![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() |
![]()
No, faktycznie! Jak widzę tą cenę - to można się lekko wnerwić, że się przepłaciło!
![]() Dziwi mnie, aż tak niska cena tego modelu. Zauważyłem że zdecydowana więkoszość nagrywarek mocno potaniała! W sumie to dobrze... Bardzo potaniała np. LG SuperMulti GSA-4120B, Plextor PX-712A ATAPI BOX... Co prawda - od momentu kiedy chciałem kupić swoją nagrywarkę do czasu kiedy pojawiła się w Komputroniku minęło trochę dłużej niż 2 tygodnie, ale to nie ważne... Po pierwsze: Swoją nagrywarkę kupiłem przez Internet ze sklepu w USA po to, że chciałem sprawdzić jak to jest kupować przez net w zagranicznych sklepach płacąc kartą VISA. W Polsce i z polskich sklepów już wielokrotnie kupowałem rzeczy przez Internet, a teraz chciałem się przekonać - czy mogę również kupować w amerykańskich sklepach i czy odbędzie się to bez problemów. Czyli był to swego rodzaju eksperyment! ![]() Po drugie: Nigdy więcej nie kupię niczego w Komputroniku! ![]() Kupiłem tam już 2 rzeczy, ostatnio (m./w. w tym samym czasie co swoją nagrywarkę) kupiłem w Komputroniku kontroler Adaptec Raid Ata 1200A. Zamówienie złożyłem w czwartek, a towar dostałem dopiero w środę (czyli dopiero po tygodniu). Za zamówioną rzecz zapłaciłem w tym samym dniu przelewem ze swojego konta w e-LukasBanku na ich konto w Raiffeisen Bank Polska S.A. W niemal wszystkich przypadkach moje przelewy dochodzą najdalej na drugi dzień, a wysłane z rana do godz. 11.00 dochodzą nawet w ten sam dzień! Poza tym przelewy odbywają się automatycznie (nie trzeba ludzi, którzy będą się w banku tym zajmować) - więc nawet jeśli fizyczna siedziba banku jest w weekend zamknięta - to pieniądze i tak dojdą na konto (komputery bankowe i sieć pracują cały czas). Więc, gdy zobaczyłem, że moje zamówienie nawet w poniedziałek po południu nie zmieniło swojego pierwotnego statusu napisałem e-maila ze skargą do kogoś z dyrekcji Komputronika. Na następny dzień oddzwonił do mnie z wielkimi pretensjami Krzysztof Bartkowiak z Komputronika i głosem - jakby dopiero co wyszedł z siłowni ![]() ![]() Pamiętam, że moje poprzednie zamówienie było równie długo realizowane - mimo, że formą płatności było - pobranie gotówki przez kuriera. Dlatego więc nie kupię nic więcej w Komputroniku! Raz, że zostałem brzydko potraktowany! :ignorowac Dwa... są inne sklepy internetowe, i jest Allegro - gdzie na zamówioną rzecz dostawałem najdalej na trzeci dzień! ...a bywały już szybsze transakcje (z udziałem Płatności Allegro). 8 ) POZDRAWIAM !!! ![]() Ostatnio zmieniany przez mr.max : 11.09.2004 o godz. 11:28 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Raz kupowałem na allegro u użytkownika plooscva dysk twardy Samsung i kupiłem go o godz. 21 przez kup teraz , zrobiłem przelew o godz. 21.30 a nastepnego dnia już go dostałem więc to był jakiś chyba extra priorytet
![]() Ja w Komputroniku kupuję bo jest na moim osiedlu, a pozatym dostaję u nich rabaty na płytki DVD ![]() Ostatnio zmieniany przez B@rtek : 11.09.2004 o godz. 14:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|