![]() |
czyli sugerujecie chłopaki żeby kupić sam GPS a kabelek znaleźć w zwykłym komputerowym w Toruniu za kilka złotych? :)
|
Wczoraj potestowa***322;em sobie troch***281; odbiornik Navibe, kt***243;ry posiadam. Zasi***281;g mia***322; wsz***281;dzie, nawet na pod***322;odze samochodu, mi***281;dzy nogami, pod nogami i w schowku ;) Zgubi***322; dopiero po wjechaniu w tunel d***322;ugo***347;ci ok 50 metr***243;w :]
|
Cytat:
BTW Cytat:
Czyimi? :> |
Cytat:
|
ch***322;opcy ciiiii :)
dosta***322;em odpowied***378; od goscia ktory ma tego GPS ktory zaproponowal mi kabel za 19 z***322;. Zapyta***322;em go po prostu czym si***281; r***243;***380;ni od kabli za 3 z***322;. Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item215502627_...d_naavibe.html Poza tym... już kupiłem. |
Cytat:
holux tak jak garmin i rikaline to najstarsze i z najwieksza renoma firmy na rynku gps a chipset MediaTek MT3318 to tansza konkurencja dla ukladow opartych na SiRF Star III reasumujac - za ta cene to dzis nic lepszego sie nie kupi ... :] |
Cytat:
Czytałem na forach... faktycznie to ludziom w domach działa no i chwalą ten odbiornik. Alex generalnie to dzięki za wszelkie rady. |
Ciapek i jak dostales juz - moja jest chyba juz w drodze:D.
Ciekaw jestem na ile starcza baterii - czy mi styknie nad Baltyk bez doladowywania w trakcie |
Cytat:
|
Cytat:
Fajnie wygl***261;da, wykonanie budzi zaufanie :) Faktycznie dzia***322;a w domu :) Bede testowal w piatek. Bateria starczy czy nie starczy to jest i tak ***322;adowarka do niego samochodowa. Nie wiem czemu, ale wierze w ten czas dzia***322;ania. Ok. 20 godz. mysle ze styknie. Nie czaje tylko jak bedzie sie zachowywal i co bedzie pokazywal wskaznik bateri. |
Dla zainteresowanych dodam, że moduł BT-> GPS Nokia LD-3W
miałem okazję kilkukrotnie testować i zawsze dawał radę nawet w "ciężkich warunkach". Ze swojej strony polecam go, bo sygnał zbiera bardzo ładnie, niestety nie wiem jak z trzymaniem baterii. |
Wiec fajna to zabawka i jazda przez Wrocek to sama przyjemnosc:) jak sie go ma u boku.
Dobrze ze ladowarka jest do samochodu dolaczona - caly czas sie ladowal. Okazalo sie iz bateria w telefonie starczala na 4 godziny wiec jak padla moglem szybko podmienic z GPS-em bo taka sama i dalej sie ladowalo. Koniecznie musze zakupic ladowarke samochodowa do telefonu. na poczatku jak jeszcze nie wiedzialem za bardzo jak to ziala to zdazylo mi sie iz raz sie wylaczyl i nie odswiezal danych. I jeszcze jeden numer mi wywinal przy powrocie. Podczas jazdy program stwierdzil iz nie mam autoruzacji.Po ponownym odpaleniu naviexperta okzazalo sie ze zgubil dane rejestracyjne. A ja nie mialem ich przy sobie. Dobrze ze jest opcja wykup ONlineabonament na tydzien sms-em. Wiec za 9PLN pobralem dodatkowy abonament. W domu po wprowadzeniu starych danych - dziala nadal dobrze na starym abonamencie. starsznie sie do tego cudenka przyzwyczailem. Zreszta postoj w hotelu w Poznaniu tez pieknie pokazal i dojechalem - a tak to musialbym szukac i bladzic. O fotoradarach nie wspomne:D - brakowala moze kilu na taka ilosc (3-5)- a bylo ich z kilkadziesiat |
Holuxa w ko***324;cu kupi***322;e***347;?
Nie s***261;dze bo nie wiem jaki telefon ma wej***347;cie DC na mini USB :) Holux wymiata, a bateria starczyla mi na d***322;uuuugo. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:17. |