Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Odtwarzacz do filmów :/ (https://forum.cdrinfo.pl/f5/odtwarzacz-filmow-37512/)

smolik 26.07.2004 21:33

Cytat:

Napisany przez kodziu
A mi sie podoba ALLplayer....
Potrzebuje progsa który odtwarza filmy które np nie do końca mi sie ściągneły.
Znacie jakiś??

VLC media player

Pierwszy 26.07.2004 20:02

Cytat:

ps. IMO BestPlayer to dobry player... BYŁ z 5 lat temu. Niestety został w tyle, ponieważ nikt(?) już nad nim nie pracuje - a szkoda
Cytat:

Zależy o jakim B(e)S(t)Playerze mowa. Jest jeden rozwijany BSPlayer a drugi już nie rozwijany BestPlasyer.
Przecież wyraźnie napisałem...
Cytat:

(...)niestety zbieznosc nazw(...)
To prawda - ludzie mylą te dwa programy, a raczej myślą, że to jeden i ten sam player.

kodziu 26.07.2004 19:50

A mi sie podoba ALLplayer....
Potrzebuje progsa który odtwarza filmy które np nie do końca mi sie ściągneły.
Znacie jakiś??

-Sid-The-Rat=> 26.07.2004 19:44

istnienie BESTplayera bardzo BSplayerowi zaszkodzilo - a szkoda bo ten pierwszy jest programem bardzo przecietnym, delikatnie rzecz ujmujac do piet BSplayerowi nie dorastajacym
niestety zbieznosc nazw powoduje ze ludzie siegaja bo best'a a potem narzekaja jaki to on be - mowiac juz o bs'ie

bsplyaer tydzien temu wreszcie osiagnal stan final - warto sprawdzic - razem z MPC tworza duet ktory umie wszystko

ps. best i bs player maja ze soba tyle wspolnego co slimak z fortepianem

epol 26.07.2004 19:18

Cytat:

Napisany przez Pierwszy
ps. IMO BestPlayer to dobry player... BYŁ z 5 lat temu. Niestety został w tyle, ponieważ nikt(?) już nad nim nie pracuje - a szkoda

Zależy o jakim B(e)S(t)Playerze mowa. Jest jeden rozwijany BSPlayer a drugi już nie rozwijany BestPlasyer.

Pierwszy 26.07.2004 16:57

Cytat:

Napisany przez REi
Nie nie nie... Nie blad tylko mowimy o dwuch innych trybach obslugi 2 monitorow - ty piszesz o klonowaniu i tu sie zgadzam a ja pisze o traktowaniu TV i monitora jako dwuch osobnych pulpitow Windows - juz nie pamietam jak sie to ustawienie nazywalo.

No pewnie chodzi o dualview (w dętkach jest pod zarządzaniem pulpitami?). Nigdy tego nie używałem - IMO rozwiązanie, które podałem chyba jest prostsze niż tworzenie drugiego pulpitu... napewno wystarczające, bo sam z niego korzystam.

REi 26.07.2004 16:24

Cytat:

Napisany przez Pierwszy
I tu błąd.

Nie nie nie... Nie blad tylko mowimy o dwuch innych trybach obslugi 2 monitorow - ty piszesz o klonowaniu i tu sie zgadzam a ja pisze o traktowaniu TV i monitora jako dwuch osobnych pulpitow Windows - juz nie pamietam jak sie to ustawienie nazywalo.

Pierwszy 26.07.2004 13:04

Cytat:

jak bede w domciu, przetestuje patent @Pierwszego
To nie jest mój patent, jeśli już to panów/pań z nVidia :)

ps. IMO BestPlayer to dobry player... BYŁ z 5 lat temu. Niestety został w tyle, ponieważ nikt(?) już nad nim nie pracuje - a szkoda.

gallus 26.07.2004 12:48

BestPlayer + codeki, mi to wystarcza

czero 26.07.2004 12:45

A ja uzywam albo BestPlayera, albo Windows Media Player Classic (denerwuje mnie tylko jedno w tym playerze - jak ustawic, zeby napisy sie wyswietlaly tak jak w BestPlayerze - nowa linijka pojawia sie po zniknieciu starej, a nie ze pojawia sie nad stara, zanim ta stara zniknie :ysz: )

Piotr4s 26.07.2004 09:40

Najlepszy jest CinemaPlayer

Mily_ 26.07.2004 07:01

BESTPLAYER forever!!!
Pozdro :>

Jabson 26.07.2004 03:11

jak bede w domciu, przetestuje patent @Pierwszego... mam nadzieje ze zadziala :) dziekns za pomoc...

pozdro!

PS. Musze widze sie blizej przyjzec BSPlayerowi :D

javor 26.07.2004 00:45

only bsplayer :D

Pierwszy 26.07.2004 00:01

Cytat:

Napisany przez REi
Ustaw TV jako monitor domyslny to zalatwi sprawe.

I tu błąd. Tryb nView = klonowanie: monitor jako podstawowy, TV jako pomocniczy i zastosuj, następnie zakładka 'wideo pełnoekranowe' = urz. pełnoekranowe ustawić ekran pomocniczy czyli TV i masz fullscreen z playera na TV, a na monitorze robisz co chesz :)

aha, i wtedy jedyny player (jaki znam) który potrafi wyświetlać napisy na nakładce video, czyli TV to BSPlayer imho BARDZO DOBRY! niema on opcji poprawiania napisów ale osobiście do tego używam timeadjustera :spoko: . Napisy na TV potrafią wyświetlać filtry ffdshow lub DivXG400. Tego ostatniego używam jeśli oglądam VCD *.bin (z wirtuala) w MPC. 8)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:22.