![]() |
Cytat:
|
sygate mi nie blokuje :ysz:
|
czy wie ktos jak zrobic, zeby przy sciaganiu opera uzywala FlashGet'a ?
|
da sie sciagajac odpowiedniego plugina
ale dla kazdego dodatkowego rozszerzenia plikow trzeba potem przyporzadkowac flashgeta :\ generalnie bezsensu juz wygodniej chyba kopiowac link do schowka (flashget sam wyciaga linki ze schowka) albo jechac na wbudowanym kliencie opery (na czym sie u mnie skonczylo) |
mniejsze pliki tym sciagam
ale opera automatycznie nie ponawia sciagania, jesli zostanie ono przerwane (swieci sie czerwona kropa i tyle) a we fleshget wystarczy kliknac NEW i link automatycznie sie dadaje, ale czasam siezko ten link przekopiowac ze strony |
fakt - tylko ten plugin nie jest dopracowany - za malo wpisow robi sobie w ustawieniach opery, a reczne dopisywanie kolejnych to masakra... generalnie zje...ali polaczenie tych progsow
tez sie wkurzalem na poczatku, teraz sie przyzwyczailem |
hehe... a pozatym, sciagaj pliki z forum bez flesh geta ;)
|
Cytat:
zajrzyj tutaj post remixa |
dokladnie to jest to o czym wiedzialem/pisalem - kazde wymagane rozszerzenie muszisz integrowac odzielnie
niesstety ie da sie tego porownac do wygody ktora byla w IE - i to jest chyba jedyna zaleta IE || |
Ilość załączników: 1
Można także uzyskać opcję "pobierz przy pomocy flashgeta " (pod Operą) w menu kontekstowym czyli ppm na linku (patrz: załącznik) - rozwiązanie zaczerpnięte z forum opery:
Cytat:
|
tez mam maly problem z z Opera a mianowiscie od kilku dnii zaczela strasznie spowalniac swoja prace przy starcie trzeba czekac klika sekund na pojawienia sie okna ...jakie moga byc tego przyczyny z gory dzieki za pomoc mam wersjie 7.53
|
Przy okazji wypuszczono nową wersję Opery o numerku 7.54 do pobrania stąd ftp://ftp.opera.com/pub/opera/win/754/en/.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:11. |