![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Indywidualista
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
![]()
Witam serdecznie,
W życiu każdego człowieka przychodzi taki moment, że sięga po odtwarzacz mp3. Hmnn, pomijając te wszystki wstępy itp. itd. ![]() Obserwuje sobie rynek odtwarzaczy przenośnych od baaardzo długiego czasu. Wiele razy zastanawiałem się nad serią Creative MuVo. Długo wojowały na rynku, a mnie wciąż coś nie pasowało, tzn. albo radia nie było wbudowanego, albo coś tam jeszcze ... aż tu nagle pojawił się Creative Zen Nano Plus Oczekuje od odtwarzacza: - 512MB pamięci (minimum) - Dobrej jakości dźwięku - Szybkiego i długiego działania - Wbudowanego radia - Dobrych słuchawek - Szybkiego przenoszenia danych Zen Nano Plus (512) mozna już dostać za około 370,00PLN ... I tutaj rodzi się pytanie. Czy za taką cenę (ciut wyższą?) nie mogę mieć czegoś lepszego? Cenie sobie Creative'a, lubie iPody - chociaż mają one bardzo poważną radę, brak radia. Reasumując, proszę Was o pomoc, czy warto kupić Creative Zen Nano Plus? A może coś innego za taką kasę (spełniającego oczywiście moje wymagania) Jakieś opinie? :-) Bedę bardzo wdzięczny za pomoc - strrrasznie dużo tych odtwarzaczy na rynku.
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|