![]() |
Grafikiem ASCII to ja nie bede ale zrobilem to specjalnie dla niej!!!
[......*...........] [.....***.........] [....*****.......] [...**888**.....] [....******.....] [.....****.....] [...../\/\.....] [..[[[[[]]]]]..] [..[[[[[]]]]]..] [..[[[[[]]]]]..] [..[[[[[]]]]]..] [..[[[[[]]]]]..] [..[[[[[]]]]]..] [..[[[[[]]]]]..] [..[[[[[]]]]]..] |
['][']['][']['][']:'(
|
Witam !
So here I am ... :( 22 : 00 ... System STOP ... |
Dzieki!! Za to ze troche was jest (nie mowie ze wszyscy przybyli z
mojego powodu ale jest az 77 osob na forum) ale naprawde dzieki wiec za 3min odluzcie raczki z klawiatury na bok i prosze o minute ciszy!!! Jestescie SPOX Dzieki Wam za to!! |
Witam :(
chcialem tylko powiedziec, ze tragedia sama w sobie nie jest straszna... staje sie dopiero koszmarem, gdy dotyczy ludzi których znamy, bliskich lub konkretnych osob. mam na mysli cos takiego, ze jak ginie 100 osob to jest to nam troche obojetne ale jak zaczynaja wymieniac nazwiska to zdajemy sobie sprawe z tego ze ci ludzie mieli tozsamosc, rodziny itd... przykro mi :( |
A mnie tydzień temu umarła Babcia :buu: :buu: :buu:
|
Licze na waz za godzinke ze bedziecie na forum!!!
Z gory dzieki!!:'( |
przykro to zycie jest... trzeba sie jakos trzymac!
|
Cytat:
|
a rok temu zmarła ciotka.
I w Sudanie co chwila umieraj± dzieci z głodu. Apeluje nie surfujmy po 22.00 od dzi¶-dla tych dzieci:jupi: |
tak, to smutne...
wyrazy współczucia |
mi rowniez bardzo przykro z tego powodu.
trzymaj sie mocno, my tu z toba jestesmy. shuma02 |
wyrazy współczucia... :(
|
Cytat:
|
:'( :'( :'( :'(
:sciana: :sciana: :sciana: :( :( :( :( wlasnie jeden gostek z GOPRU w kurierze mowi ze szukaja juz tylko cial :( |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:23. |