![]() |
Cytat:
EDIT: tutaj http://www.google.pl/search?q=cache:...=pl&lr=lang_pl ktoś się oferuje z tym plikiem na FTP |
Ja też bym chciał... pogadam z adminem to może zalatwie ftp na pare dni.
|
Przebije was wszystkich: mam WSZYSTKIE Top-Secrety, lacznie z numerem 0 (zerowym), oraz dosc pokazna kolekcje Bajtkow (z numer 1. wlacznie :spoko: ).
|
Cytat:
|
Cytat:
:taktak: |
zapraszam do Torunia.
Mam ponad metrowy słupek Komputer Światów i Auto Światów z paru lat. Komputer Światy są prawie wszystkie z jakiś dwóch-trzech lat. |
numery chipa i komputer świata
A więc,...
cieszę się, że dyskusja tak się potoczyła. Co do tych roczników CHIPa, to ten, który je posiada, proszę o kontakt na priv. Posiadam własnego ftp'a. Co do Komputer Świata, zależy mi na numerach "Eksperta", szczególnie tych, których nakład się wyczerpał. Bardzo mi na tym zależy. Zapraszam na priv:) |
Dlaczego nikt nie odpisuje??
|
ok paczka jest na ftp i chętnych zapraszam na priv
przez jakies 2-3 dni będzie dostępna 8-) ps. dajcie znać jak tam transfery mam nadzieje że wszyscy nie ciągną na raz :cool: |
Cytat:
Też mam wszystkie Top - Secrety, do tego prawie wszystkie Gamblery (do pewnego momentu, ale potem nie wyszło ich już więcej niż z 10), wszystkie Secret Service'y, wszystkie Światy Gier komputerowych, prawie wszystkie (może bez 5 numerów) Komputer Światy i pewnie jeszcze coś tam więcej. Aha, kiedyś wychodziło coś takiego jak Computer Studio, a potem Computer Studio Gry czy jakoś tak. Te też mam wszystkie ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:46. |