![]() |
Polska : Niemcy - 1:5 :D
|
hmm to ja stawiam (jak to okreslil Tomaszewski) kopaczo-biegacze 0-6 Niemcy i dodatkowo 0 celnych strzalow na bramke niemcow
niestyty, nawet na zmiane nie ma kogo wystawic, bo najlepsi zostali w kraju... |
Powiem tylko tyle, że jak z Ekwadorem przegraliśmy 0:2, to z Niemcami będzie:
Polska 1:3 Niemcy - może Janas coś zrobi z atakiem i strzelimy tą bramke na pocieszenie. Ale oby moje typy się nie sprawdziły i było dowrotnie:( |
1:4 żeby tylko....:(
|
realistycznie 0:4 - tak jak 4 lata temu,
optymistycznie 2:1 :D |
Polska:Niemcy -1:5 :P:P
|
Niemcy - Polska 1:2
Wygramy :hmm: |
Stawiam 1:1
|
powiem tylko tyle:
przegramy :buu: |
A ja wierze w to ze wygra Polska.... Niemcy maja słabą obronę, wystawimy 4 napasników i bedzie git. Typuje 3:1 dla naszej reprezentacji.
|
1:5 dla Niemc***243;w :D
|
0:4 jedena strzeli bramkarz :D , druga sedzia pewnie tak jakos przypadkiem || no i reszte zawodnicy :fiu:
:D |
0:3... opytmista jestem...
bo po tym co wczoraj zobaczylem, to mozna sie duzo wiecej posiedziewac....ze strony niemcow oczywiscie. |
e.. hmm... powiedzmy 1:4 dla Niemców, ale po wczorajszym ja już niczego pewny nie jestem..
|
nie mamy już nic do stracenia, możemy jedynie zyskać, dlatego pozostaje nam tylko postawić całą taktykę na atak bez zbędnych zwodów pod bramką niemiecką i całkowicie zaryzykować.
drużyna musi także zacząć oddawać strzały na bramkę z dystansu, jak to robią niemcy. wtedy będzie cień szansy na przyzwoity rezultat, bo defensywa niemiecka jest kiepska. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:37. |