Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Off Topic -Test wstawiania rysunków 1 (https://forum.cdrinfo.pl/f5/off-topic-test-wstawiania-rysunkow-1-a-17863/)

esem 03.03.2003 22:10

Cytat:

esem napisa***322;(a)
Może o tej godzinie się uda: 8)
No tym razem się udało. Nie wszystkie *.jpg na tym forum przechodzą poprawnie. 8)

esem 03.03.2003 22:08

Ilość załączników: 1
Może o tej godzinie się uda: 8)

-Sid-The-Rat=> 03.03.2003 22:06

testowalem te mysz - sporo gram w q3 (jak? niech mowia ci ktorzy ze mna grali) i niestety ta mysz potrafi zawiesc - celnosc z raila spadla mi dramatycznie (czego nie mam grajac nawet myszami wyprofilowanymi na prawa reke (a jestem leworeczny)) - chwile pobawilem sie sterownikami, ale tak wysokiej czulosci i szybkosci reakcji jak w analogowce nie udalo mi sie uzyskac...

wracam na moje ukochane smiecie i standardowego 2-button+rolka logitecha - gram na 5 juz egzemplarzu tego samego modelu - i razcej z niej nie zrezygnuje

a na codzien do pracy mam cordless'a logitech'a

Druss 03.03.2003 22:01

A jakiej podkladki uzywasz?? Bluetooth trzeba najpierw miec zeby uzywac tej myszy.

Martin_TP 03.03.2003 21:53

E tam.. w takim ukladzie to wole nowa mysz MS na Bluetooth***8482;!!! :)

Druss 03.03.2003 21:50

Ale chyba lepiej poczekac na MX700 logitecha :)

Martin_TP 03.03.2003 21:37

Ma 400 cpi i skanowanie 6000 klatek na sekunde!

I maly cytacik z Toms Hardware:

"Jak wspomniałem we wprowadzeniu, Microsoft poprawił sensor optyczny, szczególnie związany z nim procesor, zatem robi on teraz 6000 migawek na sekundę i, zgodnie z zapewnieniami producenta, powinien gwarantować zerowe opóźnienie, co docenią gracze FPS. Rozdzielczość nie zmieniła się, pozostając przy standardowym 400 cpi. Jak w przypadku myszy Logitecha, zaczniemy od porównania dwóch identycznych modeli Optical Intellimouse, której nowa wersja różni się od starej nowym sensorem. Został tu uczyniony prawdziwy postęp, mysz rzeczywiście reaguje lepiej. Podczas gry w Counter Strike czy Red Faction sprawia wrażenie bardziej efektywnej w sytuacjach, gdy konieczny jest szybki, zamaszysty ruch zakończony nagłym zatrzymaniem dla prawidłowego wycelowania. Nasi testerzy grający w Quake'a jednomyślnie zaaprobowali ten projekt. Rzeczywiście nie ma opóźnień a precyzja jest doskonała.

Następnie porównaliśmy nową technologię Microsoftu z technologią Logitecha, porównując Intellimouse i Wheel Mouse. Po pierwsze należy stwierdzić, że obie myszy sprawowały się dobrze w testach FPS. Jeśli chodzi o wydajność w bardzo szybkich grach takich jak Red Faction, mysz Microsoftu wysuwa się na prowadzenie, ale Dual Optical Mouse jest w zasadzie równie dobra, zatem wybór jednej z nich jest po prostu kwestią gustu. Mysz Microsoftu jest bardziej czuła, ale Dual Optical porusza się bardziej gładko."

Link :)

Druss 03.03.2003 21:26

Cytat:

Martin_TP napisa***322;(a)
Mysz.. ano jest super, strasznie wygodna, bezporzewodowa i optyczna! Niestety troche baterie pochlania w zawrotnym tepie.. tzn. tez zalezy jak dlugo siedzisz.. bo u mnie jak urzywana jest po jakies 18 godzin na dzien to pada po 1,5 tygodnia :) Kosztowala 220 zl. Mozna kupic to naprzyklad w Empiku, Komputroniku. Ah.. i jest nieziemsko wygodna :) Normalnie poezja w dloni :)
A ile DPI ma to??

krzpac 03.03.2003 20:29

ja rowniez :jezyk: :fiu:

Martin_TP 03.03.2003 19:37

Cytat:

ZbigNieff napisa***322;(a)
Fajna mysz, gdzie taka mozna dopasc i za ile.
Bo moj Logitech juz mi powoli szfankuje i zdalo by sie wymienic!

Mysz.. ano jest super, strasznie wygodna, bezporzewodowa i optyczna! Niestety troche baterie pochlania w zawrotnym tepie.. tzn. tez zalezy jak dlugo siedzisz.. bo u mnie jak urzywana jest po jakies 18 godzin na dzien to pada po 1,5 tygodnia :) Kosztowala 220 zl. Mozna kupic to naprzyklad w Empiku, Komputroniku. Ah.. i jest nieziemsko wygodna :) Normalnie poezja w dloni :)

esem 03.03.2003 19:05

To ja też spróbuję: 8)

ZbigNieff 03.03.2003 17:45

Cytat:

Martin_TP napisa***322;(a)
Jak wszyscy to ja tez :P
Fajna mysz, gdzie taka mozna dopasc i za ile.
Bo moj Logitech juz mi powoli szfankuje i zdalo by sie wymienic!

Martin_TP 03.03.2003 17:20

Jak wszyscy to ja tez :P

Druss 03.03.2003 17:12

Testing

Laser 03.03.2003 15:58

Witam !

No co jest ? - sam sprawdze czy jest ok

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:34.