![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
No i w koncu sie wziolem sam za robote
![]() Nie wiem jak u was, ale w moim od poczatku czyli juz prawie 3,5 roku zmieniam klocki srednio co rok ![]() Tak wiem wiekszosc robi to co 3-4 lata albo jeszcze zadziej - wiem ze mam ciezka noge, po zatym jazda nieliczac wakacji i delagacji tylko po miescie. Na dowod zalaczam fotki. Postanowilem tym razem kupic lepsze skoro za usluge wymiany nie zaplace, a jako ze tarcze juz tez byly do wymiany to musialem wszystko nowe. Tak wiec padlo na: brembo i ferodo - ![]() troche na tym stracilem, bo na allegro mozna bylo kupic zdecydowanie taniej, ale naglil mnie czas - w sobote juz mi tak tarlo ze myslalem ze do domu nie dojade. I moje pytanie czy wiecie dla czego tak nierowno biora a moze ten mechanik mi jakis badziewie zaklada - tylko zawsze twierdzil ze najlepsze jakie ma. jedno kolo to moze najwyzej polowa a drugie to "0" i 1/3 ![]() W poprzednim aucie tez jak zmienialem u niego to bylo dokladnie tak samo, potem kupilem ksiazke izaczalem sam - wytrzymaly 2 lata - dalej nie wiem bo sprzedalem auto. Co najlepsze wtedy kupilem normalne w sklepie - jakies tam polskie. ![]() ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|