![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
GTA: VC - Problem
Witam !
Mam problem z tą grą : - przy włączeniu gry, pokazuje sie pokazówka ROCKSTAR, potem sie coś wgrywa (tapeta jest VC),a jak juz ma wejsc do MENU .. to pokazuje sie czarny ekran i tylko kursor myszy. Jak naciskam myszką to nic sie nie dzieje, jak nacisne ENTER to wraca do WINDOWSA. Wersja jest na 100% sprawna (sprawdzałem u trójki znajomych - wszedzie działa) moj system to: Win ME, sprzet: Athlon 1700+, 512Mb DDR (kingston), GF 256 32Mb - sprzet chyba nie jest za słaby. DirectX zainstalowany 9.0a. Prosze o pomoc.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Nie to zebym sie czepiał WinME ale jakie systemy mieli znajomi ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guru
![]() ![]() |
Cytat:
inny ![]() WIN 98
![]() |
![]() |
#4 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Moze sie ME kaszani - z tego co sobie przypominam ładowałes ostatnio nowy ram - moze wloz ten stary - mówiłes ze idzie do koma brata i zobacz czy działa jak nie to zmien system ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guru
![]() ![]() |
Cytat:
na starym ramie było to samo. teraz zainstalowałem nowe detonatory 44.03 i juz padaka .. nawet niechce drgnąć GTA.. ani pokazówki ani nic. co do 2k ..to masz racje.. przymierzam sie i przymierzam i nic z tego nie wychodzi ![]() trzeba wkońcu usiąść i zainstalowac ![]() pzdr
![]() |
![]() |
#6 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
WinME ciężki system ...
![]()
![]() |
#7 |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Sayan, musze ci powiedziec ze ja mam winME i stery GF 44.03 i wszystko smiga az miło...moze wgrasz patcha 1.1 do gtaVC?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guru
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.04.2003
![]() |
Ja ma WinMe i geForce2 GTS 64 i bez problemu działa, nie potrzebowałem patcha, więc problem tkwi gdzie indziej. Przyznaje że WinMe się krzaczy mój komp jest po formacie. Wiem że to nie jest super rozwiązanie, ale może twój system potrzebuje posprzątania;-), windowsa Me bardzo łatwo zaśmiecić uniemożliwiając poprawne jego działanie. Powodzenia
![]() |
#11 |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Eeee tak ogolenie to radze trzymac sie z dala od ME. Nawet kolesie od M$ netgatywnie sie o nim wypowiadaja (autentyk!).
![]() |
|
|