![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
A mi sie podoba ALLplayer....
Potrzebuje progsa który odtwarza filmy które np nie do końca mi sie ściągneły. Znacie jakiś?? |
istnienie BESTplayera bardzo BSplayerowi zaszkodzilo - a szkoda bo ten pierwszy jest programem bardzo przecietnym, delikatnie rzecz ujmujac do piet BSplayerowi nie dorastajacym
niestety zbieznosc nazw powoduje ze ludzie siegaja bo best'a a potem narzekaja jaki to on be - mowiac juz o bs'ie bsplyaer tydzien temu wreszcie osiagnal stan final - warto sprawdzic - razem z MPC tworza duet ktory umie wszystko ps. best i bs player maja ze soba tyle wspolnego co slimak z fortepianem |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ps. IMO BestPlayer to dobry player... BYŁ z 5 lat temu. Niestety został w tyle, ponieważ nikt(?) już nad nim nie pracuje - a szkoda. |
BestPlayer + codeki, mi to wystarcza
|
A ja uzywam albo BestPlayera, albo Windows Media Player Classic (denerwuje mnie tylko jedno w tym playerze - jak ustawic, zeby napisy sie wyswietlaly tak jak w BestPlayerze - nowa linijka pojawia sie po zniknieciu starej, a nie ze pojawia sie nad stara, zanim ta stara zniknie :ysz: )
|
Najlepszy jest CinemaPlayer
|
BESTPLAYER forever!!!
Pozdro :> |
jak bede w domciu, przetestuje patent @Pierwszego... mam nadzieje ze zadziala :) dziekns za pomoc...
pozdro! PS. Musze widze sie blizej przyjzec BSPlayerowi :D |
only bsplayer :D
|
Cytat:
aha, i wtedy jedyny player (jaki znam) który potrafi wyświetlać napisy na nakładce video, czyli TV to BSPlayer imho BARDZO DOBRY! niema on opcji poprawiania napisów ale osobiście do tego używam timeadjustera :spoko: . Napisy na TV potrafią wyświetlać filtry ffdshow lub DivXG400. Tego ostatniego używam jeśli oglądam VCD *.bin (z wirtuala) w MPC. 8) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:22. |