![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 12.03.2002
![]() |
okładka audio :(
No i stało się
![]() Dla ułatwienia: przeleciałem google + większosc z podanych na tym forum stron z okładkami... ![]() Gdyby jednak ktos natrafił to proszę na maila... Pzdr. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
Leżą na Mułku, mogę Ci ściągnąć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
![]() |
jesli mozesz to sciągnij, prosze... ale jak widzę nie jest to jednak takie proste...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
![]() |
niestety temat dalej jest aktualny... Moze komus udałoby się znaleźc, sciągnąć i wrzucic na maila
![]() Pzdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pierwszy wynik w googlu
amazon.com na nim ten front, tez tylko 24kilo, wiec pewnie na mulku jest to samo |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wyjadacz ;)
![]() |
dzięki, to juz mam ale za mało pikseli, powiekszenie powoduje ze zamiast punktow mam cegły
![]() Znalazłem takze back ale ta sama rozdzielczosc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BATISTA
Data rejestracji: 22.08.2003
![]() |
cienszko znalesc tom okladkie morze toci sie przyda
Tracklist zu Kuscheljazz Vol. 2 1. Frank Sinatra - Everybody Loves Somebody 2. Silje Nergaard - How Am I Supposed To See The Stars 3. Norah Jones - Tennessee Waltz 4. Rigmor Gustafsson - It's Been So Long 5. Tony Bennett - Mood Indigo 6. Miles Davis - Summertime 7. Shirley Horn - Here's To Life 8. Shawn Colvin - I'll Say I Am Sorry Now 9. Rebekka Bakken - Cover Me With Snow 10. Nils Wülker - Metis 11. Malia - Angel Kiss 12. Nils Landgren - Ghost In The House 13. Nina Simone - That's All I Want From You 14. Jamie Cullum - I Can't Get Started 15. Joe Henderson - Dreamer 16. Tuck & Patty - As Time Goes By 17. Jane Monheit - Since You've Asked 18. Nana Mouskouri - No Moon At All 19. Chet Baker - She Was Too Good To Me 20. Toku - Me And Mrs. Jones 21. Natalie Cole - When I Fall In Love 22. Cyndi Lauper - At Last 23. Harry Connick Jr. - Nowhere With Love 24. Abbey Lincoln - Being Me 25. Jocelyn B. Smith - Somebody Loves Me 26. Chris Botti - If I Could 27. Patricia Kaas - Syracuse 28. Sophie Zelmani - September Tears 29. Holly Cole - God Only Knows 30. Michael Bublé - Kissing A Fool 31. Stacey Kent - So Wonderful 32. Charlie Parker - April In Paris 33. Astrud Gilberto - Historia De Amor 34. Dave Brubeck - Koto Song 35. Billie Holiday - God Bless The Child
![]() |
#9 |
BATISTA
Data rejestracji: 22.08.2003
![]() |
jak bym znalazl to ci podesle
![]() ![]()
![]() |
|
|