![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Windy City
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
Odzysk plyty(gry) z bledami !!!
Wlasnie odzyskiwuje Colina 2 po raz drugi programem CD Check 3.0.1.43 hmm...za pierwszym razem naprawil wszystkie bledy nagralem odzyskane pliki na cd-rw zapuscilem instalek i kilka plikow bylo z tzw CRC failed zignorowalem ten blad i doinstalowalem Colina do knca.Zapuscilem cracka i start,wszystko szlo dobrze dopoki nie zaczela sie ladowac 1 trasa bummm !!!! wysypuje mnie do windowsa i tak za zkazdym razem!Hmm mam wrazenie ze plyta byla zle odzyskana czy sa jeszcze jakies programy inne tego typu jak CD check
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Skleroza nie boli, troche tylko uwiera. Ktorys z naszych moderatorow stworzyl programik do odzysku plikow z uszkodzonych plyt. Taki ze scyzorykiem w ikonce, i to tyle co pamietam, odzyskalem dzieki niemu zrypana plyte, ale padl mi dysk i programik wcielo.
|
![]() |
![]() |
#3 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
t0 pewnie chodzi o program cOrdata pn.BulletProof File Copy .
Jest za free na cdrinfo, co prawda c0rdata od dawna na forum nie ma i nie wiem czy by sie nie ograzil,za tego moderatora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
Moderator to nie obelga - ale ....
Jezeli urazilem tworce - przepraszam:-D ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Jezeli uszkodzenia sa znaczne to sie nie ludz nie odzyskasz tego.
Mozesz co prawda probowac programem ktory bgn wymienil. Ale jak juz powiedzialem jak sa znaczne to nie sadze, zeby sie udalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
|
Ja na twoim miesjcu bym tylko clona uruchomil i nie dawal naprawiaj blednych sektorow. Kiedy potrzebowalem na gwalt davemirra bmx a mialem tylko wersje z dzirami w plycie a to musialem miec. No i dualo sie wprawdzie niektorych tekstor nie bylo ale instalka dzialala
|
![]() |
![]() |
#7 |
Windy City
![]() |
dupa zbita
Chyba juz nie bede probowal tym polskim programem CD Check zgral to na dysk z tej rabnietej plyty ale jak to nagram na cd-rw to jush nie chodzi clony xxl wogole nie moze sprawdzic zabezpieczen na tej plycie ani w DVD ani w CDR-W wiec pozostaje mi tylko jedna mysl po prostu Colin ZWEI :-) jest zle nagrany i tyle,leci do kosha natychmiast !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Windy City
![]() |
co sadzicie o zdjeciu ??? moze inne ??
WOW
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Gość
|
Re: co sadzicie o zdjeciu ??? moze inne ??
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Windy City
![]() |
ehem
w koncu kolezanki sie zgodzily aby wyeksponowac ich amatorksa fotke !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Windy City
![]() |
chcialem du wdupic ta fotke w rozmiarach 800X600 prawie ale wolno tylko 100X100 kapa ale kumpele sa calkiem calkiem :-) i maja tylko po 18 lat !!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|