Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 15.06.2003, 12:11   #1
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
moja opinia

Przeglądalem dzisiaj topici dotyczące lg i liteona. Mierzi mnie czytanie topiców o tych 2 firmach o treści: liteon rullez lg shitt albo lg rullez liteon shitt. I zle opinie dotyczące innych spawar oparte na zasadzie typu kolega mial ja nie mialem ale to dno bo mu padla....Powiem tak. jeżeli liteon jest rullez albo lg to dawajcie te opinie oparte na poważnych przeslankach dlaczego tak uważacie itd itd. Bo komuś kto nie zna się ta podpowiedź wasza litek rullez lg rullez nic nie da. Starszy ma litka jest zadowlony ale nie powiem że to jest rewelacja i cudo techniki normalna dobra spawara tak jak lg niczym się nie różni chyba tylko etykietką i ukladem elektronicznym......A co MC DRIVE jego posty 2 świadczą tylko o zdziecinnieniu niektorych użytkownikow forum i zaśmiecanie. pozdrawiam

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 15.06.2003, 14:00   #2
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Gdybys dal tytul posta ktory sygnalizowalby jego zawartosc to bym tu nie wchodzil, ale skoro juz zajrzalem to moze wyjasnilbys czemu on ma sluzyc Tak sie w to cos wczytuje i nie wiem....
Stary 15.06.2003, 15:23   #3
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
wlazlem tu z obowiazku... i szybko wychodze - nie wiem po co to
moja opinia jest taka ze chyba wole posty lg sux/rox - przynajmniej jest zabawa z banowaniem userow
Stary 15.06.2003, 23:02   #4
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ameryki memorando nie odkryłeś.
Sam walczyłem w niektórych tematach z tym *****zmem, że tak to nazwe.

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: