![]() |
No idealnie.Dzieki serdeczne...
|
Co ciekawego zauważyłem to to, że nowa Opera pokazuje kolorowe paski przewijania, przedtem tego nie było , fajnie :D
|
no to sprobujemy:D nowosci
|
Jesli bedziecie mieli problemy ze sciagnieciem, to probujcie ktoregos stad
Z tego (ftp1.dobreprogramy.pl) mi poszlo :taktak: |
UAU, serwery Opera Software przeżywają prawie wojnę :) Aż musieli wyłączyć dynamicznie generowaną zawartość. Widać, że Opera roksssssss :]
|
hmmm a jak zrobic zeby przcisk X tzn zamknij zakladke znajdowal sie po prawej na gorze a nie na polu zakladki obok wyswietlanej nazyw strony... chodzi mi o ten czerwony krzyzyk.
|
Yyy gdzie tu się język zmienia bo zainstalowałem i mam po angielsku ;/ Sorki za głupie pytanie ale znaleźć nie moge. Daje Tools -> Preferences zmieniam na Polski [pl] ale dalej jest po angielsku :(
EDIT: Ok już sobie poradziłem [zła lokalizacja pliku językowego :P] |
Cytat:
|
Nie no, to naprawdę hamstwo albo pech.. akurat wczoraj ściągnąłem w końcu wersję beta, bo stwierdziłem, że czas przejść z poprzedniej.. ehhh....
|
inny link z ktorego mozna pobrac opere:
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=2139 |
ja mam juz ta opere od wczoraj bo wlasnie od 18 kwietnia byla juz do pobrania na oficjalnym ftp :) dla mnie bomba :)
|
Ilość załączników: 1
wiecie może jak ten pasek ukryć?
|
Juz sie sciaga :D
|
Cytat:
|
mi sie podoba historia zamknietch zakladek - ilez to ja razy zamykajac kilka zakladek zamyklaem ta na ktorej mi zalezalo - a potem zabawa z ctrl+z ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:03. |