![]() |
No i mamy wersje PL
Powiem jedno dno... wole 2003 ba nawet wersje XP bardziej wole ... 2007 normalnie pora***380;ka..... Screen... Excel 2007 PL Word 2007 PL |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak dla mnie to wygl***261;d nowego offica jest troch***281; zbyt ekstrawagancki. U***380;ytkownik ma pracowa***263; a nie podziwia***263; wygl***261;d offica. Niekt***243;rych ludzi mo***380;e to rozprasza***263;. No c***243;***380; - ka***380;dy ma inne zdanie. To tyle z mojej strony. :)
|
Cytat:
PS. Dane zawsze mo***380;na poda***263; inaczej prawdziwe :D Trzeba tylko zna***263; jaki***347; Zip Postal Code i stan do jakiego jest przypisany... |
Tak go wszscy zachwalaj***261;, ***380;e chyba zassam dla test***243;w jak wyjdzie PL :D
|
Witam!
No właśnie Patrix - zainstaluj, a sam zobaczysz :) Myślę, że większość opinie na necie na temat Office 2007 piszą fani OpenOffice i stąd takie stwierdzenia. Nie twierdzę, że Office 2007 to produkt doskonały, ale z całą odpowiedzialnością stwierdzam, że jest znacznie lepszy od poprzedników. Z drugiej strony od dawna już utrzymuje się tendencja uznająca wszystko co od MS za rzeczy nic nie warte, szczególnie Office. Moim zdaniem cała ta kampania anty-MS zaszła trochę za daleko. Ja rozumiem praktyki monopolistyczne, szopki z licencjami itp, niemniej produkty MS są coraz lepsze i nie ma co sztucznie się oszukiwać lub rezygnować z nich tylko dlatego, że maja w nazwie "Microsoft". Bardzo się cieszę, że produkty alternatywne, często darmowe, a jednak oferujące podobną funkcjonalność tak szybko się rozwijają, a świadomość ludzi o ich istnieniu jest coraz większa, jednak należy uszanować wszystkich producentów, którzy w jakikolwiek sposób przyczyniają się do postępu i niejako wyznaczają nowe standardy - a chyba każdy przyzna, że MS się do nich zalicza. Na koniec chciałbym tylko wyjaśnić, że nie jestem w żaden sposób związany z MS i żadna inna firmą tego typu. Osobiście popieram oprogramowanie OpenSource, a moje opinie są wyłącznie subiektywnym odczuciem. |
Wedlug mnie najlepsze wersje to 97 i 2002/XP. MS Office 2000 i 2003 sa jakies takie niedopracowane i malo intuicyjne. Nie mialem jeszcze okazji uzywac edycji 2007, wiec na ten temat nie bedzie sie wypowiadac.
|
taak zbudowali now***261; zabawk***281; ze starych klock***243;w :D
Cho***263; Remix fakt na dysku tego nie mia***322;em wi***281;c moja opinia wzi***281;ta z kilku recenzji... |
Witam!
Nie zgodzę się z Tobą Partix - to całkiem coś nowego. Teraz większość opcji jest umiejscowiona w taki sposób, że można ich używać intuicyjnie, wszystko jest pod ręką. Sposób podglądu zmian jest zdumiewający, liczba dostępnych narzędzi również. Ja osobiście bardzo polubiłem nowy Office - nie tyle za wygląd, co za funkcjonalność. |
ech ten O'07 to praktycznie O'03-SP2 tylko w nowym opakowaniu...
|
Witam!
Zgadza się są trzy kolory do wyboru :) Już sobie na czarny zmieniłem :) http://donwuja.dmkhosting.com/imforum/msthemes.png |
Mialy byc 3 style: niebieski, srebrny i czarny (?)
Dopiero sprawdze, jak to wyglada :) EDIT: Noi mialem racje :] Srebrny: http://img370.imageshack.us/img370/5...lverjn2.th.jpg Czarny: http://img293.imageshack.us/img293/5601/blackou3.th.jpg Do zmany w opcjach oczywiscie. Najpierw trzeba znalezc opcje ;p |
Witam!
Chyba tak, bo ja w ogóle mam WindowBlinds, ale nawet on nie rusza nowego Office'a. |
na ka***380;dym stylu jest taki niebieski ??
|
Witam!
Wygląda inaczej, niż wersja BETA Oto wersja Enterprise EN zainstalowana na 2003 Pro PL - poprzez UPGRADE: Kliknij aby powiększyć http://donwuja.dmkhosting.com/imforu...ce07word_m.png http://donwuja.dmkhosting.com/imforu...e07excel_m.png http://donwuja.dmkhosting.com/imforu...werpoint_m.png Jak widać polskie znaki są poprawnie rozpoznawane :) Niemniej nie ma polskiego słownika - próbowałem go doinstalować, ale ten od 2003 nie chce się załadować - to znaczy nie widzi w ogóle tych plików jak chce dodać. Od siebie dodam, że opcje i ułatwienia jakie wprowadza nowy Office są zdumiewające - to ogromny skok w przód. Ja osobiście jestem zachwycony, choć mam również zainstalowany OpenOffice i używam go z przyjemnością. |
Cytat:
Ja czekam na wersję PL i wtedy coś po testuję to nowe "cudo" od MS'u... |
W cale od kompozycji to nie zale***380;y, mialem zainstalowan***261; wersje beta i i sytl klasyczny i wygl***261;da***322;o identycznie... czyli z tym niebieskim ....
|
wygl***261;da fajnie i jakby funkcjonalnie. Du***380;o niebieskiego, ale to chyba z uwagi na to, ***380;e user ma wrzucony jaki***347; temat pod windows.
OpenOfffice jest dla mnie zamotany dziwnie si***281; zachowuje w logicznych/prostych sytuacjach, a baza danych to wog***243;le jest ***347;mieszna. Fakty s***261; takie, ***380;e mi wystarczy i WordPad:) |
Dokladnie tak samo wyglada jak na Screenach nie? Czy cos sie zmienilo ? :-)
Sklepy (W PolishTsklepie) s***261; ca***322;odobowe na szcz***281;***347;cie, szkoda, ***380;e narazie dostawa wersji zagranicznych :-). Mam nadzieje, ***380;e polscy producenci nie ***347;pi***261; :-) |
no tylko wygl***261;da jak dla u***322;omnych :D
|
No i mamy juz w 'sklepach' Office'a 2007..
:-) |
z MS Office zaczyna być podobnie jak z IE... m$ na to leje, bo ludzie z przyzwyczajenia i tak to łykną.
a to, że jest darmowa częstokroć lepsza alternatywa... coż... m$ wie co robi: wystarczy zmienić numerek, kilka ikonek, dodać parę duperelek (nikomu zresztą niepotrzebnych), kilka funkcji, które u konkurencji są już od dawna (microsoft jest mistrzem w zgapianiu i opatentowywaniu jako swoje cudzych pomysłów) i znów wyciągnąć od żądnych nowości frajerów grube miliony... |
woitas - fakt ze Office ma pare zeczy wiecej albo latwiej
ale nie jest tak ze to tylko w ta strone dziala! sprobuj ponumerowac kontekstowo rozdzialy w ksiazce zmieniajac formatowanie kazdego poziomu konspektu! NIEWYKONALNE w OO to kwestja klikniecia (no - kliku - trzeba wskazac poziomy konspektu) i dodam tez wielka bzdure - co robi ustawienia strony w menu plik w pakiecie office? az sie prosi zeby bylo w menu format ale po paru latach mozna sie przyzwyczaic... sekcje tez sa dupianie rozwiazane w porownaniu do OO - masz porownanie wiec albo sam wiesz albo nie uzywasz :) generalnie oba pakiety maja swoje plusy i minusy ale jedne jest za free i daje sobie rade z plikami drugiego - a ten drugi kosztuje fortune i nawet pdf nie potrafi zapisac ani ODT otworzyc... (zaznaczania kliku blokow na raz nauczyl sie dopiero w 2002 roku... konkurancja to znala od... ZAWSZE :) ) |
to mo***380;e i ja dorzuc***281; co***347; do dyskusji.
w robocie mamy openoffice. pakiet jest bardzo dobry, ma niemal wszystko to co jego p***322;atny odpowiednik m$, a przede wszystkim wszystko co potrzebne mi do pracy. w pakiecie microsoftu pewne rozwi***261;zania s***261; po prostu wygodniejsze i bardziej dopracowane - np obramowanie kom***243;rek w excelu jest ***322;atwiejsze, gdy***380; ustawia on klawisz na ostatnio u***380;ytej opcji, czego nie ma niestety w openoffice. ale czy warto za te drobne ulepszenia p***322;aci***263; tyle pieni***281;dzy? moim zdaniem nie. office mam tylko dla zapewnienia sobie bezproblemowej pracy z dowolnym dokumentem *.doc czy *.xls. na koniec dodam, ***380;e ma racj***281; Maciej - dokumenty tekstowe najlepiej zapisywa***263; w formacie *.rtf. wiem to z do***347;wiadczenia, bo kilka razy uratowa***322;o mi to ty***322;ek. |
no wyglada ciekawie, tylko ile on bedzie kosztowa***322; :|
|
Cytat:
jesli macie jakies obawy czy dokumenty pisane w OO będą robiły problemy w odczytywaniu ich w office, zainstaluj OO i sprawdż, sciągnięcie go z netu zajmie chwilkę (instalka mało waży), moge podać jeszcze jeden powód uzywania OO - lubie mieć wybór narzędzi których używam, a OO mi taki wybór daje. WSPIERAJ OPEN SOURCE |
Cytat:
Jak rowniez, jak musze to zapisuje w w/w formatach. Nic niezwyklego. Chociaz pomiedzy OO a MSO nie ma 100% zgodnosci, ale to tylko drobne utrudnienia, dla przecietnego zjadacza pakietu biurowego zazwyczaj niezauwazalne. Nawet jezeli dostrzezemy te rozbieznosci to, prawie zawsze, latwo mozna je rozwiazac. Pozdrawiam Adach |
Cytat:
Coraz czesciej dokumentacja elektroniczna przesylana jest w *.rtf. W Office (tym od MS) mozna ustawic domyslny format zapisu plikow na np. *.rtf, i po klopocie. Poza tym pora zaczac poslugiwac sie otwartym, niezaleznym, darmowym i miedzyplatformowym formatem OpenDocument (dla tekstu: *.odt). :czytaj: |
Cytat:
Az chce sie powiedziec: Prawie jak MS Office :D |
Cytat:
LINK :edit: Ten wybór języka tyczy się języka rejestrowania w M$ :| Przykre... |
Heh, ja ***380;adnego pakietu biurowego nie mam, nie jest mi jako***347; potrzebny... :zawstydz:
|
a propos Officea
napisalem ze to przerosnieta kobyla o wyjatkowo malych mozliwosciach zapomnialem dodac: przez 99% uzytkownikow uzywana w jakis 1% swoich mozliwosci i ci wlasnie ktorzy wykozystuja mozliwosci w najmniejszym stopniu najbardziej sie upieraja ze Office na kompie byc musi |
Cytat:
|
stary dobry to jest OpenOffice ;)
Office to przereklamowana kobyla o wyjatkowo malych mozliwosciach ;) |
ja zainstalowa***322;em bete 2 lipne ***380;e szok, nie podoba mi si***281; wole starego dobrego Office 2003
Wo***322;a***322;o u was o aktywacje ??? bo umnie nie :| |
wymagania sprzętowe chyba nie wieksze niz Office 2003, bo na moim starym kompie ładnie chodzi, ale ten pasek narzędziowy, makabra :wow: :ysz:
|
a zmienili cos oprocz numerka, koloru skorki i znaczacego wzrostu wymagan? :> :rotfl:
|
ja pobrałem wersję angielską, zarejestrowałem M$-owym kluczem i hula, nie wiem jak długo, żadnego spamu od M$ nie stwierdzono, skad Karollu pobrałeś wersję PL?
|
@radosio a jaka to jest wersja openoffice ?
Tak w ogóle to wkurza mnie leko to, że sporo producentów robi programy na wygląd cukierkowo-kolorowy... jednak widać, że wększości bardziej sie to podoba, bo przecież ma być przyjemniejszy dla oka ;) Odnośnie office2007 beta2 PL, czy ktoś wie skąd można go pobrać poza witryną M$ ? Na M$ widziałem, że trzeba dokonać jakiejś rejestracji. Jak ktoś jej dokonał to czy nie miał na przykład problemu z wyrejstrowaniem się, po pobraniu office !? ;). I czy nie zalał im M$ skrzynki mailowej spamem w postaci reklam ;) |
Cytat:
http://img222.imageshack.us/img222/3...iter3kc.th.png http://img228.imageshack.us/img228/268/calc5xo.th.png http://img232.imageshack.us/img232/4...sion5mp.th.png http://img86.imageshack.us/img86/3918/draw0jq.th.png |
Witam!
Win XP SP2 |
Jakiej wersji Windows wymaga office 2007 ?
Bo wystepuje błąd podczas próby instlacji?:( |
Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Singularity http://research.microsoft.com/os/singularity/ |
nie stoje, bo siedze, czy ped do nowosci nie zaslepia cie troche, ta cala mania aby miec i to miec cos nowego, czego inni nie maja, a nie patrzysz na to ze pieniadze z kieszeniu ubywaja?jak dla mnie to office xp wystarcz, a i pewnie 2000 by starczylo, kupowac ram po to by napisac dokument w wordzie?
|
Cytat:
|
Od wersji 2.0 openoffice ma baze danych oo.base. Nie wiem na ile odpowiada on accessowi bo ani jednego ani drugiego nie uzywam. Co do popularnosci produktu microsoftu to masz racje - wszyscy maja piraty i zmuszaja innych zeby je tez mieli. Mysle ze piraci niezle przyczynili sie do dominacji pakietu office :) Zaden dostepny na rynku program nie potrafi przeczytac poprawnie plikow microsoftu - a to dlatego ze sa to formaty zamkniete. Microsoft celowo nie udostepnia ich specifikacji. Z drugiej strony oo lepiej czyta pliki doc niz office czyta opendocument :).
Mam plytke triala office2003pro (jeden wielki 12cm hologram). Ale jak przeczytalem ze wymaga aktywacji to do tej pory lezy na polce... aktywacja do demo.. lol... |
tylko pare ale jest do oo, nie ma odpowiednika publishera, nieraz drukwowanie nie idzie do konca(tak ma kumpel, na koncu zwis kompa) i nie jest w 100% kompatybilny z office,i do k... nedzy w szkolach caly czas wszystko opiera sie o offica, a o oo to tam pewnie malo ludzi wie.a potem jeden osiol z drugim dziwia sie ze tyle piratow w sieci i w ogole.odpowiednika accessa tez nie ma:(. w linuxie tak ale w windowsie to juz nie.siedze na xp, mialem offica 2003 triala i jakos mi sie nie spodobal, mimo ze legalny i takie tam bzdety:) ale win2003 trial to juz inna sprawa:)co do nowego offica 2007 to jak dla mnie wyglad ma suuuper, ale po co mi on?i to pytanie powinni sobie zadac wszyscy sciagajacy go z sieci:)
|
A kiedy wyjdzie pełna tego nie beta office 7 ?
|
No jasne. 80% uzytkownikow nie zauwazy roznicy (a pozostale powie nawet ze openoffice jest lepszy). Ja zatrzymalem sie na office2000, potem przeskoczylem na opena. Jak dla mnie bomba, w uzyciu nawet wygodniejszy (edytor rownan w porownaniu do office2000 to po prostu kosmos) i nie smieci w systemie. I tak przyjemnie legalny :)
A za 400zl (wersja office dla studentow) kupie sobie gf6600 :) Wszystkim ktorym sni sie Office2007 na emule lub torrencie proponuje sprobowac - to nie boli i nie kosztuje. Nie trzeba nic aktywowac :) Ponadto jak mozna przeczytac w internecie format Open Document 1.0 stal sie oficjalnym formatem wymiany dokumentów przez podmioty publiczne (Rozporządzeniem Rady Ministrów w sprawie minimalnych wymagań dla systemów teleinformatycznych, z dnia 11 października 2005r.) wiec mozna powiedziec ze jest to rozwiazanie przyszlosciowe. OO jest coraz czesciej stosowany przez rozne instytucje i firmy. |
Zamist Officem 2007 lepiej zainteresować się OpenOffice :P
|
Ja was naprawdę nie rozumiem.. Po cholerę w ogóle interesujecie się nowym Officem, jeżeli przeszkadzają wam wodotryski? Używajcie starego, który wygląda surowo i niewiele wydajności wymaga, ale nie odbierajcie osobom, które mają inne upodobania możliwości ich zaspokojenia (bez skojarzeń ;) ). Marketing w ten sposób się rozwija, że nie wystarczy już tylko dobry, czy bardzo dobry produkt. Musi być jeszcze atrakcyjnie podany.
|
nie wiem dlaczego nie moge wyedytować posta swojego... !? dodam tylko jedno, niedłogo nasze karty hraficzne nie będą w stanie odpalić office20xx bo tak będzie ładnie wyglądał... tragedia... a gdzieśczytałem, że M$ pracuje nad nowym systemem pisanym zupelnie od podstaw... jednak nie przypomne sobie gdzie to widzialem :-(
|
Hm... ja się zatrzymałem na Office 2000 i jak na razie nie zmienię - nie potrzebuję pięknych okienek, kolorowych guziczków i oczekiwania na każdą czynność - przecież to będzie żarło zasoby...
|
Dla mnie to program ma działać, a nie wyglądać. W sumie office i tak wykorzystuje tylko do podstawowych czynności typu napisanie czasem coś w wordzie, obejrzenie pps'a i tyle. Zatem w sumie może nie odróżnie office 2007 od 2003, może tylko po wyglądzie :D i zmniejszonej ilości ramu. M$ postawił teraz na większe "rżnięcie" karty graficznej odciągając użytkownika od funkcjonalności. Znając życie to jak tylko wyjdzie Office2007 to większość go zainstaluje, aby być trendy :|
|
Obejrzałem jeszcze raz...poprostu wszystko zmierza ku antyaliasingowi, okraglych ksztaltow, mac`owych przyciskow okien...generalnie stylizacja Visty...
Nadal mnie ciekawi kiedy ten M$ Combajn wyjdzie... |
Prawde mowiac ten nowy design jest dla mnie zbyt futurystyczny.
Zobaczymy jak bedzie sprzet obciazal, bo dla nowego Office'a napewno nic nie bede zmieniac w budzie ;) |
Cytat:
Nowy Vista (beta), nowy Office i nero 7 nie przypadły mi do gustu ;) |
Cytat:
a Tobie Mgit ty to jesteś maruda :D Ciebie ciężko zadowolić... :help: :P |
Cytat:
|
Cytat:
nie wiem gdzie tu widzisz problem ??? jezeli program Ci nie pasuje - nie korzystaj z niego i poszukaj alternatywnego. ja mam 256 MB ramu i to z czego korzystam chodzi mi bardzo dobrze :taktak: mimo to planuje jeszcze dokupic min. 256, bo wymagania programow rosna, a komputer ciagle pozostaje taki sam. jezeli ten office nie bedzie mi dobrze dzialac bede dalej korzystac z 2003 i wcale nie bede rozpaczal z tego powodu |
Witam!
... a mowia, ze milczenie jest zlotem... Jak masz tylko tyle do powiedzienia, to nie odpisuj w ogole na moje posty. |
Cytat:
|
Witam!
Co "trudno"? - nie rozumiem Twoich wypowiedzi, mozesz sie wypowiadac calymi zdaniami? Staraj sie jasno formulowac Twoje wypowiedzi, bo poki co to sa szczatkowe i nie maja wiekszego skladu, a co najwazniejsze znaczenia. Jesli sie wypowiadasz do kogos, to popieraj swoja wypowiedz jakimis faktami, spostrzezeniami, przykladami itp. Kazdy potrafi pisac prozne slowa i nabijac sobie posty... Jestes od dawna na forum i powinienes to wiedziec. Czekam na jakies bardziej rozwiniete wypowiedzi wyjasniajace Twoj stosunek i poglady. |
Cytat:
|
Witam!
No wiesz... Nie bede z Toba polemizowal, ale jak zmienilem 512MB na 1024MB to zauwazylem znaczne przyspieszenie, wiec nie wiem o co Ci chodzi... Podejrzewam, ze przy zmianie z 1024MB na 1536MB roznica nie bedzie juz tak odczuwalna (bynajmniej na chwile obecna). Nie wspominajac juz o wymianie innych komponentow, bo jak wymienilem GF6600GT na GF6800GS to zauwazylem ogromna roznice. |
Cytat:
|
Witam!
Jakos tego nie zauwazam... owszem na starym kompie to moze byc odczuwalne, ale jesli trzymac sie zasady, zeby zawsze miec kompa przynajmniej na srednim poziomie, to nie odczuwa sie tych obciazen. |
Cytat:
|
Witam!
A kto powiedzial, ze ma miec? Wiesz Windows XP tez pojdzie na 128MB RAM - kwestia jak Ci sie bedzie na tym pracowalo. Ja po prostu chce tylko zauwazyc, ze nie mozemy tego rozpatrywac w takich kategoriach... Nie mamy wplywu na wymagania programow, chce miec dany program, a brakuje mi pamieci - trudno - musze dokupic, lub uzywac alternatywnych o mniejszych wymahaniach. Chce miec najnowszy Office - trudno musze za niego zaplacic i dostosowac swoj komp tak, zeby mi sie przyjemnie pracowala z nowym Office'm. Rozumiem, ze tendencja dyktowania wymagan przez producentow, a nie dostosowywanie do odbiorcow, nie jest dobra tendencja. Ale suma sumarum dzieki takiej polityce producentow mamy coraz szybsze komputery, coraz tansze i coraz bardziej dostepne. |
Cytat:
|
Witam!
Jasne, rozumiem. Ja mam na mysli tylko to, ze jak komus brakuje pamieci to dokupinie nie stanowi jakiegos wielkiego wydatku. Pepperman mam 1GB i zastanawiam sie nad kupiniem drugiego (no przynajmniej kostki 512 zeby bylo 1,5 GB) i powiem, ze dla mnie 512 to za malo, wole pracowac w pelni komfortowo i nie odczuwac zadnych przeciazen. Dlatego nie boje sie, ze trzeba bedzie dokupic nawet ten drugi GB. Wiadomo - pogrywam sobie w Battlefielda 2, gry potrzebuja duzo pamieci. Jak napisal Andrzej - cos za cos, to jest normalna kolej rzeczy. Wychodze tez z zalozenia, ze jak komus wystarcz to co ma, to dobrze - kazdy ma inny gust, dla jednego praca z internetem na laczu 128kb/s to komfort, a drugiemu i 10Mb/s nie wystarczy. Wszystko zlezy od potrzeb, ale nie mozna dzialac na zasadzie, zeby rezygnowac z przyjemnosci pracy z czyms tylko dlatego, zeby pochlanialo mniej pamieci. Moim zdaniem tendencja jest prawidlowa i mozemy sie tylko cieszyc. Pamietam jak mialem 2MB RAM i bylem w 7 niebie, teraz mam 1GB i zaczyna mi brakowac :D Za 5 lat bede mial 3GB i to bedzie standard :) (to taki przyklad). |
Remix, jadę na 256 Ramu od 4,5 roku, zarówno Win 2003 jak i XP, chodzą szybko i jestem zadowolony. Nie dokupie dziś pamięci do mojego staruszka bo to są SD-Ramy, dlatego pytam jak office 2007 będzie hulał na tym zestawie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam!
Tez kiedys mialem takie podejcie, ze funkcjonalnosc najwazniejsza, ale teraz patrze tez na wyglad, bo ladny interfejs, to przyjemna praca. Znacznie bardziej lubie programy z dopracowana szata graficzna, niz te surowe spartanskie narzedzia. Obecnie funkcjonalnosc idzie w parze z ladnym wygladem, wiec nie ma sie co przed tym bronic. Jesli ktos nie lubi ladnego wygladu, to trudno - niech go jakos wylaczy (o ile jest mozliwosc) lub niech nie uzywa danego programu. Moim zdaniem bardzo dobrze, ze producenci zaczelo zwracac uwage nie tylko na mozliwosci programow, ale rowniez na ich wyglad, to poprawia komfort pracy, zwieksza funkcjonalnosc i sprawia przyjemnosc - cieszac oko. Jesli ktos decyduje sie uzywac najnowszego Office'a to z pewnoscia nie ma komputeraz z 256MB RAM na pokladzie (co i tak w dzisiejszych czasach jest wielkoscia conajmniej mierna). Kostka RAM 512MB DDR400 kosztuje w granicach 150zl - wiec nie przesadzajmy z tym obciazaniem systemu. |
szajsko to wygląda, wogóle kitowo wygląda też domyślnie XP - trzeba to wszystko wyłączac...dla mnie pierwsze miejsce ma funkcjonalnosc, te pierdoły na pewno da się wyłączyć
|
Witam!
Powiem Wam, ze uzywalem wersji beta i byla bardzo stabilna, co do wymagan to nei wiem, bo mam 1024 MB, wiec nie widze roznic. Funkcjonalnosc - jak dla mnie genialna. Mialem wersje angielska i mialem polskie znaki (ale pisac je moglem tylko w Excelu). Podobno jak sie zainstaluje na 2003 to pozostaje polski jezyk w sprawdzaniu pisowni itp. Ogolnie juz sie nie moge doczekac oficjalnej werji :) |
przeciez shoty lataja po necie od dawna
|
ciekawe jak to będzie działać..
|
Cytat:
|
ludziska kochane, bardzo wzrosły wymagania sprzętowe, bo na 256 Ramu Office 2003 szybciutko hula, a ten nowy ?
|
dlaczego...tak nowoczesnie wyglada. Ciekawe jest to pogrupowanie paska.
Zobaczymy z czasem, ważne zeby nie mial bledow, nie obciazal za mocno...itp. Ps. na kiedy jest przewidziana premiera stabilnej, normalnej wersji? |
A mi się ten nowy wygląd niezbyt podoba ....
|
Cytat:
|
ciekawie wygląda
czas pokaże jak będzie tylko czekać na wersję pl. |
wizualnie faktycznie wyglada to lepiej :)
jak z funkconalnoscia to... okaze sie w praniu ;) chetnie poczekam. |
Witam!
Nihil novi - swoja droga wzgledem wersji beta nieco poprawili wyglad - na plus. Ale podczas uzywania podobaly mi sie bardzo nowe paski i mozliwosci ich chowania oraz rozwijania. W ogole teraz jakos dostepnosc opcji jest bardziej czytelna. |
Office 2007 Screenshots
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:15. |