Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 10.04.2006, 09:51   #1
prometeusz
Guru

Data rejestracji: 07.01.2003
prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Talking nierowne branie

No i w koncu sie wziolem sam za robote
Nie wiem jak u was, ale w moim od poczatku czyli juz prawie 3,5 roku zmieniam klocki srednio co rok - w jakims tam warsztacie.
Tak wiem wiekszosc robi to co 3-4 lata albo jeszcze zadziej - wiem ze mam ciezka noge, po zatym jazda nieliczac wakacji i delagacji tylko po miescie.
Na dowod zalaczam fotki.
Postanowilem tym razem kupic lepsze skoro za usluge wymiany nie zaplace, a jako ze tarcze juz tez byly do wymiany to musialem wszystko nowe.
Tak wiec padlo na:
brembo i ferodo - z milo bylo zakladac - tak porzadnie wykonane.
troche na tym stracilem, bo na allegro mozna bylo kupic zdecydowanie taniej, ale naglil mnie czas - w sobote juz mi tak tarlo ze myslalem ze do domu nie dojade.
I moje pytanie czy wiecie dla czego tak nierowno biora a moze ten mechanik mi jakis badziewie zaklada - tylko zawsze twierdzil ze najlepsze jakie ma.
jedno kolo to moze najwyzej polowa a drugie to &quot;0&quot; i 1/3 .
W poprzednim aucie tez jak zmienialem u niego to bylo dokladnie tak samo, potem kupilem ksiazke izaczalem sam - wytrzymaly 2 lata - dalej nie wiem bo sprzedalem auto. Co najlepsze wtedy kupilem normalne w sklepie - jakies tam polskie.

prometeusz jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: