![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
Opera 8 - darmowe licencje cdn.
UWAGA!!! Jest to kontynuacja dyskusji Opera 8 - akcja forumowiczów "wejdź i kliknij"
![]() ---------------------------------------------------------------------- Dla tych co nie wiedzą o co chodzi warto opisać akcję bo w tamtym wątku jakoś nie było to wyraźnie napisane. Każdy kto zarejestruje się na forum Opery a na swojej stronie umieści banerek z odpowiednim kodem i zbierze 250 kliknięć na niego otrzyma darmową licencję na Operę 8 - najnowszą wersję tej przeglądarki. Wszystko jest opisane TUTAJ ---------------------------------------------------------------------- Postanowiłem ułatwić Wam trochę sprawę i zrobić tak żeby w pierwszym poście były wszystkie skróty (nie wiem czemu do tej pory nikt tego nie zasugerował ![]() Proszę wszystkich, którzy mają podane linki w postaci skocz.pl/costam aby podali w pełnej formie. Wszystko posegregowane alfabetycznie. Linki poprawione tak aby wskazywały na polską wersję strony. Poza tym Ci, którzy już otrzymali licencję niech dadzą znać wtedy zdejmie się ich z listy - nie róbmy wiochy bo potem będzie, że pierwsze miejsca mają tylko polacy i to z naszego forum mający po 1000 kliknięć. A jak już wszyscy dostaną licencje to niezapominajcie promować nadal Opery żeby to nie była akcja tylko dla zdobycia tego numerku ale prawdziwa popularyzacja tej przeglądarki ![]() Reklamy Goooooogle <- też kliknijcie wspieracie tym nasz serwis - banerek wyżej ![]() lista została zbanowana więc koniec klikania Lista klikaczy
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - ![]() ![]() ![]() ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ostatnio zmieniany przez MacGyver : 29.04.2005 o godz. 16:18 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no Majonez bardzo ładnie to zrobiłeś
![]() mi pasuje
![]() |
#3 |
***1022; ***1023;
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Świetnie!
Wygodniej będzie. ![]() Znowu wszyscy obklikani. ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Reputation 4U
![]() Ja mam dopiero 65 klików ;/ Coś czuje że się nie załapie ![]()
![]() |
#5 | |
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...0&postcount=26 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
no teraz sobie ptrzę na forum z opery i muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zaginiony pielgrzym
Data rejestracji: 17.05.2002
![]() |
Stało się jestem szczęśliwym posidaczem legalnej opery.
Można mnie wykreślić z listy. Dzękuje wszystkim klikaczom. Będę nadal innym użytkownikom klikał przy odwiedzaniu forum (przy każdej zmianie adresu ip) - ps można użyć programu Streagonos Internet Anonim i zwiększyć ilość kliknięć. Ostatnio zmieniany przez Arnold : 23.04.2005 o godz. 15:26 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
A ja nadal nie mam od nich maila a juz mam przeszlo 250 klikow. Co robic? Pomozcie ... moze jakis mail do nich? Ale ja nie znam angielskiego za dobrze ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Cytat:
Mi przysali na nastepny dzien. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
![]() |
@ prometeusz, Bartek1989, joujoujou, kodziu - dzięki za pochwały ale te słowa i reputki raczej należą się tym co rozpoczęli tamten wątek i zrobili listę - ja to tylko uporządkowałem.
@ azirek i @ndy - dodani do listy Cytat:
![]() Lista zaktualizowana. Jeszcze raz apeluje do osób, które dostaną już kody aby dały znać żeby nie trzaskać dalej klików bo to co tam się już dzieje zaczyna przypominać jedną wielką żenadę i to niestety w wykonaniu właśnie polaków - popatrzcie na niektóre ksywki znajdujące się na pierwszych dwóch stronach http://my.opera.com/community/affiliates/?page=1 http://my.opera.com/community/affiliates/?page=2 Dobrze, że raczej nie zajmują się tą promocją znający polski, a gościa o ksywce "napie...ator" osobiście bym strzaskał za buractwo.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() Zobacz jak idę w górę, sam się dziwię ![]() Już przekroczone 250 ![]() Ostatnio zmieniany przez B@rtek : 23.04.2005 o godz. 16:08 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
niezła akceleracja ![]()
![]() |
![]() |