![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Ile bym za to dostał $$
Witam,
Chiałem sprzedać moją mobo, procka i karte graficzną .. i nie wiem ile one sa warte... szukałem troche na allegro ale nic nie znalazłem... wiec zwracam sie do Was o pomoc w wycenie ;] mobo ASUS A7N8X-E Deluxe BOX jeszcze 5 miesiecy gwarancji procek ATHLON XP 2800+ na bartonie BOX 5 miesiecy gwarancji K. graficzna ATI RADEON 9600 XT power color 256\128 BOX 8 miesiecy gwarancji i ile to wszystko jest warte ?! pozdrawiam ![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
Czyli razem wychodzi koło 900 zł ... ok thx
![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
@Rahim
Optymista - ubawiłeś mnie nieźle. Po pierwsze primo link jest do Bartona Mobilnego który jest znacznie droższy od "zwykłego" bo ma odblokowany mnożnik i niższe napięcie zasilania (lepiej się kręci). Zresztą tym z linka też nikt się nie interesuje, bo cena zaporowa. Zwykłe bartony 2800+ chodzą po 120-150PLN (dla przykładu klik Po drugie primo - płyta nowa kosztuje ok. 270PLN (z fakturą i 36 miesięcy gwarancji - BTW jakim cudem zostało tylko 5 miesięcy gwarancji, jak 2,5 roku temu tej płyty jeszcze nie było w sprzedaży??). Czyli jak ktoś da za używkę 200 PLN to już sukces sprzedawcy. Po trzecie primo - grafę też wyceniłeś chyba jak nową z fakturą i gwarancją. Używkę, do tego takiej lowendowej firmy za 200PLN ciężko sprzedać. Po czwarte primo - jak chcesz sprawdzać ceny na allegro, to szukaj dokładnie takiego sprzętu i w zakończonych transakcją aukcjach. Bo to, co ktoś sobie ubzdura w "kup teraz" nie znaczy, że za tyle poszło. Realistycznie rzecz biorąc IMO 500PLN za wszystko będzie bardzo dobrą ceną.
![]() |
#5 |
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
@Wawelski komputer był kupiony w czerwcu 2004
![]() ![]() ![]() pozdro ![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler Ostatnio zmieniany przez Oktawian_15 : 15.11.2005 o godz. 06:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
|
|