Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Obstawiamy: Polska - Ekwador (https://forum.cdrinfo.pl/f5/obstawiamy-polska-ekwador-65943/)

ed hunter 10.06.2006 11:07

Cytat:

Napisany przez Sunna
Pudlo, sam lubie zarty o zydach. Wdzieczny temat do zartow.
Na jakiej podstawie mnie oceniles?

napisałem na jakiej. widzę to często wśród ludzi czytających opiniotwórczy papier.

Sunna 10.06.2006 11:40

No to wiesz wiecej o mnie niz ja.

Ale spoko nie bede drazyl.
Wiedz ze trafiles tak jak ostatnio zydzi w arabow terrorystow na plazy.

Sunna 10.06.2006 11:41

Cytat:

Napisany przez Sunna
No to wiesz wiecej o mnie niz ja.

Ale spoko nie bede drazyl.
Wiedz ze trafiles tak jak ostatnio zydzi w arabow terrorystow na plazy.

Najlepszy polak wczoraj ? kloze
Ta wiem, taki z niego polak jak z goloty fajter.

Weron 10.06.2006 11:53

Cytat:

Napisany przez ed hunter
za to pewnie każdy żart o żydach cię drażni (nie mówię o chamstwie w stylu bubla)
typowy syndrom wiernego czytelnika Gazety Wyborczej z wyrobionym poczuciem niższości na temat swojego, polskiego pochodzenia.

Jego za to draznia opinie na temat pederastow, murzynow....

mensir67pl 10.06.2006 12:02

Druzyna Ekwadoru zaprasza polskich kibicow (na otarcie łez) :D

http://www.ekwador.net/

:spoko:

w pewnym wywiadzie druzyna Polski zdradzial tajemnice ze w wyjazdowym meczu na pozegnanie zagra z calych sil ........ aby wygrac z Costa Ric-a :P

Prezesik 10.06.2006 12:13

patrz***261;c na to co wypisujecie, to r***281;ce opadaj***261;... mo***380;na sobie po***380;artowa***263; i z Polak***243;w i z Niemc***243;w i z ***379;yd***243;w i z ka***380;dego, ale oczywi***347;cie do pewnych granic.. to co teraz zrobili Niemcy, to prawdziwe sku...r..wysy***324;two.. w tym wszystkim chodzi o to, by wiedzie***263;, kiedy trzeba przesta***263;.. wspomnianych skrajno***347;ci bublowych nawet nie zamioerzam komentowa***263;..

mensir67pl 10.06.2006 12:16

Cytat:

Napisany przez Prezesik
patrząc na to co wypisujecie, to ręce opadają... można sobie pożartować i z Polaków i z Niemców i z Żydów i z każdego, ale oczywiście do pewnych granic.. to co teraz zrobili Niemcy, to prawdziwe sku...r..wysyńtwo.. w tym wszystkim chodzi o to, by wiedzieć, kiedy trzeba przestać.. wspomnianych skrajności bublowych nawet nie zamioerzam komentować..

bedie okazja sie odszczekac jesli ... niemieccy pilkarze ..... zagraja tak jak nasi :haha:

Niemcy - Ekwador

Stawiam na Ekawador :>

Prezesik 10.06.2006 12:20

Cytat:

Napisany przez mensir67pl
bedie okazja sie odszczekac jesli ... niemieccy pilkarze ..... zagraja tak jak nasi :haha:

Niemcy - Ekwador

Stawiam na Ekawador :>

odszczeka***263; si***281; okazja b***281;dzie ju***380; w ***347;rod***281; :>

Niemcy - Polska

stawiam na Polsk***281; ||

Weron 10.06.2006 12:27

Ten program satyryczny powinni pokazac naszej reprezentacji. Niech zobacza do czego sie przyczynili.
Natomiast jesli chodzi o sam program to slowo sku... jak najbardziej tu pasuje.
Niemcy to bydlo. Dumna "rasa panow" ciekawy jestem jakby wygladala ich sytuacja jakby zachod im nie pomogl po 2WS. Faszysci ***....

Matievoo 10.06.2006 13:11

Moim zdaniem ekwador miał więcej szczęścia niż umiejętności gry-może pod koniec
dobrze zagrał.
Ponieważ ekwador pierwszego goola strzelił nie z wypracowania akcji, dlatego że cały
czas polska ich naciskała tylko z pomyłki, którom stworzył im jeden z obrońców polskich nie pilnując - a konkretnie to był chyba Baszczyński, a drugiego gola szkoda komentować,
polska za mało agresywnie zagrała.
Grali dobrze do 25 minuty, a później tak jak by ich zadyszka złapała i koniec, później ekwador przejął inicjatywę i the end.
Teraz czeka nas mecz z niemcami, a z niemcami to nie łatwa sprawa będzie:(

Weron 10.06.2006 13:17

Skad bierzecie informacje, ze Polska grala dobrze do dwudziestej ktorejs tam minuty?
Skoro oni nie oddali chyba w tym czasie ani jednego celnego strzalu.
Komentatorzy tak powiedzieli?
Caly mecz grali jak ciecie. To wszystko na ten temat.

mensir67pl 10.06.2006 13:21

Cytat:

Napisany przez Matievoo
Moim zdaniem ekwador miał więcej szczęścia niż umiejętności gry..(

A naszym co przeszkadzalo ..... brak umiejetnosci ,wyszkolenia :spoko:

bo same ambicje i checi nie wystarcza :>

qfir 10.06.2006 13:32

Cytat:

Napisany przez Weron
Skad bierzecie informacje, ze Polska grala dobrze do dwudziestej ktorejs tam minuty?

Zgadza sie, pierwszy celny strzal na Polakow padl w 84 minucie, gdy bylo juz pozamiatane. Gdyby do tego czasu utrzymywal sie wynik 0-0 moznaby bylo jeszcze powalczyc..
Wedlog mnie kompletnie nie sprawdizla sie taktyka 4-5-1, gdzy ***379;urawski nie mial z kim rozegrac pilki, wiec sie cofal i w efekcie gralismy w ustawieniu 4-6-0, w zwiazku z tym pomocnicy nie miali komu podawac i wybijali pilke do przodu na oslep, zeby nie stracic, albo wycofywyali nie przesuwajac sie pod bramke Ekwadoru.

Prezesik 10.06.2006 13:36

grali***347;my dobrze pierwsze 20 minut <- to jest wymys***322; naszych komentator***243;w, kt***243;rzy poziomem ju***380; dawno dostosowali sie do naszych pi***322;karzy...

epol 10.06.2006 13:57

Kr***243;tko :)

Dostali po jednej bramce za Dudka i Franka :P B***281;dzie tak we wszystkich trzech meczach :D

Mich@ł 10.06.2006 13:58

A za brak Franka nie strzel***261; ***380;adnego gola :szczerb:

VIZZARD 10.06.2006 14:03

Cytat:

Napisany przez Matievoo
Moim zdaniem ekwador miał więcej szczęścia niż umiejętności gry

Skoro tak

To kiedy nas to spotka? :pytanie:

Przecież też mamy prawo do szczęścia, czyż nie? :>

pops 10.06.2006 14:06

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
To kiedy nas to spotka? :pytanie:

myślę, że dopiero jak zmienimy obywatelstwo na, dajmy na to, ekwadorskie.

rycho 10.06.2006 14:07

Cytat:

Napisany przez Weron

Grali jak zgraja pederastów.
Po powrocie Młodzież Wszechpolska ich doceni.:D

ed hunter 10.06.2006 14:19

Cytat:

Napisany przez rycho
Grali jak zgraja pederastów.
Po powrocie Młodzież Wszechpolska ich doceni.:D

tak - rzuci w objęcia następnej parady nienormalności w Warszawie a tam to już ich dogłębnie docenią ||

pops 10.06.2006 14:21

Cytat:

Napisany przez ed hunter
...a tam to już ich dogłębnie docenią ||

spenetrują raczej. ||

Predi 10.06.2006 14:26

a wiecie dlaczego Rasiak i Mila nie zagrali?
bo Janas trzyma ich w ukryciu jako tajna bron na Niemcow :rotfl:

VIZZARD 10.06.2006 14:37

Gwoli podsumowania:

Prawda jest taka jak napisał @pawelblu

I tym razem niestety jak prawie nigdy przychodzi mi się z nim zgodzić :> :mruga:

Polska to kiepska drużyna z kiepskim trenerem grająca kiepski futbol

Bardzo dużym błędem płynącym chyba z posiadania takiej władzy i możliwości okazania własnej głupoty

Było niepowołanie do kadry m.in. Dudka i Frankowskiego

Być może to trochę wpłynęłoby na postawę i grę polskiej "reprezentacji"

Chociaż na tyle, żeby osiągnąć cokolwiek więcej niż to co mamy okazję oglądać

Niestety tak wygląda obraz polskiej piłki: kopa do przodu i łubudubu - lecimy wszyscy - a nóż ktoś coś kopnie

Nawet stałe fragmenty gry to obraz nędzy i rozpaczy

Dlatego z całym szacunkiem do patriotyzmu - niestety zawsze trzeba być osadzonym w raptownych realiach

Więc powiem szczerze - cały ten spektakl z wywieszaniem flag na balkonach i szalików w samochodach

To jeden wielki kabaret budzący tylko politowanie

I jeszcze tylko chciałem się podzielić takim przemyśleniem, które nasunęło się podczas czytania komentarzy pomeczowych :czytaj:

Prawdziwi kibice którzy pojechali/pojadą?/ do Niemiec mogą się czuć jak zrobieni w bambus i wystrychnięci na dudka :>

Ale o co biją się ci wszyscy pseudokibice?

Przytoczę tylko cytat:

"Kiedy siła argumentu sie skończyła, pozostaje tylko siła..."

:ysz:

adax 10.06.2006 15:01

:spoko: bardzo trafione podsumowanie.

Weron 10.06.2006 15:23

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
Gwoli podsumowania:

Prawda jest taka jak napisał @pawelblu
I tym razem niestety jak prawie nigdy przychodzi mi się z nim zgodzić :> :mruga:
Polska to kiepska drużyna z kiepskim trenerem grająca kiepski futbol
Bardzo dużym błędem płynącym chyba z posiadania takiej władzy i możliwości okazania własnej głupoty
Było niepowołanie do kadry m.in. Dudka i Frankowskiego
Być może to trochę wpłynęłoby na postawę i grę polskiej "reprezentacji"
Chociaż na tyle, żeby osiągnąć cokolwiek więcej niż to co mamy okazję oglądać
Niestety tak wygląda obraz polskiej piłki: kopa do przodu i łubudubu - lecimy wszyscy - a nóż ktoś coś kopnie
Nawet stałe fragmenty gry to obraz nędzy i rozpaczy
Dlatego z całym szacunkiem do patriotyzmu - niestety zawsze trzeba być osadzonym w raptownych realiach
Więc powiem szczerze - cały ten spektakl z wywieszaniem flag na balkonach i szalików w samochodach
To jeden wielki kabaret budzący tylko politowanie
:

Druzyna jest kiepska, bo zostala slabo przygotowana. Nie zgadzam sie z tym, ze bledem bylo niepowolywanie Dudka i Frankowskiego. Chociaz moze po czesci .
Frankowski jeszcze moglby sie tam jakos znalezc. Dudek kadry by nie zbawil. Smiesza mnie te poglady, ktore wszedzie mozna spotkac jaki to wspanialy bramkarz.
I co z tego? On nie odpowiada za strzelanie bramek. We wczorajszym meczy smialo mogl bronic Dudek i tez bysmy przegrali. Tym bardziej, ze bramkarz, ktory nie broni regularnie jest druzynie niepotrzebny. Boruc lub Kuszczak nie ustepuja mu wcale. Przypominam, ze niejednokrotnie Dudek w meczu miedzy panstwowym szmaty nam wpuszczal. Nie ma co sie gosciem ekscytowac. W tv zrobili z tego wielki szum tylko, a sam Dudek strasznie byl zawiedziony jak ciota. Chodzil i plakal jaka wielka tragedia go spotkala. Poza tym slyszalem tez wiadomosc, ze nie tylko wzgledy sportowe mialy wplyw na decyzje Janasa ale i te poza. Dudek za bardzo sie czul, ze sie tak wyraze co mialoby zly wplyw na pozostalych zawodnikow.
Dla mnie sytuacja jest jedna. Jesli chcemy aby nasza reprezentacja w koncu grala przyzwoicie bo wiadomo, ze w chwili obecnej zadnej potegi nie zbudujemy.To nalezy wziasc trenera z zewnatrz (czytac z zagranicy), ktory bedzie poza wszelkimi ukladami zwiazanymi z polskimi czy tez zagranicznymi menedzerami oraz z cala ta smietanka z pzpn.

andrzejj9 10.06.2006 16:22

Cytat:

Napisany przez mensir67pl
A naszym co przeszkadzalo ..... brak umiejetnosci ,wyszkolenia :spoko:

bo same ambicje i checi nie wystarcza :>

Jak zobaczę w grze Polaków chęci, to już bedzie dobrze..

czero 10.06.2006 16:32

Tragedia... fakt

trzeba czekac co bedzie dalej ale i tak mi sie wydaje ze juz 20.06 bedziemy mogli pakowac walizki, a ja sie spokojnie przerzuce na kibicowanie Argentynie.

georg 10.06.2006 19:09

Bez komentarza... :fiu:

http://img124.imageshack.us/img124/1792/fakt5nr.jpg

VIZZARD 10.06.2006 19:56

Cytat:

Napisany przez georg

Szkoda, że nie sprzedawali tego w formie flagi... :>

^_^

andrzejj9 10.06.2006 19:58

Cytat:

Napisany przez georg
Bez komentarza... :fiu:

No racja.. bez komentarza, że taką gazetę kupujesz ;)

pops 10.06.2006 20:04

na otarcie ***322;ez macie TU mundialow***261; gierke w kulki :D:D:czar:

Piterniel 10.06.2006 20:21

Ilość załączników: 1
Obrazki zdecydowanie rozpraszają :D

VIZZARD 10.06.2006 20:30

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Obrazki zdecydowanie rozpraszają :D

Przynajmniej jest też koszulka z napisem: POLAND :>

:mruga:

Sunna 12.06.2006 13:08

Cytat:

Napisany przez rycho
Co wygrałem?

Chyba bylem blizej z moim 2:1 i nieprzepisowo strzlona bramka :)

A tak mi sie dzis przypomnialo.

mensir67pl 12.06.2006 19:27

[*]

http://mundial.onet.pl/0,1247843,1338875,wiadomosc.html

sobrus 12.06.2006 20:27

a ja sie zastanawiam czy ta nasza druzyna naprawde taka beznadziejna czy tylko grac im sie nie chce.
Cztery lata temu dwa pierwsze mecze byly po prostu zalosne. Nasi pilkarze "biegali" jakby wazyli po 300kg. Widac bylo ze po prostu nie chce im sie grac, byle tylko pilke podac do kolegi i miec swiety spokoj (doslownie dla mnie tak to wygladalo).
A w meczu z USA nagle dostali skrzydel, doslownie zamiatali gebami murawe. Widac bylo ze daja z siebie wszystko... jaki byl wynik kazdy wie. Okazalo sie nagle ze grac umieja i to nie najgorzej - mecz ogladalem z przyjemnoscia.

Niestety mecz z ekwadorem wygladal raczej jak te dwa pierwsze. Stoi jeden z drugim z pilka i czeka az ekwador przygotuje obrone (albo odbierze pilke). A potem nasze akcje - byle tylko kopnac pilke do Ebiego z naszej polowy i niech sie on glowi co z tym zrobic majac caly Ekwador na glowie. Ogladam pilke raz na cztery lata ale jak dla mnie to po prostu ... POLISH PLAN. Nic dodac nic ujac.

Zastanawiam sie wiec czy nasi pilkarze obudza sie po 1 porazce czy po 2 jak cztery lata temu. A moze wcale?
Osobiscie nie przeszkadzalo by mi gdybysmy przegrali. Ale gdybym chociaz widzial ze nasi grali tak jak nalezy, ze sie starali. A oni nic! Pewnie bali sie ze sie spoca..

ed hunter 12.06.2006 21:57

bali si***281;, ***380;e si***281; spoc***261; i z***322;e zdj***281;cia do reklam***243;wek wyjd***261; :\

PZPNowi codzi tylko o wej***347;cie do mistrzostw, czy b***281;dziemy ostatni w grupie czy drudzy to w dupie - swoje pieni***261;dze zarobili.l

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:52.