![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Drukarki Laserowe testy
Jesli ktos by wiedzial gdzie moge dorwac jakies nie stronnicze testy drukarek laserowych to bylbym wdzieczny za podanie kilku linkow. Potrzebuje dobrej i wydajnej do 5000zl, atramentowa nie wchodzi w gre.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Mam CHIP Specjal wielka Ksiega Testów - i jest tesst 37 Laserówek jak chcesz to wysle Ci zeskanowany artykuł to jest 5 kartek A4 ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
![]() |
#4 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Witam ! I własnie dlatego nie kupuje gazet komp. wsczesniej czy później wszystkie artykułi i tak sa w necie ... ten tesh był w chipie ! HEH |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
Re: Drukarki Laserowe testy
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 24.10.2002
![]() |
Chodzi Ci bardziej o jakość wydruku czy koszty eksploatacji? Ja używam teraz Panasonica KXP-7100 (wcześniej miałem model KXP-6150)
Jakość druku jest dobra, trochę mnie cena tonera zwaliła z nó w porównaniu z wcześniejszym modelem (68zł - 2500 stron, teraz 310 - ok 4000 stron). Jest jedna wielka zaleta tej drukarki - wbudowany całkowicie automatyczny duplex - głównie dla tego rozwiązania zakupiłem ten model - konstruktorzy zrobili dobrą robotę (co prawda gabaryty ma spore). Co do testów ukazują się w różnych gazetach - nierzadko znacznie różnią się od siebie - więc trochę będziesz musiał pokalkulować. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
A co to znaczy wydajnej drukarki. Ja mam teraz HP LJ 1220, i dziergam ok 8000-9000 stron miesiecznie. Moze cos blizej, czy ma byc kolorowa?
Kwestia jest tylko tego do czego ma sluzyc (do druku to wiem). |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|