Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 23.01.2006, 20:28   #196
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez radosio
nie zaszkodzi napewno. do benzyniaków zaś dolewa sie denaturat zeby nie zamarzło "chrzczone" paliwko
Dokładnie. I to też przed chwilą zrobiłem. Ale wcześniej nie było łatwo..

Jak wieczorem chciałem maluszkiem wyjechać po całym dniu stania w garażu, okazało się, że.. guzik, dalej nie pali..

Sprawdziliśmy z ojcem wszystko - paliwo (już było, bo nawet strzelał przy próbach), iskrę, zapłon itp.. Wszystko było ok. W końcu zaczęliśmy dzwonić po mechanikach (problem był taki, że samochód i tak nie na chodzie zajmował garaż, który może być jedyną szansą na to, żeby jutro na chodzie był jakikolwiek samochód) - pierwszy, który przyjeżdza do domu, nie mógł się ruszyć, bo właśnie mu się samochód na mrozie rozkraczył (rozrząd) i bierze się do roboty nad nim. Inny też nie mógł, ale przynajmniej podpowiedział, że na mrozie świece potrafią się skurczyć. No więc wyciągneliśmy, oczyściliśmy, sprawdziliśmy przerwę, potem rozgrzaliśmy na kuchence i... zadziałało

Maluszkiem wyjechałem, pewnie i tak jutro nie zapali, ale przynajmniej w garażu stoi Clio i jakby co będzie jutro do jeżdzienia. Bo z Mercedesem może być problem, bo jest mało benzyny, więć może zamarznąć, a dolać nie można, bo.. zamarł wlew od paliwa

A do czego jeszcze na dwóch stacjach, na których byliśmy, zamarzły dystrybutory i nie można tankować.. Nie no naprawdę, ten mróz paraliżuje normalne życie. A przecież we Wrocławiu wcale nie jest jeszcze tak źle...

No nic, dzisiaj kolejna noc, zobaczymy jak będzie jutro

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 23.01.2006, 21:35   #197
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
A ktos wie, czy na CPN-ach juz maja zimowy olej napedowy? Tzn ten naprawde zimowy, a nie jakies przejsciowki.
Jakos zawsze w latach ubieglych mozna go bylo dostac gdzies okolo marca, czyli w tym czasie to sobie moga go wsadzic w tylek.
Stary 23.01.2006, 21:50   #198
Stef
Guru

Data rejestracji: 26.04.2002
Stef zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ja stacjach orlenu jest od konca listopada lub grudnia (tak mowil mi sprzedawca),ile w tym prawdy -nie wiem.
ale podejrzewam,ze od grudnia na pewno jest typowy olej zimowy.
Stef jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.01.2006, 21:56   #199
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ja poszedłem z Dalmatyńczykiem na spacer, miał na sobie tylko koszulkę i przez jakieś 2 km prawie zamarzł - odtaja przy kominku....jestem przyzwyczajony do psów a nie maskotek...

ja dostałem tak, że po kilkunastu minutach już mogę się uśmirchnąć....

dłonie mnie bolą - na znak solidarności z psimi łapami nie założyłem polarowych rękawiczek

więc sztyeno pisze

i wcale sie nie zgrywam tym razem niedowiarki
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.01.2006, 22:01   #200
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
a probowales moze zrobic
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.01.2006, 22:05   #201
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez demek
a probowales moze zrobic
spoko, już odmroziło mnie

ale było ostro
Stary 23.01.2006, 22:07   #202
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter
ja poszedłem z Dalmatyńczykiem na spacer, miał na sobie tylko koszulkę i przez jakieś 2 km prawie zamarzł - odtaja przy kominku....jestem przyzwyczajony do psów a nie maskotek...

ja dostałem tak, że po kilkunastu minutach już mogę się uśmirchnąć....

dłonie mnie bolą - na znak solidarności z psimi łapami nie założyłem polarowych rękawiczek

więc sztyeno pisze

i wcale sie nie zgrywam tym razem niedowiarki
Ja jak zepsuł mi się ten drugi samochód i musiałem z kilometr przejść na dworze, to przekonałem się, że jednak po kilku latach chodzenia bez czapki, znowu ją założę.. Jednak wiatr tak mnie zmroził, że uszy to myślałem, że mi odpadną (czucia nie miałem w nich z dobrą godzinę..). Brrr...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.01.2006, 22:20   #203
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Ja jak zepsuł mi się ten drugi samochód i musiałem z kilometr przejść na dworze, to przekonałem się, że jednak po kilku latach chodzenia bez czapki, znowu ją założę.. Jednak wiatr tak mnie zmroził, że uszy to myślałem, że mi odpadną (czucia nie miałem w nich z dobrą godzinę..). Brrr...
właśnie dzisiaj mój klient, kolo z długimi piórami, stwierdził, że pierwszy raz od niepamiętnych czasów zakłada czapkę - gość bliżej 50 na oko.

mam ten przypadek, że mi włosy zeszły na plecy....ale gdyby nie, też byn założył czapkę na pióra.
Stary 23.01.2006, 22:30   #204
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
w czapce chodze jak temperatura spada ponizej zera, zeby ubrac rekawiczki musi byc lepiej niz -20 a kalesony to chyba by musialo byc -40 (pomijam wypady w gory bo wtedy ubieram)
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
Stary 23.01.2006, 22:33   #205
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Exclamation

Cytat:
Napisany przez demek
w czapce chodze jak temperatura spada ponizej zera, zeby ubrac rekawiczki musi byc lepiej niz -20 a kalesony to chyba by musialo byc -40 (pomijam wypady w gory bo wtedy ubieram)
-40 dbaj o jaja
Stary 23.01.2006, 22:45   #206
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

dbam dbam ale w nogi mi nie zimno to kalisrajtow nie nosze
Stary 23.01.2006, 22:54   #207
Oktawian89
Wiszę sobie ...

Data rejestracji: 16.10.2004
Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Nam dyrektor zrobił prezent i żebyśmy nie musieli odrabiać w ferie straconych przez mrozy dni mięliśmy dzisiaj lekcje tylko do 13:15 a jutro lekcje skrócone sa do 30 min każdą ;]
zawsze to coś...
P.S
- 22

"One World, One Web, One Program" Microsoft slogan
"Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitle
r

Ostatnio zmieniany przez Oktawian_15 : 23.01.2006 o godz. 22:58
Oktawian89 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.01.2006, 22:56   #208
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez demek
Tez kiedys bylem taki hero... ale jak polecialy mi po czasie stawy, to teraz sobie nie zaluje... zakladam na takie mrozy co sie da, od czapki, po kalesony tez... chociaz czesciej nosze spodnie narciarskie
Stary 23.01.2006, 23:03   #209
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Cytat:
Napisany przez Ormianin
Tez kiedys bylem taki hero... ale jak polecialy mi po czasie stawy, to teraz sobie nie zaluje... zakladam na takie mrozy co sie da, od czapki, po kalesony tez... chociaz czesciej nosze spodnie narciarskie
nie jestem i nie udaje hero
mam dosc ciasna i bardzo ciepla kurtke, ktora chroni od tylka po szyje, rece nosze wkieszeni wiec dlatego brak rekawiczek, a kalesony no coz - gdybym choc troszeczke marznal to bym je ubral
Stary 23.01.2006, 23:10   #210
Calme
West Coast Player
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 07.01.2005
Calme zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Nie no koszmaria -25 w tej chwili
Rano wsadzam nie powiem co w termos

Twoje uprawnienia: