Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 31.03.2004, 22:28   #1
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Question Diuna na DVD - tylko gdzie?

Zwracam się z prośbą o pomoc. Widziałem w TV rekalmę jakiejś gazety (znając życie była to jakaś gazeta przeznaczona dla płci pięknej) w której mieli umieścić na DVD film Davida Lynch'a "Diuna" (albo Dune jak kto woli). Problem polega tylko na tym, że nie pamiętam w jakiej gazecie miał być ten film - chyba, że przyśniło mi się kurde, że dadzą Diunę w jakiejś gazecie.
Jeśli ktoś z Was coś wie na ten temat to proszę bardzo o pomoc i szybką odpowiedź

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 31.03.2004, 23:20   #2
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
diuna byla dolaczona do numeru 10/2003 PCWorldKomputer - mam w domciu
niestety nie wiem o dolaczeniu jej teraz, ale jak zobacze (a starm sie kukac co daja) to dam znac
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.04.2004, 04:51   #3
mr_spock
Merry F****** Christmas

Data rejestracji: 22.10.2002
mr_spock zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jesli chodzi Ci o Diune Lyncha, to rzeczywiscie pojawila sie ona w jakiejs gazecie (lub gazetach). Wiem na 100% ze byla wersja 2CD VCD w ktoryms z pism komputerowych, DVD sobie nie przypominam.
Jesli to bylo dosc dawno, to mozeliwe ze widziales raklame pisma ..... (nie pamietam teraz tytulu; kino swiat, dvd swiat - cos takiego) ale nigdy sie w tej gazecie nie ukazala - mimo, ze wydawnictwo przez kila mies. przyjmowalo zamowienia.

Jesli zalezy Ci na tym filmie to radze kupic normalnie. Nie jest drogi, ja kupilem swoj w Media za ok 32zl. Tymbardziej warto, ze wyszla nowa wersja (wydana przez BestFilm), poprawiona.
Stary 01.04.2004, 07:39   #4
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
mr_spock - Diuna Lyncha (tyt org DUNE) w wersji DVD wydanej przez bestfilm (dzwiek 5.1 zarowno DD jak i DTS, polskie napisy) byla dalaczona do numeru 10/2003 PCWK, jak pisalem powyzej na pewno, dowod rzeczowy mam na polce
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.04.2004, 08:23   #5
Air
.:Obey Your Master:.

Data rejestracji: 18.12.2003
Air zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Pagerus
Zwracam się z prośbą o pomoc. Widziałem w TV rekalmę jakiejś gazety (znając życie była to jakaś gazeta przeznaczona dla płci pięknej) w której mieli umieścić na DVD film Davida Lynch'a "Diuna" (albo Dune jak kto woli). Problem polega tylko na tym, że nie pamiętam w jakiej gazecie miał być ten film - chyba, że przyśniło mi się kurde, że dadzą Diunę w jakiejś gazecie.
Jeśli ktoś z Was coś wie na ten temat to proszę bardzo o pomoc i szybką odpowiedź
Zgadza się film był, JEST dodawany do PCWK. Z tego względu JEST ponieważ chyba w zeszłym tygodniu ukazały się archiwalne numery PCWK (chyba 4 lub 5 w jednej paczce) wraz z Diuną!!
Air jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.04.2004, 09:18   #6
ThanatoS
Silent Hunter ;)

Data rejestracji: 18.05.2002
ThanatoS zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Dokladnie tak jak mowi nimal, ja tez mam ta plytke w domu, kopia jest bardzo dobra.
ThanatoS jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.04.2004, 16:59   #7
Atavus
Nowy na forum

Data rejestracji: 06.06.2002
Atavus w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
dla zainteresowanych jakie filmy sa dołączane do gazet
http://dvd-gazeta.stopklatka.pl/
Atavus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.04.2004, 17:15   #8
Pagerus

Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
No to ja już kurde nie wiem sam - wydawało mi się, że w tej reklamie była mowa o dwóch filmach do wyboru - w tym jednym z nich była Diuna... No ale może jednak mi się to przyśniło Co do tych archiwalnych numerów PCWK to jaka jest cena tego pakietu? Bo być może bardziej mimo wszystko opłaca się kupić po prostu wydany normalnie film...
Stary 01.04.2004, 17:19   #9
Pagerus

Hehe - a jednak mi się nie przyśniło Na wskazanej przez Atavus'a stronie jest informacja, że Diuna wyjdzie w Vivie Przynajmniej mam nadzieję, że wyjdzie
Stary 02.04.2004, 08:27   #10
Air
.:Obey Your Master:.

Data rejestracji: 18.12.2003
Air zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Pagerus
No to ja już kurde nie wiem sam - wydawało mi się, że w tej reklamie była mowa o dwóch filmach do wyboru - w tym jednym z nich była Diuna... No ale może jednak mi się to przyśniło Co do tych archiwalnych numerów PCWK to jaka jest cena tego pakietu? Bo być może bardziej mimo wszystko opłaca się kupić po prostu wydany normalnie film...
cenę mogę sprawdzić i napiszę ci w niedzielę ale taniej od tego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23305873 chyba nie będzie
Air jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.04.2004, 10:05   #11
mr_spock
Merry F****** Christmas

Data rejestracji: 22.10.2002
mr_spock zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
To jest wydane przez Hagi film, z tego co wiem to byly z ta wersja problemy - bledy w menu i napisach (brak w jednym mijescu i przesuniecie w innym) ukazalo sie w niewielkim nakladzie i szybko zniknelo... nie wiem, moze KS wykupil niesprzedane resztki
Jedyna fajna rzeczy w tej wersji to 2wersje tlumaczenia, w nowej juz nie ma, podobno ze wzgledu na prawa autorskie.
Stary 02.04.2004, 18:39   #12
zorg
Caliente

Data rejestracji: 30.09.2002
zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
stary nudny film
Stary 02.04.2004, 19:45   #13
eloise
Dobry Człowiek

Data rejestracji: 30.07.2002
eloise niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
ej nie dalej jak 2 dni temu widziałem ten film razem z gazetą (nie pamiętam jaki tytuł) w małym saloniku prasowym na dworcu PKP w małym miasteczku
Stary 02.04.2004, 20:24   #14
Tribunal
net został :)

Data rejestracji: 29.07.2003
Tribunal zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ekhem Diuna bedzie w Claudi albo przyjaciólce moja mama to kupuje i było tam napisane ze bedzie Diuna i jeszcze jakis fylm do wyboru.
Stary 03.04.2004, 10:43   #15
Pagerus

No to jak byś mógł to sprawdź w której z tych gazet będzie, oki?

Twoje uprawnienia: