![]() |
Cytat:
|
mi też :) Wszystko było ok na 7.23 ana 7.50 nie probwoalem bo czekam na oficjalną polską wersję
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jakis czas temu przesiadłem się na Operę (<7.23)... a ostatnio powróciłem to IE 6 (stare nawyki) ... a teraz widzę, że trzeba wybróbować nową Operkę ;)
|
No wreszcie Smartek zmądrzałeś. Niech żyje Opera!
|
UWAGA!! Stalo sie - smartek zmadrzal i przesiadl sie na opere :D
Otoz od wersji 7.23 mozna jej normalnie wreszcie uzywac.. :) pozdro ;) |
Kolejny plus 7.50:
Zniknęły moje problemy z wyświetlaniem stron na lycos :). :jupi: |
Cytat:
Dzieki ;):piwo: |
A istnieje jakis sposob zachowania wszystkich ustawien? Chodzi mi tutaj o paski zadan, linki na tych paskach, ustawienie ikon, skorki, itp.
|
Cytat:
po zainstalowaniu na czysto (inny folder) nie bylo juz takich zonkow :) |
z SHIFTem :)
edit: nie dziala jesli obrazek robi za link |
Witam"
Mam pyatanie: Gdzie ustawic w Operze, zeby po przeciagnieciu obrazka (metoda "drag and drop") troszke w bok od jego pierwotnego polozenia na stronie, wyswietlal sie on samodzielnie na oddzielnej karcie (albo tej samej, bez roznicy). Tak jak to bylo we wczesniejszej wersji. Mam nadzieje, ze wiecie o co chodzi ;). Z gory dziekuje za odpowiedz. |
Cytat:
nainstalowałem wersję 7.5 na 7.23 i poza drobnym bałaganem na paskach nie zauwazyłem problemów. szybka ich rekonfiguracja i po problemie. |
Wlasnie zainstalowalem ta nowa wersje Opery i moje wrazenia sa jak najbardziej pozytywne.
Podoba mi sie nowy wyglad, wiele tam nie zostalo zmienione i to jest plus, bo nie ma sensu zmieniac czegos co jest dobre. Dodano troszke nowych opcji i elementow. Choc np. chat jak dla mnie jest rzecza zupelnie zbedna ;). Ogolnie wielki "+" :spoko:. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:51. |