Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 21.04.2005, 21:08   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez cyki
Chciałbym wam wszystkim pogratulować pełnej legalności. OS ASA udostępniła tą promocję, żeby promować Operę wśród nowych użytkowników. A w tym wypadku nikt niczego nie promuje tylko zbiera kliki a jak już nazbiera 250 to zwinie interes i nigdzie Opery nie będzie reklamował.

Nie wiem dlaczego nie uznaliście, że łatwiej będzie Operę posłodzić. Przecież OS ASA będzie miała taki sam zysk z was jak posłodzicie Operę i jak oszukacie na programie partnerskim - czyli żaden.

Wszystkim gratuluję i Polacy po raz kolejny pokazali, że potrafią wszystko na pierwszą 15 najbardziej reklamujących Operę dwanaście z nich to Polacy. Brawo.

//edit i żeby nie było, że wysłałem ten post tylko po to, żeby pokazać sygnaturkę.

//edit 2: wolałbym nawet, żebyście nie klikali linka z mojej sygnaturki bo wolę mieć uczciwie wypracowane te 250 kliknięć.
Niestety, ale muszę się z tym zgodzić. Tak czytam ten topic od początku i cały czas się zastanawiam, jaki jest właściwie sens tego, co robicie.. I też, czym to tak naprawdę się różni od ściągnięcia sobie z internetu seriala. Bo według mnie po prostu niczym.. Promujemy Operę? Jak skoro i tak wszyscy tutaj ją znają. Dla mnie sposób, w jaki ta akcja jest tutaj używana niczym nie różni się od zwykłego piractwa. Wolę już poczekać i kiedy będę miał ochotę pozbyć się reklamy i trochę wolnych pieniędzy, żemy wspomóc twórców, to kupię sobie Operę w specjalnie dla nas przygotowanej ofercie.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: