![]() |
ja sie zatrzymalem na operze 7.23... jak zainstalowalem 7.50 mialem problemy... w sumie nie pytalem czy u kogos tez tak czy nie... ale nie moglem wejsc na moj router D-Link'a z opery... a z IE owszem... i po jakis probach kombinacjach niestety nie udalo sie... a ze na router czesto zagladam... wiec... coz...
moze ta wersja... bedzie dobra ??? zobaczymy... |
mi akurat emoty nie zawsze chca sie automatycznie wpisywac (po kliknieciu), zwlaszcze za z dodatkowej listy.
Pod IE tak samo... juz sie przyzwyczailem :) |
Cytat:
dziala ;) ps. jesli klikasz w momencie gdy strona sie jeszcze laduje to faktycznie nie dziala, ale po pelnym zaladowniu strony juz nie ma tego problemu |
A u mnie po zainstalowaniu wersji 7.52 przestały działać emoty, tzn. działaja ale tylko po wpisaniu ich ręcznie. Klikając na jakąś nie ma żadnej reakcji to samo dzieje sie gdy chcę wstawić link itp. Ktoś wie cojest grane? Acha sprawdzałem na IE wszystko działa dobrze.
|
Witam!
Sid Firefox standardowo zamyka zakladki po nacisnieciu srodkowym przyciskiem, wiec niec nie ustawiales... podanto mozna zamknac zakladke klikajac na nia, jednoczescie trzymajac CTRL Co do otwierania w panelach a nie w nowych oknach to doskonala jest wtyczka TabBrowser... a o integracji Mozilli/Firefoxa z menadzerami downloadu mozesz przeczytac TU |
sadze ze po tak 'gruntownym' sprawdzeniu programu wiesz wszystko o jego funkcjach - powiem ci ze choc firefoxa mialem na dysku 30 minut to udalo mi sie skonfigurowac go tak zeby otwieral nowa strone w nowym tabie a stare taby zamykal tak jak chcialem - czyli po nacisnieciu srodkowym przyciskiem
moze trzeba pogrzebac w opcjach zamiast tracic czas na pisanie takich rzeczy? |
A ja wolę Mozillę firefox, choć używam ją dopiero tydzień. Jest taKa prosta w obsłudze, tylko ma dwa -. A mianowicie po podwójnym kliknięciu na panel nie zamyka on się i drugi:
Nowe okna otwierają się w npwym oknie przeglądarki a nie panelu. |
Zassałem i juz pracuje, dzięki za cynk. :mruga:
|
Zassssysssam:)
THNX za info :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
ale z opuznionym zaplonem :) |
Cytat:
|
sciagnolem, zainstalowalem...
i chodzi normalnie :) |
Cytat:
|
a ciekawe czemu na glownej stronie Opery nie ma wzmianki o nowej wersji ???
edit: a przy okazji... http://my.opera.com/forums/showthrea...threadid=60340 tam jest napisane co sie zmienilo |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:48. |