![]() |
Aaaaaaaaaaaa ;) Chyba zbiera na drugiego maybacha dla ŻONY? :bicz:
|
póki nie ingeruje w moje życie i póki mam możliwość wyboru ,,,to mam to głęboko w d...e.
|
ja tylko nie moge sie nadziwic jak mozna miec takie gowno w mozgu, zeby rydzyka sluchac i mu wierzyc .......
|
Cytat:
|
Cytat:
A jak ktoś RM potrzebuje to jego sprawa. |
krowy doić...
|
fajnie.
będzie dla mnie więcej kasy z serwisowania sprzęciku :) |
Cytat:
|
Dopoki w kraju bedzie ciemnogrod, dopoty tacy ludzie jak rydzyk beda swiecic swoje triumfy. Takie sa bezlitosne zasady wolnego rynku i wolnosci. Jak komus potrzeba il duce to grzechem zaniedbania byloby tego nie wykorzystac ||
A najgorsze jest w tym wszystkim to ze ludzie ciemnogrodu maja prawo do jego szerzenia i idze im to wyjatkowo dobrze - jest lider ktory zbiera kase i jest jasny cel - ekspansja religijno-spoleczno-polityczna. Zeby wszystkie projekty w naszym kraju dzialaly tak dobrze jak struktury RM i jej "rodziny" to bysmy byli europejskim czarnym koniem, a ze tak sprawnie potrafia dzialac jedynie organizacje typu RM, czyli skrajnie antyrozwojowe, to jestesmy europejskim szarym dzieciolem (np. mniej wiecej polowa naszych eurodeputowanych nie potrafi sie dogadac w PE bez tlumacza, natomiast znaja ksiazke modlitw na pamiec z ktorych i tak niewiele rozumie). |
to jest ksiądz KATOLICKI...
czy p. jezus poruszał się wysadzaną diamentami lektyką, mieszkał w luksusowym domu otoczonym wspaniałymi ogrodami? dzisiejsi księża niczym nie różnią się od faryzeuszy. a co jezus zrobił z nimi w świątyni, to każdy chyba wie... zresztą - w historii zawsze kapłanom żyło się najlepiej - mezopotamia, egipt, rzym, średniowiecze aż po dziś. |
Sorry jeśli kogoś urażę, ale dla mnie też facet jest żałosny...
|
Cytat:
Popieram... księża przyżekają żyć w skromności i czystości, a tu masz... wypasiona fura, chata jak supermarket... |
jak by ktos do mnie skierowal slowa takie jak byly zacytowane w artcie, to uznalbym to za dowcip albo bym sie obrazil - ze to bylo na serio to zostaje obrazenie sie
papka zamist mozgu zeby tego pajac sluchac i jeszcze mu wiezyc... :| co do tych faryzeuszy wspolczesnych - wszystko prawda - dodam tylko ze np w sredniowieczu za stwiedzenie ze ksiaza powinni byc ubodzy mozna bylo trafic na stos, franciszkanie dazac do bycia ubogimi malo nie doprowadzili do masakry (skonczylo sie na serii spalen ich zwolennikow) i rozlamu kosciola, swieta inkwizycja swoje lapki zapuszaczala bardzo gleboko... zeby bylo zabawniej do dzis kosciol nie uznal tego za blad - czyli akceptuje dzialania inkwizycji rownie cikawa jest kwestia NIE POTEPIENIE przez kosciol NIGDY dzialan hitlerowskiej rzeszy, a zeby bylo smieszniej przed Wordl War II papiez poswiecil im armaty... ilosc osob ktore zginely na skutek dzialan kosciola na przestrzeni wiekow przewyzsza wielkorotnie ofiary dowolnej wojny czy dzialania dowolnej mafii/szlenca ale to tez nie jest powod do skruchy ksiezy :| partia moherowych beretow jeczy ze ma male emerytury, ze nie doplacamy do lekow dla nich... po czym rydzyk za ich pieniadze ma imperium medialne... ja tu qde zegos nie rozumie... |
Największa lipa jest z tym że mam ciotke, która za nic w świecie nie może uwierzyć w te wszystkie wybryki rydzyka np. zakup maybacha. Rydzyk będzie się ciągle bogacił gdyż wiele osób mu ciągle ufa ;/
|
Chyba zostanę xsiędzem :) i będę rozgrzeszał młode chrześcijanki ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:20. |