![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Od Mikołaja.
Dlaczego afrykański Mikołaj daje małym murzynkom białą czekoladę?
Żeby też się mogły umazać. Facet wdrapał sie na wieżę Eiffla i juz miał skoczyć,gdy nagle ktoś puka go w ramię. Odwraca sie a tu dziwny gostek z brodą i w czerwonej czapce pyta:No co ty,zycie ci nie miłe? -Kurde,nic się nie układa.Żona uciekła z jakimś .......jego mać,na Forum CDRInfo BD dał mi bana,bo mnie rozgryźli dla kogo pracuję, skończył mi się atrament w drukarce od pisania donosów na Forum,syf totalny. -Ale dziś jest 6.12.- Mikołaja! Masz fart chłopie ***8211;mów co chcesz! -Chce IP w Sydney,Kapsztadzie i Honoluu,takie wirujące,żeby mnie nie mogli namierzyć! _Spoko,masz,co jeszcze? -I żebym mógł to ja stawiac bany komu chcę! -Spoko,już możesz. -Iiiii...zebym wszystko wiedział pierwszy i lepiej od ZIPa,BGN,Mastera,Lasera,Tamgoo i ..od wszystkich razem! -Spoko. -I żeby mnie nie wyśmiewali i żeby im sie windy zawieszały kiedy chcę! -Już!! masz wszystko!A atramentem sie nie łam,Zetoxa wysle ci całą cysternę. -Ojjjiijj!! Jaaaaaa..! Tera im dam,ale,ale-nie lubię być nikomu dłużny,co ja dla ciebie mogę zrobić? Eeee...Mikołaj,to Mikołaj. -Ja nalegam! -No,skoro naledasz..możess zrobić mi laskę. _Tylko tyle?z ochotą! Po lasce facet odpiał brodę,zdjął czapkę ,otarł czoł i mowi ***8211;wow!a ile ty masz lat? -40. -Taki duzy i wierzy w Świętego mikołaja!? 6.12. Mikołj wstał rano patrzy,a tu bajzel,prezenty nie spakowane,a elfy leżą narąbane.Spakował sam prezenty i idzie do sań-przy dyszlu pusto.Idzie do stajenko,a tam jedna reniferka i to z zaświadczeniem,że jest w ciąży i moze ciągnąć sanie dopiero za rok.Ojciec renifer poszedł z kolegami opijac radosną wieść. Zawrzało w Mikołaju.Sam wpiał się w sanie,ale dyszel się urwał,bo wszyscy chcieli czapeczki z logo CDRInfo i było tego za dużo.Wrac wściekły do chałupy,sięga do barku ***8211;nie ma szkockiej!!! Elfy nie do dobudzenia-była jeszce butelka burbona! Już miał odpalić do siebie z rumcajsówki,a tu ***8211;puk,puk! Otwiera ,stoi aniołek. -Dzień dobry Mikołaju!W dniu Twojego Swieta przyniosłem ci choinke. -A ty wiesz gdzie ty możesz sobie wsadzić tę choinkę!!! ![]() I teraz już wiecie drogie dzieci,dlaczego w każdym domku na czubku choinki siedzi aniołek. :-D :-D |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Idzie Św. Mikołaj ulicą.
Nagle z grupki urków odłącza się mały łobuziak, staje przed Mikołąjem i mówi: -Dziadu, daj na piwo. Mikołaj na to: - Nie mogę. Daję prezenty tylko grzecznym dzieciom. Na to łobuziak zwraca się do swoich starszych kumpli: - Powiedzcie temu Dziadowi, że byłem grzeczny. ps. brzuszki - bardzo dobry ten środkowy dowcip. Baaaaaaardzo dobry :-D
Pozdrawiam Pedros Ostatnio zmieniany przez Pedros : 06.12.2002 o godz. 13:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
dzien sadu juz blisko
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
[IMG]mikolaja nie bedzie w tym roku [/IMG]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
dzien sadu juz blisko
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
mikolaja nie bedzie w tym roku bo sie spil i wzieli go na izbe :-D :-D :-D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Jacoob Member
Data rejestracji: 31.08.2001
![]() |
Brzuszki to bylo zawodowe ,dawno się tak nie uchachałem:-D
Już nawet wybaczę ci że nic od ciebie nie znalazlem w Bucie(o ktorym wczoraj napisalem) niewiem tylko po co go pastowalem ![]() pedros twój też był fajny:-D a zdięci poprostu odlotowe:-D
![]() |
#6 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
TO BYŁO SUPER :-D :-D
![]() |
#7 | |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |