dziaal. Oczywiscie tylko tm darmowym. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guru
Zwracam honor, jest tak jak piszesz, poza tym bledem. Ale zobacz czy te pliki pdf przed scaleniem dadza sie ponumerowac (i w ogole ile ich jest, tez 104 czy mniej)? Jak jest ich z 10 to numeruj je z osobna - mozna zaczac numeracje od dowolnej strony/liczby i wtedy polaczyc, przy laczeniu najprawdopodobniej cos padlo lub jest z niczym niekompatybilne.
Dobra juz widze 23 pliki sa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
Dzięki
![]() Zrobiłem inaczej - wykonałem konwersję z pdf na pdf przy pomocy tego abbyy. Plik z 2MB zmienił się na 80MB, ale tym razem numeracja się udała ![]() Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guru
A ja wydrukowalem do pdf'a i potem tez poszlo. Czyli zwalone bylo przy laczeniu (i nadal jest bo strony sa rozjechane poza marginesy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Abbyy Pdf | pasek1.6td | Off topic | 5 | 24.09.2004 07:48 |