Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 24.01.2006, 07:41   #1
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez Matievoo
Ja też lubie!!!
Chciałbym się przekonać na właśnej skurze ,jak by było -50 stopni
Ciekawe czy dało by sie wyjśc z domu i jaką temperatuer na piecu ,wdomu czabyło by uczymywac
Jak czytam takie odpowiedzi to piesci zaciskam aby komus nie dac w przyslowiowa morde!

Po pierwsze Ty/ albo pewnie rodzice/ wiecej zaplaca za ogrzewanie, co sie odbije pozniej ze trzeba bedzie sobie omowic sobie o chocby jakas wazna czesc do komputera... po drugie uciazliwosc zycia bedzie powazna, przemarzanie scian, uszkodzenia instalacji wod-kan i inne.. no i odmrozenia, tak tak Ciebie powinni zabrac na syberie i tam zostawic na tydzien

U mnie dzis w nocy zamarzla rura wodociagowa i nie mam wody, nie pisze juz ze piec C.O. pracuje na pelnych obrotach a w domu mam 16 stopni max, wiecie gdzie ja mam juz te mrozy? w 4 literach!

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 25.01.2006, 01:48   #2
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ormianin
Jak czytam takie odpowiedzi to piesci zaciskam aby komus nie dac w przyslowiowa morde!

Po pierwsze Ty/ albo pewnie rodzice/ wiecej zaplaca za ogrzewanie, co sie odbije pozniej ze trzeba bedzie sobie omowic sobie o chocby jakas wazna czesc do komputera... po drugie uciazliwosc zycia bedzie powazna, przemarzanie scian, uszkodzenia instalacji wod-kan i inne.. no i odmrozenia, tak tak Ciebie powinni zabrac na syberie i tam zostawic na tydzien

U mnie dzis w nocy zamarzla rura wodociagowa i nie mam wody, nie pisze juz ze piec C.O. pracuje na pelnych obrotach a w domu mam 16 stopni max, wiecie gdzie ja mam juz te mrozy? w 4 literach!
Witam !
Zgadzam się z Tobą @Ormianin - o tych mrozach ładnie się mówi i sobie żartuje - ale jak się pomyśli jakie to koszty idą - i jakie problemy mogą stworzyć (oprócz tego co napisałeś - to chociażby z samochodem , a także z faktem, że może być wkrótce bardzo ślisko ponoć ), to tylko płakać się chce.
Ja np. mam teraz w pokoju + 22 - ale kaloryfer był prawie cały dzień na max (teraz przykręciłem) - a te kreski na tym podzielniku w ostatnich dniach zaczęły ubywać zdecydowanie szybciej ...

Cytat:
Napisany przez NeoFighter
cholera, musze wkoncu troche popiolu po pokoju sypnac, bo normalnie strach chodzic po tym zasranym lodzie he he
Nie wiem, czy to takie śmieszne ??

ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.01.2006, 08:03   #3
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez ro29
Witam !
Zgadzam się z Tobą @Ormianin - o tych mrozach ładnie się mówi i sobie żartuje - ale jak się pomyśli jakie to koszty idą - i jakie problemy mogą stworzyć (oprócz tego co napisałeś - to chociażby z samochodem , a także z faktem, że może być wkrótce bardzo ślisko ponoć ), to tylko płakać się chce.
ro29
Wody nadal nie mam, bo zamarzlo cale przylacze, rozsadzilo przy tym zawory, wiec te do wymiany, rozryli caly teren i nic nie zrobili a to wcale nie jest smieszne, bo wode nosze od rodzicow w 5 litrowych plastikach (po 4-6 butli), a to zyc sie specjalnie tak na dluzsza mete nei da... do tego wszystkie pomieszczenia sie tak wychladzaja mimo maksymalnego poboru czynnika grzewczego, a to zwyczajnie sie odbije na moich funduzach i nie teraz, ale na wiosne, czyli to co sobie zaplanowalem trzeba bedzie pewnie wydac na gaz
Stary 25.01.2006, 08:17   #4
Kris
Nikoniarz

Data rejestracji: 26.01.2004
Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ormianin
Wody nadal nie mam, bo zamarzlo cale przylacze, rozsadzilo przy tym zawory, wiec te do wymiany, rozryli caly teren i nic nie zrobili a to wcale nie jest smieszne, bo wode nosze od rodzicow w 5 litrowych plastikach (po 4-6 butli), a to zyc sie specjalnie tak na dluzsza mete nei da... do tego wszystkie pomieszczenia sie tak wychladzaja mimo maksymalnego poboru czynnika grzewczego, a to zwyczajnie sie odbije na moich funduzach i nie teraz, ale na wiosne, czyli to co sobie zaplanowalem trzeba bedzie pewnie wydac na gaz
Ja pier...le... współczuję... trzymajcie się ciepło... My w tym roku docieplamy dom, bo się ku...a nie da wytrzymać.
Kris jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.01.2006, 08:40   #5
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
... no, w Krakowie dzisiejsza noc była upalna, całe -18 stopni termometr pokazał.
Stary 25.01.2006, 09:59   #6
radosio
vel Shah

Data rejestracji: 01.11.2005
radosio niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Twardziele

nie dla wszystkich zima jest, aż tak sroga. proponuje ten artykuł

Ostatnio zmieniany przez radosio : 25.01.2006 o godz. 11:29
radosio jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.01.2006, 11:05   #7
**mondeo**
*Dziadziuś*

Data rejestracji: 27.10.2005
**mondeo** zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez radosio
nie dla wszystkich zima jest, aż tak sroga. proponuje ten
artykuł
a co tam ma niby być
Stary 25.01.2006, 13:16   #8
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Talking

Cytat:
Napisany przez radosio
nie dla wszystkich zima jest, aż tak sroga. proponuje ten artykuł
pan Eugeniusz jest twardy jak Czukcza
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.01.2006, 22:24   #9
ro29
Guru

Witam !
Cytat:
Napisany przez Kristoferros
(...) My w tym roku docieplamy dom, bo się ku...a nie da wytrzymać.
Tak sobie pomyslałem chyba przedwczoraj - że chyba my akurat mieliśmy szczęście, że nasz blok ocieplili właśnie w ostatnie lato - bo mimo iż odwalili taką fuszerkę przy wykończeniówce i na balkonach itd., że lepiej nie mówić - to jednak ocieplenie jest i różnica jest znaczna - przy tych największych mrozach miałem nie mniej niż 21 w pokoju - a bez ocieplenie to nie wiem czy 19 bym wyciągnął

A niestety - wydawało się, że to już po mrozach - a to jednak nie - w Poznaniu za oknem mam już .. - 11 !! Chyba znów noc będzie mroźna

Pozdrawiam ciepło !!
ro29

Stary 27.01.2006, 12:07   #10
malaczarna
Guru

Data rejestracji: 05.06.2005
malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez ro29
Witam !

Tak sobie pomyslałem chyba przedwczoraj - że chyba my akurat mieliśmy szczęście, że nasz blok ocieplili właśnie w ostatnie lato - bo mimo iż odwalili taką fuszerkę przy wykończeniówce i na balkonach itd., że lepiej nie mówić - to jednak ocieplenie jest i różnica jest znaczna - przy tych największych mrozach miałem nie mniej niż 21 w pokoju - a bez ocieplenie to nie wiem czy 19 bym wyciągnął

A niestety - wydawało się, że to już po mrozach - a to jednak nie - w Poznaniu za oknem mam już .. - 11 !! Chyba znów noc będzie mroźna

Pozdrawiam ciepło !!
ro29
dzisiaj masz rok na forum
zycze ciepla
Stary 28.01.2006, 00:00   #11
ro29
Guru

Witam !
Cytat:
Napisany przez malaczarna
dzisiaj masz rok na forum
zycze ciepla
Dzięki za pamięć i wirtualnie

Pozdrawiam
ro29

P.S. A w Poznaniu znów mroźna noc się szykuje - już jest -12 za oknem

Stary 25.01.2006, 20:27   #12
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ormianin
Wody nadal nie mam, bo zamarzlo cale przylacze [...]
u mnie we wiosce w cenie są teraz spawarki - przyłącza się toto do rurki, rurka się podgrzewa, woda płynie

niektórzy podobno mają jakieś takie wyprowadzenia od przyłącza, aby podłączyć spawarkę bez rozkopywania

ja nie jestem podłączony do wodociągu, bo nie chcę - mam swoją studnię i to bezpośrednio pod poziomem domu - teraz widzę, że to dobre jest
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: