Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 22.11.2004, 00:57   #11
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
wyciszalem ostatnio kompa - wymienilem w nim chyab wszystko, obudowe tez 'lekko zmienilem'

poza wygladem [to rzecz gustu i dla mnie akurat kompletnie bez znaczenia] polecalbym zwroci uwage na:

miejsca na wiatraki - co najmniej dwa z tylu i jeden z przodu - wazne zeby ten z przodu mial faktycznie przed soba dziure w tym ozdobnym plastiku, ja swoja obudowe musialem rznac dremelem bo owszem wiatrak dalo sie przykrecic ale co z tego jak przed nim stala plastikowa plyta?

mozliwosc wykrecania plyty do ktorej przykrecasz plyte glowna - niby nic a cieszy

DUZO miejsca w srodku - kable zajmuja w srodku masakrycznie duzo miejsca, nawet jak je poskrecasz i pospinasz, inwestuj w big towera nie bedziesz zalowal ani sekundy

solidna budowa - cienka blacha rezonuje i dziala jak pudlo, gruba z kolei kiepsko oddaje cieplo - musisz wybrac cos po srodku

tunel powietrzny w lewej sciance obudowy skierowany na proca to fajny wynalazek

modecom to dobra firma, jej zasilacze czasem stawiane sa na rowni z chieftecami - to nie jest firma krzak, jesli znajdziesz jej bude za 200 zeta z zasilaczem - bierz

czemu wiatraki takie wazne? abo prosze panstwa nawet po skreceniu napiecia z proca do 1.45 [z 1.6 - t-bred] ale po zamocowaniu 9800xt [odkreconego nawet!] mam w srodku piekarnik, jutro kolejna modyfikacja budy - komin [dziura w wierzchu obudowy plus wiatrak wolnoobrotowy [zeby kurz nie lecial!]] jestem ciekaw czemu tego nie robi sie w defaulcie

a co do tej slicznej, malej obudowy - sa 3 wyjscia: albo w srodku jest RZECH ktory sie nie grzeje, albo w srodku jest 5 wiatrakow po 10k obrotow, albo w srodku jest 100 stopni

powiem tak - zadnej z tych rzeczy nie chcialbym miec nawet u sasiada..

Twoje uprawnienia: